# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Axl Rose yerlerde
20.06.2012

Pek de önemli olmayan bir haber.

Axl Rose, GUNS ‘N’ ROSES’ın Hellfest’teki “Sweet Child O’ Mine” performansı sırasında yere kapaklanmış. Olay videonun 25. saniyesi civarında gerçekleşiyor.

Sahnede devamlı şekilde kendini yaralayan ve sitemizde bile devamlı şekilde skandallar ile anılan Rose’a geçmiş olsun diyoruz.

  Yorum alanı

“Axl Rose yerlerde” yazısına 7 yorum var

  1. Bu sırada Slash.

    Bahadır Sarp

    @Batuhan Bekmen, ahahah Slash tokatlar.

    cenk özmercan

    @Batuhan Bekmen, çok güzel, zaten bütün albüm çok güzel de myles kevin bacon’a slash’de kasap köfteye benzemeye başlamış tehehe

    bu arada axl’ın düşüşü syntax error veriyor.

    mikesever

    @Batuhan Bekmen, Gitarist grubu da bir garip oluyor be. Birsürü adam çıkmışlar heryerde gitaristin adı yazıyor falan. Slash’i çok severim pislik olsun diye demiyorum ama her şarkıda 30′ar saniye dümdüz solo atayım diyede grup kurulmazki. Biliyoruz zaten biz senin solo atabildiğini. Öldük bittik sana zamanında.
    Velvet Revolver güzeldi mesela. Kur öyle bir grup, kurmak önemli değil devam ettir iyi işler çıkart sen zaten Slash’sin grubunla anıl. Yada yap bir solo albüm ağzımız açık dinleyelim. Dümdüz hard rock yapıp 30 saniye klasik solo atacaksan şarkılarda bir çekiciliği kalmıyor sahnede heryere kocaman gitaristin adını yazmanın. Kaldı ki ne vokal geliyor ne davul tonları. Tıs tıs kick, sesi duyulmayan 4 tane vokal… Ne anladım bu işten. Ben gideyim Slither, Fall to Pieces dinleyeyim en iyisi. Bilemedim beyler. Kısır bir eleştri oldu ama anlatabildim sanırım.

    mikesever

    @mikesever, Bu arada ünlüler karması yaptığı işten değil, son albümden ve bu sahnelerden bahsediyorum. O kadar adamı bir araya toplamak ilginç işler çıkartmak Slash’e yakışır.

  2. Rotten Angel says:

    Kendisi 10 senedir yerlerde zaten

  3. ismail vilehand says:

    bu alemde 1 Axl Rose, 2 Dave Mustaine. ringe çıkartıp kapıştırmak lazım bunları.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.