# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SONIC YOUTH üyesi Thurston Moore black metal grubu TWILIGHT’a katıldı
03.08.2012

Alternarif müzik yasta.

Kült rock grubu SONIC YOUTH’un kurucularından olan Thurston Moore, kadrosunda NACHTMYSTIUM’dan Blake Judd, THE ATLAS MOTH’tan Stavros Giannopoulos, KRIEG’den Imperial gibi isimleri barındıran ve prodüktörlüğünü LEVIATHAN’dan Wrest’in üstlendiği black metal projesi TWILIGHT’a katılmış.

Grup, bu sonbaharda bir albüm yayınlamayı planlıyormuş.

  Yorum alanı

“SONIC YOUTH üyesi Thurston Moore black metal grubu TWILIGHT’a katıldı” yazısına 18 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    hak yolunu bulmuş.

  2. b says:

    sonic youth hep dinlediğimiz sevdiğimiz bir grup böyle bir şey olabilir mi alla alla thurston moore black metal grubunda ha yok canım! saf black metal mi olacak yoksa başka şeyler mi acaba?
    aslında thurston moore’un olduğu yerde deneysel işlerden söz edilir genelde ama hiç bir fikrim yok nutkum tutuldu bir şey diyemiyorum şu an. alla alla! yalnız çok merak ediyorum yapılacak işi.

    saw you drown

    @b, Ne black metali ne hali ben hiç merak etmiyorum yapılacak işi. Sen bu adamın gerçekten black metalin kaşına gözüne hayran olduğuna mı inanıyorsun. Grup aktifliğini kaybettikten ve adam Kim Gordon’dan ayrıldığından beri depresyona girmiş çıkamıyor,abuk subuk projelerle kendini oyalıyor. Ergenler gibi sürekli bir arayış içerisinde. Bunamış kafayı yemiş bu adam.

    b

    @saw you drown, şu yukarıda yazdıklarımdan bu çıkarımı nasıl yapabildin anlayamadım. ben moore’un black metal’e olan ile ilgisi hakkında bir şey demedim sadece ilginç buldum ve merak ediyorum dedim.

    thurston moore’un yaptıkları sana abuk subuk gelebilir, depresyona da girebilir. -ki rock ve metal gruplarının hatta senin dinlediğin grupların herhangi bir müzisyeni bile depresyonda olabilir, bu ayıp değil.- bu doğal ama arayış içinde olmakla bunamak apayrı şeyler. bir müzisyen daima arayış içerisindedir yoksa beste ve müzik yapamaz.

    elliott smith’de depresyondaydı ama dünyanın en güzel bestelerini yaptı.

    saw you drown

    @b, Sanırım sen beni anlamamışsın. Depresyona girebilir tabi. Sadece depresyona girdiği için abuk subuk projelerde yer aldığını söyledim. Sonic youth gibi bir grubun gitaristi ve vokali olan bir adamın black metal projesinde yer alması tamamen abuk birşeydir. Farklı felsefeler,fikirler,amaçlar..Ne alaka yani. Thurstoon’un abuk subuk müzik yaptığını söylemedim. Aksine müzik tarihinde bile adı anılacak kadar yetenekli ve hissiyatlı bir müzisyendir.

  3. caksu says:

    Sitede daha enteresan bi haber gördüğümü hatırlamıyorum. Steve Harris solo albüm şeysi dahil.

    Ahmet Saraçoğlu

    @caksu, wintersun’ın RAM’li albüm haberi de fena değildi.

    caksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Eheh. Metin de iyiydi orda :)

    Avcı

    @caksu, “Def Leppard’ın cover grubu olmaya karar veren ve tek kollu baterist arayan grup” haberi bence Pasifagresif tarihinin en muazzam haberi.Tartışmasız…

    caksu

    @Avcı, Hahah bu müthişmiş.

    Jester

    @caksu, “Metalin vardığı son nokta” adlı başlıkta üst sıralara oynar bence.

  4. Baybora says:

    Vatdafak?

  5. flying dirty clouds says:

    geçen yıl şu fotoğrafını gördüğümde çok şaşırmıştım:

    http://demolition.files.wordpress.com/2008/09/ianthurston1.jpg

    (elindeki kitap “swedish death metal”)

    kariyeri ve durduğu yer black metal ile çok alakasız. öylesine bir heves tahminimce.

    b

    iyi bir deneme olacaktır onun için. sadece gitar çalacağı için gitar üzerinde değişik numaralar deneyebilir. yapmadığı iş değil. merakla bekliyorum. bu adam sıradan birisi değil onlarca yüzlerce müzisyenin ağzını açıpta baktığı bir insan. bir dönem bunlardan sorulurdu. deneysel rock müziğin bir tarafını da bunlar işlemiştir.

  6. Osman says:

    Nachtmystium’un Black Meddle albumleri tadinda punk yonu agir bir album olacaktir. Boyle cilginca bir ise onceden yorum yapmak anlamsiz ama, evet buyuk ihtimalle boyle olacak. Heyecan verici.

  7. violence says:

    çok acayip şeyler oluyor.

    oha şarkı çokacayip lan.

  8. Nightwing says:

    bazı black metal müzisyenlerinin alternative rck tarzı yan projeleri vardır bunda bi şey yok, ama asıl tarzı alternative rock olan birinini black metalle uğraşması evet bu sıradışı bir durum.

  9. Lefthandpath says:

    black metal bu şekilde iyice mainstream olmaz umarım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.