# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Kirk Hammett’tan “Lulu” yorumu
01.10.2013

Tam da unutmayı başarmışken yine hatırlattılar…

Kirk Hammett, hayranlardan gelen tepkilerin METALLICA’nın yapacağı işler konusunda bir rol oynayıp oynamadığı şeklindeki bir soruya şu cevabı vermiş:

“Hayır böyle bir şey yok, ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz. “Lulu” bu konuda iyi bir örnek. Bence “Lulu” bugüne dek yaptığımız en iyi işlerden biri.
Mesela “Junior Dad” beni gözyaşlarına boğuyor. Ayrıca Lou Reed ile çalışmak da bizim için çok güzel, eşsiz ve özel bir şeydi. Herkese göre olmayabilir tabii. Belkide hayranlarımız için zorlayıcı bir deneyimdir ancak bizim için çok güzeldi. O zamanları çok güzel hislerle hatırlıyoruz.

  Yorum alanı

“Kirk Hammett’tan “Lulu” yorumu” yazısına 14 yorum var

  1. Deathamphetamine says:

    Afferim lan.

  2. Müziği kendileri için yapmaları tabii güzel bir şey de buna da ağlanmaz ya: http://youtu.be/MCq4SqGStzE?t=2m16s

    Jester

    @Bahadır Sarp, Abi seyircilerden hiçbiri en ufak bir tepki göstermiyor yalnız, özellikle Muster of Puppets tişörtlü arkadaş bayağı hayal kırıklığına uğramış gibi, yazık ya.

  3. Kemal says:

    Ne olursa olsun yaptiklari isin arkasinda durmasi guzel bisey bence. Bu kadar fazla negatif elestri alan ve satislari yerlerde surunun bir urune bile sahip cikmis adam.

    Korhan Tok

    @Kemal, Baya katılıyorum. Tüm süreç boyunca zaten ne kadar mutlu olduklarından, Lou Reed’le çalışmanın kendileri için ne kadar keyifli bir şey olduğundan bahsedip durmuşlardı.

  4. Son of Moonshine says:

    Keith Jarrett adlı dünyaca ünlü bir jazz piyanisti var. 70′lerde Miles Davis ile bir kaç albüm yapmıştı. 8o lere girerken Miles tarzını tamamen değiştirip tüm hayranlarını ve tabiki Keith abimizde dumura uğratır. Keith, Miles’a neden müziğini değiştirdiğini sorduğunda da Miles “bu müziği ne kadar sevsemde artık değişimin zamanı geldi. Çünkü durmak sıkıcıdır” demiş en azında ben birinden duydum. Burdakide o hesap. Aynı şey büftek patates bira olsa bile hergün 20 yıl boyunca yenmez. adamlar en azından deneme, risk alma cesaretini gösterebilmişler. Böyle düşünen adamdan da yapacağı işlerden de zarar gelmez. Her ne kadar Lulu dandik olsada ilersi için umut verici bir bakış açısı.

    Son of Moonshine

    @Son of Moonshine, Gerçi şimdi ters örnekleride var özellikle Lemmy’yi düşününce :D

  5. patognomonic says:

    Bence black album, Lulu dan daha iyidi

    deadfool

    @patognomonic, *EPIC FACEPALM*

  6. blckrthm says:

    berbat bir albüm, berbat parçalar… hatta berbat bile az kalır, bırak metali, müzik bile denmeyecek “şeye” oh iyi yaptık arkadasındayız demek, “abi zati para bok, canım ne isterse onu söylerim, yemişim hayranları” demektir… hata yaptık özür dileriz demek en azından erdemdir. kaç sene daha bu müziği yapacaksın…

  7. Can Yakay Darbaz says:

    Daha önce de “bunu bir Metallica albümü olarak görmememiz gerekir” diyodu..

  8. plague angel says:

    lulu en iyi işlerden biriymiş bırak git ya bu kadarda olmaz.

  9. hihat says:

    yav he he

  10. bora says:

    gece gece junior dad çekti canım. muhteşem şarkı hakkaten.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.