# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Pasifagresif normal yayın akışına döndü
05.06.2013

Aynen devam.

Pasifagresif, kadrosunda yer alan ve İstanbul, İzmir ve Ankara’da yaşamakta olan neredeyse herkesin direnişe fiilen katılması dolayısıyla bir süredir her zamanki temposunun uzağındaydı. Bu süreci anlayışla karşıladığınız için hepinize teşekkür ederiz. Çok da uzak olmayan bir gelecekte, daha önce hiç olmadığı kadar güçlü şekilde büyümeyi planlayan Pasifagresif olarak, tekrardan eski tempomuza döndüğümüzü bilmenizi isteriz. 4 yıldır sürdürdüğümüz günlük rutinimizi, bir terslik olmadığı takdirde aynen devam ettireceğiz.

  Yorum alanı

“Pasifagresif normal yayın akışına döndü” yazısına 148 yorum var

  1. aaa says:

    Abi yaptıklarınızdan sonra bir yıl haber girmeseniz olur.Bizim için savaşıyorsunuz ya var mı ötesi?Keşke yanınızda olabilsem ama Maraş’ın ben amına koyayım ki burda bir hareket yok.

    Kamil

    @aaa, beyler yabancı uşağı olmayın, bu park meselesini geçti, park durumuna bizler karşıyız fakat olay farlı yönlere çekiliyor ülkemizin pestiji ve ülke insanının durumu yabancılar tarafından yanlış anaşılıyor

    Kamil

    @Kamil, burada benden başka da mı kamil vardı ya? :D

    sefagn

    @Kamil, ben en başından beri söylüyorum eylem temelinde haklı ama yakıp yıkma olunca işler çığrından çıkar bir arkadaşım ‘yarın öbürgün dengeler bozulup işler kontrolsüzleştiğinde obama çıkıp biz türk halkının yanındayız dediği an siki tutarız’ demişti. şu son bir kaç gündür ab ve abd den açıklamalar falan geliyor biz bu olaylara kayıtsız kalamayız gibi şeyler diyorlar ben baya tırsmaya başladım lan.

    Gürkan Haydar Kılıçarslan

    @aaa, bir kişi olmak yeter en kurak çölde. maraş travma yaşadı geçmişte. belki ondandır. ben eminim orada yalnız değilsin.

  2. Son of Moonshine says:

    bit.ly/Yomhbi kpss öss sınav sıkandallarını, kamudaki kadrolaşmayı hatırlatmanın tam sırasıdır. #direngeziparkı

  3. Korhan Tok says:

    Elinizden ne geliyorsa. Sokağa çıkmak bile cesaret işi artık çoğu bölgede. Sosyal medyayı, bilgi havuzunu efektif kullanın. Sokakta olduğunu bildiğiniz birinden teyit gelmediği sürece önemli bilgileri sağda solda paylaşmayın hemen. Özellikle gece yarısından sonra sistemli bilgi kirliliği yapılıyor. Tuzak çok fazla. Herkes dikkatli ve elinden geldiğince yardımcı olsun lütfen.

  4. northern says:

    yakın bir zamanda ahmet saraçoğlu, rage against the machine için “adamlara bak be helal, protestler vs.” diyen bir arkadaşa cevaben “tom morello’nın, zack de la rocha’nın 50 milyon dolarının olması” gibi bir yanıt atmıştı, bir bakıma kendince “uyuşmayan şeyleri” işaret ediyordu.

    şimdi birisi çıkıp “ulan kullandığınız her şey için milyonlarca ağaç kesiliyor, yeni mi uyandınız” gibisinden saçmalasa…

    demek ki “karşı olmak” için illa ki kendimizce bağlantı kurduğumuz “ön koşullar” olması gerekmiyormuş. o gün içimde kalmıştı, bugünlerin anlam ve önemine dair ekleyeyim dedim.

  5. sefagn says:

    tam ya artık hafifi hafif haberlere filanda yer vermeye başlasanız bu açıklamayı yine en üstte tutarsınız diyecektim ki, slayer haberini gördüm siz benden önce düşünmüşünüz zaten

  6. onurtoptas says:

    ben bu siteyi ve çalışanlarını çok seviyorum. helal olsun demek zayıf kalır. ne kadar teşekkür etsem az.

  7. patognomonic says:

    Sanirim ben de, olusan bu guzel hareketin, yavaş yavaş kendi öz tabanindan, “sadece halk” olan tabanindan siyrilimasini, parça parça bazı gruplarin kendilerini öne çıkarmasını ve genel kitlenin buna ses cikarmamasini gördugumden beri bir heyecan kaybi yasiyorum.

    Ne guzel ki, meydanlardaki en yogun hissiyat hala “saf halk hareketi” olsa da, keske o meydanlardaki parti bayraklarini (chp, tkp, emep…) ya da çeşitli bazi sloganlari (mustafa Kemal’in askerleriyiz) o meydana hiç sokmasaydik. Öne cikan tek ve saf kimlik halk olsa.

  8. thecrimsonking says:

    bence gezi parkında güzel bir buluşma düzenlenebilir gelebilen pasifagresif ahalisiyle oturur iki sohbet muhabbet eder tanışır kaynaşırız :)

  9. Gürkan Haydar Kılıçarslan says:

    bu siteyi boşuna takip etmediğimi ispatladınız. 10 yıldır yazar olrak yaptığım mücadele ve 30 küsür yıllık metalciliğim birlikte headbang yapıyor şimdi. selamlar sevgiler ve saygılar.

    sonmohikan

    @Gürkan Haydar Kılıçarslan, hacı yazılarını Yeniharmandan beri çok severek takip ediyorum ama metalci bi kişi olduğunu bilmiyodum büyüksün. Ayrıca RED dünyanın en iyi dergisi,net.

    Gürkan Haydar Kılıçarslan

    @sonmohikan, eyvallah dostum. ne demek her konserdeyim hemen hemen. metal bilmeyen okur dostlardan niceleri de metalci oldu :))selamlar.

  10. Melkor says:

    Hepinize helal olsun! bizde direnişte olduğumuzdan bakamadık zaten

  11. Son of Moonshine says:

    Sürecin kazanımlarından biri daha: Yanni konseri iptal olmuş…

  12. Ertuna Yavuz says:

    PA’yı aşırı milliyetçilikle itham etmek yanlış gerçekten. Ben aktif yazar olduğum zamanlardan biliyorum dumkof kafa milliyetçi gibi bir imaj vermemek için yönetimin ne kadar hassas davrandığını en çok da Ahmet’in… Ağaç alkol vs her şeyi bırak 2009 festivalinde çocuklar sırf \m/ işareti yaptı diye gözaltına alındığı için bile kendini bu kültürden hisseden herkesin eyleme katılmaya fazlasıyla bahanesi olmalı bence

    Güzide Arslaner

    @Ertuna Yavuz, PA’yı milliyetçilikle, hem de aşırı milliyetçilikle itham etmek? PA yazarlarında eser miktarda bile milliyetçilik yok diye biliyorum, bi yerde bu tarz bir yorum mu yapıldı?

    sebil

    @Güzide Arslaner, Sol’a yatkın yazılara bizzat kemik kitleden ayar verilme çabaları olabilir belki ki ben de aynı düşüncedeydim itiraf etmek gerekirse o yüzden de girmiyordum, girsem de yorum yapmaya tenezzül etmiyordum.

    Daha önce başka bi forumda da müzikal anlamda birebir aynı olduğum bi adamla (Atheist hastası bi herifti) mübarek(!) bir günde günün anlam ve önemine ters yorum yaptığım iddiasıyla son derece anlamsız bi tartışmaya girmiştim. Daha doğrusu sokulmuştum. O zamandan var böyle bi hassasiyet bende. Yeni jenerasyonda daha da ağır basıyo hatta. O yüzden böyle bi imaj oluşmuş olabilir.

  13. SeventhSon says:

    Ankaradan TAM destek. HELAL OLSUN SİZE.

  14. gorod says:

    Boğazım düğÜmleniyor artık, tarif edilmez bir aptallık ve vicdansızlık söz konusu her yerde. Ama yalnız olmadığımı bilmek güzel.

  15. DrAQA says:

    Biber gazına da bağışıklık kazanılabiliyormuş. Ankara’da direnmeye devam!

  16. Zeynel says:

    Abi bayrak flama bişey açın toplaşalım, gözler metalci arıyor..

    Beorn

    @Zeynel, Adım başı görüyorum ben Beşiktaş’da. Tişörtlerden belli oluyor.

  17. bathory says:

    hergün destek veriyoruzda metalciler biyerde toplansa güzel olur aslında

  18. sscf_ says:

    metal severler olarak boy göstersek fena olmaz aslında Zeynel’e katılıyorum.

  19. aaa says:

    Bu gidişle bu haftasonu yine ara vereceksiniz galiba.Adam banane yapıcam diyor.

  20. sefagn says:

    ‘Çok da uzak olmayan bir gelecekte, daha önce hiç olmadığı kadar güçlü şekilde büyümeyi planlayan Pasifagresif olarak’ oha baba ne planlıyorsunuz yaw

    Zeynel

    @sefagn, Pasifagresif’le devrime

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.