# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş’ı IRON MAIDEN’a benzetti
17.09.2013

Where Eagles Dare.

Ligde 4′te 4 yapan Beşiktaş’ın sosyalist, müzisyen ve rock müzik hayranı teknik direktörü Slaven Biliç ve Beşiktaş futbol direktörü Önder Özen ile bir röportaj yapılmış. Röportajdan bir kesit şu şekilde:

İkiniz de futboldan anladığınız kadar müzikten de anlıyorsunuz. Bu 4′te 4 yapan takımı bir müzik grubuyla karşılaştırırsanız hangisi olur?

Slaven Bilic: Düşünelim bir THE DOORS değil, THE BEATLES da değil. Hmmm PINK FLOYD? Takımda PINK FLOYD kadar yetenekli adamlar ve PINK FLOYD’daki kolektif yetenekle uyum var ama PINK FLOYD da değiliz… Biz sanırım IRON MAIDEN’ız! IRON MAIDEN gibi enerjimiz çok yüksek ve herkes kendi işini çok iyi yapıyor!

Önder Özen: Eh zaten İnönü Stadı tadilata girmeden önce oradaki son konseri de Iron Maiden verdi ya Slaven! Haklısın ama bizim takım rolleri çok iyi dağıtılmış bir koro gibi aynı zamanda.

Sahi Slaven Bilic’in en sevdiği rock grupları hangileri?

Slaven Bilic: IRON MAIDEN, West Ham’ı tutar. Ben de West Ham’da oynadım ama West Ham’dan önce Hırvatistan ve Almanya’dayken de IRON MAIDEN’ı çok severdim. AC/DC ve MOTÖRHEAD’i de aynı şekilde çok severim. Ve tabii ki METALLICA’yı!

Pasifagresif yazarları olarak farklı farklı takımları tutsak da, Bilic’e “Adamsın” demekten kendimizi alamıyoruz.

  Yorum alanı

“Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş’ı IRON MAIDEN’a benzetti” yazısına 23 yorum var

  1. futboldanpekçakmayanadam says:

    olsa olsa galatasaray queen olur abi

  2. Ben cidden çok seviyorum bu adamı ya. Tam kafa bir tip. Daha çok lazım bunlardan :)

  3. Ubeydullah İndiroğlu says:

    O postayı koyduğun gün
    Bizi keyiften öldürdün
    Terim’i muma döndürdün
    Atarlısın Bilic usta…

  4. Kamil says:

    Beşiktaş bu adamla ligi kesin alır.

  5. Narcosynthesis says:

    bursaspor sempatizanı adamı önce çarşı gezi olaylarıyla, sonra bu adam ‘adam’lığıyla beşiktaşlı yaptı.şaka falan değil gerçekten beşiktaşlı oldum.sana yedek kulübesinde sigara içirtmeyen yabancı kontenjanı fetişli federasyonun ta amk!

  6. Elvan says:

    Lig’de bi 4′te 4 yaptığı diye hemen Iron Maiden olunuyorsa geçen dönem gelene geçen 5-10 takan ve aylarca yenilgi yüzü görmeyen Bayern Münih mesihliğini ilan etsin o zaman.

    Bow to Leper Messiah.

    blckrthm

    @Elvan, hammerfall nası :D

    Elvan

    @blckrthm, Thor’la konuştum haberler iyi :)

    blckrthm

    @Elvan, hayırlısı kardeş :)

  7. B U R Z U M says:

    gerçekten özel bir adam bu bilic…duruşu olsun, tavırları olsun hakkaten ‘ADAM’ …ayrıca kendisi beşiktaş a gerçekten çok çok iyi futbol oynatıyor…geldiğinden beri takımın karakteri değişti…not: fanatik milan lıyım…bu arada acaba antrenmanlarda takıma mastır of papıts falan mı dinletio acaba?:)

    çaksu

    @B U R Z U M, İyi oynuyolar da insanlar da abartıyo sanki biraz. Ya da GSli ben çekemiyorum. :) Temel doğruları iyi yapıp maç boyu disiplinden kopmuyolar. Yarım yamalak takımlarımıza karşı büyük fark yaratıyo bu da.

    parasite/gallows

    @çaksu, enkaz devraldı adam, cillop gibi bir takım yarattı. Bu yönüyle Beşiktaşlılar göğe çıkarıyor – haklılar da.

  8. bab-ı esrar says:

    Fanı ve hastası olduğum iki değer yanyana yürü be Bilic! Adam bi kere dünyada olan biteni çok iyi biliyor şuursuz bi lafına daha denk gelmedik en azından melemen demiyor Iron Maiden diyor aradaki fark bu kadar basit ayrıca Önder Özenle birlikte tam Beşiktaş semt çocuğu oldular. pazar da gs maçında bizi ayrıca mutlu ederse Bilic yeni kralımız olur!

  9. aliihsan balı says:

    Bu hafta ağzımıza sıçtılar ama ben seviyorum Biliç’i..Takımına çatır çatır futbol oynatıyor. Karakterini de seviyorum, 5 para etmez teknik direktörlerin yanında Biliç daha bir başka duruyor.

  10. atoutlemonde says:

    Bir kişi de çıkıp Liverpool = Beatles dememiş.

    aliihsan balı

    @atoutlemonde, Değil çünkü. The Beatles elemanlarının hiç biri futbolla ilgili elemanlar değil artı takım tutanlar da Arsenal, Everton falan destekliyormuş.

    Ama Tankard=Eintracht Frankfurt mesela..

    atoutlemonde

    @aliihsan balı, O açıdan demedim. İkisi de mütevazi bir işçi şehrinin en önemli simgelerinden. Liverpool şehrinin dünyaya açılan markaları. Yoksa Iron Maiden üyelerinin de Beşiktaşlı olduğu yok zaten.

    gadir

    @atoutlemonde, nicko’nun bjk formasıyla fotosunu saymazsak kımsen haklısın

    atoutlemonde

    @gadir, ahahaha James Hetfield’in Fenerbahçe, Robert Trujillo’nun da Galatasaray forması ile olan fotoğrafları aklıma geldi.

  11. Nightwing says:

    Büyüksün Bilic hocam. Duruşumuz yeter.

  12. Gürkan Haydar Kılıçarslan says:

    Yıllarca gençlerbirliğini tuttum. Halen de tutuyorum ama Çarşı ile beraber bir de sosyalist ve metalci Biliç varsa artık Beşiktaşlıyım.

  13. cannibal fetus says:

    Beşiktaşlı olmak ayrıcaktır. Mümkünse bir gün herkes Beşiktaşlı filan olmasın. Ne biliyim Fenerbahçeli filan olsun…

  14. Fenergy says:

    Bundan 1-2 sene öncede Slaven Biliç’in ismi geçtiğinde gelsin diye gözüme uyku girmemişti . Keşke gelse diye yalvardığım ADAM bu sene geldi ve yıllardır özlenen dengeli futbolu oynattı ya daha ne isterim bilemiyorum . Adamın karakterinin de Beşiktaş kimyasına uyması adaptasyon sürecini minimuma indirdi . Umarım böyle devam eder yıllarca hizmet eder Beşiktaş’ımıza , oyunlar oynamazlar üstüne . Çünkü Türkiye’de işini iyi yapan adamı sevmezler.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.