# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Ankaralı ALTI İLERİ’den performans videosu
22.05.2013

Biterken.

Ankaralı alternatif metal grubu ALTI İLERİ, “Biterken” adlı şarkısının performans videosunu şuraya koydu. Gruba dair her şey için.

Grubun biyografisi de şöyle:

2010 Eylül ayında Umut Can (Klavye – Vokal) Sabo Sezen (Solo Gitar) ve Semi Arslan (Davul) Tarafından Kurulmuştur.

Altı İleri, uzun yıllar birbirleriyle etkileşim içinde olan arkadaşları bir araya toplayan Alternatif Metal grubudur. Bir süre sadece beraber müzik yapmak anlayışında olan grup, daha sonrasında bu projeyi daha da ciddileştirmeye karar vermiştir. Ve gruba yeni bir bas gitarist ile ritim gitarist bulmaya karar vermişlerdir.Arayışlar sonucunda yine çareyi kendi arkadaşlarında bulup, Mustafa Faruk Kaya ( Bas Gitar) ve Umut Kılıç ( Ritim Gitar)’ı gruba dahil etmişlerdir. Grup ilk bir araya geldiğinde; şu anda grubun vokalliğini üstlenen Umut Can, Klavye çalmaktaydı lakin,bir çok vokal değişikliği yapıp konserler veren grup aradığını bulamadı ve bu vokallerle yollarını ayırdı.Grup üyeleri bunun üzerine Umut Can’ı vokal olması konusunda yönlendirdi ve daha faydalı olacağına karar verildi.Böylece grup son şeklini almış oldu.Bas Gitarist Mustafa Faruk Kaya’nın askerlik görevinde olması nedeniyle grubun şu an ki Bas Gitaristi Mustafa Karaman.

Çalışmalarına devam eden grup,sevilen cover parçalarının yanında beste çalışmalarına da devam etmektedir.

ODTÜ Vişnelik,IF Performance Hall,Overall Pub,2012 Performance Hall gibi önemli mekanlarda,festivallerde ve üniversite şenliklerinde sahne aldık.

  Yorum alanı

“Ankaralı ALTI İLERİ’den performans videosu” yazısına 1 yorum var

  1. Bende Saklı Kalsın says:

    Artillery :)
    Güzel isim bulmuşlar :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.