# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SOUL SACRIFICE’tan yeni klip
07.02.2013

Sürgün.

İstanbullu grup SOUL SACRIFICE, son albümü “Carpe Mortem”den “Exile” isimli parçasına çektiği klibini yayımladı.

  Yorum alanı

“SOUL SACRIFICE’tan yeni klip” yazısına 6 yorum var

  1. sefagn says:

    vaybe ben sitede dolaşırken hemen yeni haber yüklendi pasifagesif ekibi çalışıyor

  2. Fixxxer says:

    Çok sağlam grup ya. Klipte on numara olmuş.

  3. Swedish says:

    Ya Soul Sacrifice grubunu çok severim tee unirock in ilk festivallerinden bu yana,uludağ üniversitesi şenliklerinde çaldıkları günlerden,Onur Akça nın bateristi olmayan gruplara hep destek tam destek verdiği günlerden beri severek dinlerim
    Amaa şu vokalisti hiç sevemedim arkadaş,sesi falan değil ama adamın karşı dağları ben yarattım bakışı,gözleri süzerek küçümser hareketler..Yaani sadece bu klipte değil konserlerde de bu adam aynı yahu.Dorock ta yukardan sahneye bira dökülür yukarı bakıp yiyosa aşağı gel çıkışa gel oğlum tarzı yaklaşımlar…Zaten bu tarz bir dağlar dağlar uludağlar vakası varken niye bu kastırış bilemedim ki

  4. MakeMeSpinn says:

    bir grubu dinleyebilmem için önce grup elemanlarının yaptıkları işin arkasında durup inanması gerekiyor.Bu elemanların soul sacrifice dışında alakasız tarzlarda ve gruplarda çaldığını biliyoruz.Onur ağa baya seyyar davulcu gibi nerdeyse çalmadığı müzisyen/grup kalmadı.Vokalleri de haykonun arkasında anadolu rock yapsın, sonra da soul sacrifice da karşımıza death metal ile gelsin. Bana fazlasıyla itici geliyorlar nedense.

    junkman afatsum

    @MakeMeSpinn, arkasında durup durmadağı farklı tarzlarda veya farklı gruplarda iş yapıp yapmadığımı ortaya çıkıyor oha çüş falan yani bu kadar da bağnazlık olmaz beee.

  5. Baya güzel yardırış olmuş. Klibin kırmızı vurgusunu çok sevdim. 2:25′te tepedeki ekrana da klip yerleştirilmiş, ilk görüşte gözüme çarptı. Hoş olmuş.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.