# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Akşam gazetesinde Dave Lombardo röportajı
22.04.2013

Olaylar.

Dave Lombardo Akşam gazetesinin sorularını yanıtlamış. Şuradan görülebilir. Lombardo, geçtiğimiz günlerde de SLAYER’a dönmesiyle ilgili bir soruya şöyle cevap vermişti:

“Bilmiyorum. Bunu istiyorum, ancak şu noktada dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum.”

Dave Lombardo’nun açıklaması da şöyleydi:

“Beni davulların başında görmek umuduyla Avustralya turuna bilet almış tüm hayranlardan özür diliyorum. 14 Şubat günü, iş saatlerinin sonunda, bahsi geçen turda çalmayacağımı söyleyen bir e-posta aldım. Üzüldüm ve dürüst olmak gerekirse de fazlasıyla şaşırdım.

Geçen sene, SLAYER’ın tur gelirlerinin %90′ının yönetime verilen harçlar da dahil olmak üzere ‘giderler’ adı altında olduğunu farkettim. Bu, gruba milyon dolarlara mal oluyordu ve dördümüze toplam paranın %10′undan daha azı düşüyordu. Bana kalırsa, bir grubun mali hesapları bu şekilde işletilemez. Gruptaki diğer elemanlara haber vererek durumu düzeltmeye çalıştım. Tom ile birlikte ne olup bittiğini anlayabilmek için denetçilerle görüştük. Fakat detaylı bilgilere, belgelere erişim iznim yoktu.

Noel’i ve yeni yıl tatillerini, 2012 boyunca tüm dünyayı turladığım ve tüm yılın emeğine karşılık gelebilecek bir ödeme ya da düzgün bir muhasebe hizmeti almadığım gerçeğiyle geçirdim. Bununla da kalmayıp, ne kazanacağım miktar, ne komisyonların düşülmesinde nasıl bir idarecilik yapılacağı, ne de finansal bütçelere erişim konularında bana hiçbir güvence ya da artı sağlamayan bir sözleşme imzalamadığım sürece para alamayacağım söylendi. Ayrıca bu sözleşme röportaj vermemi ve açıklama yapmamı da yasaklıyordu.

Geçen Pazartesi, Kerry King ve Tom Araya ile Avustralya provalarını konuşmak ve SLAYER’ın güvenli adımlarla kendisini koruyabileceği yeni bir iş modeli teklif etmek için oturduk; böylece yapabileceğimizin en iyisini ortaya koyabilir, hayranlar için çalabilirdik. Kerry, değişiklik yapmak istemediği konusunda kendisini gayet açık bir dille ifade etti ve bu konuda tartışmaya girersem yeni bir davulcu bulacağını söyledi. Perşembe günü, önceden ayarlandığı gibi saat öğleden sonra 1′de provalara geldim. Fakat Kerry ortalarda yoktu. Öğleden sonra 6:24′de ise avukatlardan Avustralya turunda gruptan çıkarıldığımı söyleyen bir e-posta aldım. 

Sorunlarımızı çözebileceğimiz konusunda hala umutluyum. Tekrarlıyorum, Avustralya’da paralarını SLAYER’ın 3 orjinal elemanını görmek için harcayan hayranlardan özür dilerim. Gelecekte görüşeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum. 

İyi dileklerimle,
Dave Lombardo.”

SLAYER’ın cevabı:

Slayer’ın 23 Şubat 2013′de başlayacak Avustralya turnesinde davulları Jon Dette çalacak. Dave Lombardo’nun Facebook girdisiyle ilgili olarak ise SLAYER Lombardo’nun varlığı ve olayların akışıyla ilgili olan açıklamalarını kabul etmemektedir. Şunu kabul etmek gerekir ki Dave Lombardo’nun grubun önüne getirdiği yeni sözleşme ve maddeler grubun daha önce üzerinde anlaştıklarıyla tamamen zıttır ve taleplerini Avustralya turnesine 1 haftadan az bir süre kalmışken dile getirmiştir.

Grup, kısa zaman içinde Avustralya’ya yol alacağı için Lombardo’nun yeni talepleri üzerinde anlaşmaya varacak zaman bulamamıştır. Bay Lombardo’nun önerdiklerine verilecek çok fazla cevap bulunmaktadır ancak ona olan saygımızdan ötürü grup daha başka bir yorum yapmayacaktır. Slayer Avustralyalı hayranlarının bu talihsiz son dakika değişmesine karşı anlayışları için teşekkür eder.

  Yorum alanı

“Akşam gazetesinde Dave Lombardo röportajı” yazısına 73 yorum var

  1. deadskinmask says:

    anlaşılan kerry king paraları cukkalıyor ve tom’un bile bu durumdan haberi yok!

  2. zafer says:

    veee Slayer efsaneside böylece biter (bana göre)

  3. Rotten Angel says:

    Olayı birde Kerry King cephesinden dinlemek lazım. Hemen ”Yazıklar olsun Kerry King. Senin tipinin, sakalının…” şeklinde gaza gelmeyelim :)

    Rotten Angel

    ”Fuck you, Kerry king. Biggest douche to ever have picked up a guitar.” vb. yorumları sağda solda görmeye başladım. Ne ergen dolu arkadaş şu metal kitlesi. Randy Blythe’in yaptığı gibi sahneden aşağı atmak lazım bunları :)

    Baybora

    @Rotten Angel, Gariban Hammett dakika başı alıyor o yorumu :D

    Rotten Angel

    @Baybora, Valla ben, birine ergenler gibi küfürler ederek girmeden önce 2 tarafı da dinlemekten yanayım. Çünkü insan doğası gereği haklı olsun veya olmasın, karşı tarafı suçlarken kendini en masum pozisyona sokar. O yüzden 2 tarafı da dinlemek lazım. Muhtemelen King’de, Lombardo’nun bahsetmediği ve bu olayın doğmasına sebep olan; Lombardo’nun yaptığı bir takım yanlış şeylerden bahsedecek. İşte onları duymadan Kerry King’e ergenler gibi saldırmamak lazım.

  4. Son of Moonshine says:

    Şimdi anlaşıldı slayerın neden yılbaşı çorabı sattığı. Meyer hepsi Lombardo’nun başına örmek içinmiş. :D Kadere bak arkadaş.

  5. caglardurmaz says:

    Grupta zaten her imza gününe şovlara katılan Kerry’di. Bunun doğrultusunda çaktırmadan paraları kendine almış olabilir.Tom zaten iyi huylu bir adam gıkını çıkarmıyor.Jeff desen şu an yok olsa bile Kerry ile zıtlaşacağını düşünmüyorum. Lombardo sadece kendi hakkını değil grubun hakkını savunmakla doğru yapıyor ama Kerry’ nin bundan bir çıkarı var ki direk konuyu kapatmaya çalışıyor.Hiç yakıştıramadım bu yaştaki bir adama.Lombardo’ya büyük ayıp

  6. Kamil says:

    Eğer Lombardo yalan söylemiyorsa Kerry bildiğin cukkalıyor paraları. Önceki atılmasında da olay Kerry ile olan bir olaydan kaynaklıydı. Lombardo bir daha gidecek gibi duruyor bana göre.

    Ticari ürün olayında iyice cılkını çıkarmışlardı zaten. bir kaç seneye dükkanı kapatıp tezgahı toplarlar gibi.

  7. Baybora says:

    Yine mi lan…

    Geri dönmezse grup bitmiştir benim için.

  8. harpy says:

    Kerry davayı sattı sguahghfdgaıuhg

  9. Kıvanç says:

    Olmadı bu hiç olmadı.

  10. Burak says:

    Kerry itici olmaya başladı artık.

  11. Mert says:

    Yalnız Dave açıklamayı tam bir devlet memuru havasında yapmış, grubun kendi arasında nasıl bir ilişkisi varsa artık.

  12. Overload says:

    Benim için Kerry King bitmiştir.

  13. noise says:

    Slayer konser için geldiğinde Kerry King’in üzerine para atın madem. Protest ruhlu metalcileri bir arada görmek gurur verici.

  14. Eceet says:

    Hiç olmadı bu ya slayer benim için sona erdi sanırım lombardo olmadan olmaz,olamaz

  15. Sanırsam yerini Jon Dette dolduracakmış tur boyunca.

  16. Mert says:

    Neden bu kadar şaşırıldığını anlamadım. Slayer King’in babasının at çiftliği değil mi zaten, Lombardo’yla da ilk ters düşmeleri değil.

  17. saw you drown says:

    Seni böyle bilmezdik be usta. :((

  18. cenk özmercan says:

    çok acayip lan

  19. Baybora says:

    http://www.metalinjection.net/latest-news/drama/slayer-release-statement-on-dave-lombardo-drama

    Oğlum bu ne lan,yılların Lombardo’suna üvey evlat muamelesi yapılıyor resmen.

    Mert

    @Baybora, metalincekşında ilk slayer haberinin fotosunda lombardo’nun üstüne çarpı atıp soru işaretini hanneman’ın üstüne koymaları, benim de kafamda oluşan “ulan bu kadar olay var, herkesin adı geçti nerde bu mnakodumun jeff’i” sorusunu çogzel resimlemiş.

    Mert

    @Mert, http://www.metalinjection.net/latest-news/drama/slayer-drama-dave-lombardo-is-out

    Baybora

    @Mert, Boku çıktı işin,ve dürüstçe şu durumda Kerry King’den başka suçlanacak kim var bilemiyorum.

    Mert

    @Baybora, bence de artık 200 yıllık grupların bu tip sansasyonel haberlerle hala gündeme gelmelerinin boku çıktı, benim hiç umurumda değil şahsen kimin haklı olduğu.

  20. kantele says:

    adamın parasını verin lan!

  21. Görkem Şahin says:

    Şirketleşme ve sonucunda Çirkefleşme :(

    Elvan

    @Görkem Şahin, aynen. para için, sevilen grupların bu şekilde çirkefleşmesi gerçekten hiç hoş değil, insan soğuyor falan filan ama, düşününce eğer ortada bir haksızlık varsa -ki bu illa para ile ilgili olmak zorunda değil- ve biri buna “aga bu nedir?” diye tepki gösteriyorsa, hakkını arıyorsa da kimsenin çıkıp “benim için şu bitmiştir, bu bitmiştir, o davayı satmıştır, beriki siktirsin gitsin” demeye de hakkı yok bence. bırakınız hak aransın.

    Görkem Şahin

    @Elvan, evet hak aransın, ama Lombardo’nun demeci de acemice bence.. Mali sorunlar vardı, avukatlar görüşecek falan deyip kısa kesmeiydi bence… Yüz göz olunacak açıklamalara gerek yok bence.

  22. Mustafa Yazıcı says:

    lars’tan betermişsin kerry.

  23. Burak says:

    Grubun açıklaması tatmin edici değil. Dave doğruyu söylüyor bence.

  24. Korhan Tok says:

    Gözlerim kaç gündür Ext_Agression’ı arıyor, bulamadıkça da dolu dolu oluyor.

    Jester

    @Korhan Tok, Ahaha.

  25. Erşah says:

    Artık slayer dinleyen entel metalciler bu hallerinden vazgeçerler herhalde diye düşünüyorum. Kerry’i zaten sevmezdim, şimdi daha da nefret ettim. Dave nereye gidecek acaba şimdi ? Avenged Sevenfold’a gitse, aralarında 2 nesil yaş farkı var, olmaz. Solo kariyerine devam edecektir.

    Mert

    @Erşah, Slayer dinleyen metalciler ne ara entel oldu, baya pis thrash metalci olmuyomuydu onlar? Piyasanın neredeyse en çirkin müziğini yapıyorlar.

    deerhunter

    @Erşah, Dave Lombardo & X grup diye devam ederse çok sikko olur :D

    harpy

    @Erşah, harbiden slayer dinleyen entel metalci ne demek?

  26. Görkem Şahin says:

    Slayer’ın en iyi şarkıları Hanneman’a aitken, nedendir bilinmez en az konuşan odur.. King, Slayer’ın medyatik yüzü olmayı pek seviyor…

    ihsanoird

    @Görkem Şahin,

    Hanneman = MFÖ’nün F’si gibi bişey benim için. Hep geri planda :(

  27. skutayer says:

    Yalnız daha 4-5 gün önce Kerry King şöyle kuul, böyle taşaklı diyen adamlar şimdi zaten yarrak gibi solo atıyordu :((( diyorlar. Ne yaman tayfaymış, 2 dakika arkanı dönemezsin yemin ediyorum.

  28. patognomonic says:

    Slayer dinleyen biri degilim ama lombardonun icinde bulundugu diger projelerdeki yardirisina hayran biri olaraktan, hakli haksiz kim onu da bilmeden “slayer lombardonun bokunu yesin “diyorum

  29. flying dirty clouds says:

    jon dette geçtiğimiz haftaki anthrax avusturalya konserlerinde charlie benante yerine çaldı, şimdi de 2. kez slayer’a gidiyor. ortamlara bak arkadaş..

  30. B U R Z U M says:

    slayer’da da hellhammer çalsın aq:):):):)

    moon

    @B U R Z U M, aynen. süper olur…

    Kamil

    @B U R Z U M, hellhammer uyuyakalır set başında :)

  31. saw you drown says:

    Bu mainstream thrash aleminde de şerefli grup kalmadı amk. Biri gider bush’u destekler diğeri para için gruptaki arkadaşını kovar. Muhalefet olup müziğinize bakacağınıza boş boş işlerler uğraşıyorsunuz. Prezervatif ya da şarap üreterek olmuyor bu işler adamım. Bir sodom ya da sacred reich gibi olamadınız. Pislik herifler. CANIN CEHENNEME KERRY KİNG!!!

    Rotten Angel

    @saw you drown, Kimse Sodom gibi olamaz.

    B U R Z U M

    @saw you drown, sodom örneği çok çok başarılı…adamlar slayer kadar popüler değil ama kesinlikle kendilerine has bir duruş, asalet var grupta…

    earth's skin

    @B U R Z U M, çünkü dünyanın en iyi gruplarından biri.

  32. Serkan says:

    Burada Lombardo’nun talepleri dışında bir husus daha var o da adamın daha alacağının olması. Lombardo süreci çok efendi ve net bir şekilde açıklamış. Zaten her şey o kadar ortada ki grup (King) danışmanları aracılığıyla cevap verebilmiş anca. O da geçiştirme bir cevap. King gibi bir dallamanın bunu yapmasına şaşmıyorum da Slayer’ı başka bir davulcuyla dinlemek zor olacak yine, ona yanıyorum.

  33. Berca B. says:

    30 yıllık arkadaşlar birbirlerine “Bay Lombardo” falan demiyor mu… profesyonelliğinizden tiksindim.

    Jester

    @Berca B., Ben de bunu yazacaktım, çok saçma duruyor.

  34. Yılmaz KANCA says:

    kerry king balyayı yapınca tabii ki böyle davranacaktı. ya siz olsanız ne yaparsınız? o paranın yarısı elinize geçse, brek dans yapa yapa köy köy dolaşırsınız. yok efendim davayı satmış, yok efendim bilmemne. bırakın bu işleri

  35. TAAKE says:

    Alem göt olmuş

  36. gerekli says:

    Lombardo’suz Slayer sossuz sağansız dürüm gibidir.!

    Beaver

    @gerekli, o dürümde yenmez hacı

  37. SymphonyX says:

    Testament’e geri gelsin o zaman.

  38. sacrifist says:

    Dave Mustaine? :)

    Mert

    @sacrifist, ahaha bomba olmaz mıydı ama. Reunion of Assholes.

    sacrifist

    @Mert, hehe :)

    Ahmet Saraçoğlu

    @sacrifist, algıda seçicilik olmuş bi an, düzelttik. :)

  39. Exorsexist says:

    mustaine’in konu hakkındaki açıklama yapması ilginç olmuş.

  40. Lex Luthor says:

    Feministlik kocayı, thrash parayı bulana kadarmış….tam amerikan işi… Eee Metallica’nın, Megadeth’in elemanları dolar milyoneriyken bu adamların ne yapmasını bekliyorsunuz ki??

  41. patognomonic says:

    Oha lan! Radikalde Ghost’un albüm tanıtımı, ntv de heavy metal sorulari, aksam gazetesinde de lombardo röportaji..Şeytan iyice insan icine cikmayavbaşladı…Neleloloyooor?

    Baybora

    @patognomonic, Radikal’de Ghost albümü tanıtımı mı?!

    patognomonic

    @Baybora, Barış Akpolat’in yazisi..telefondan girdigim icin link veremedim ya kusura bakma

    Baybora

    @patognomonic, Yok bilgilendirmiş olman yeter ya,buldum linki. Çocuk gibi sevindim umarım daha çok görürüz böyle olayları.

    saw you drown

    @Baybora, http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1130433&categoryid=41

    Baybora

    @saw you drown, Ahah bulmuştum,teşekkür ederim yine de.

  42. Fenergy says:

    Uykumda bile davul çalıyorum , şahitlerim var ahahahahha :D

  43. Baybora says:

    ”Uykumda bile davul çalıyorum. Şahitlerim var.”

    Ahah. Cidden çok sevindim ama gördüğüme,nihayet ”bizim” konserler de ilgi görmeye başladı medyadan.

  44. Kamil says:

    Zaman’dan da bi’ röportaj çıkar bence.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.