# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ARCHITECTS KERRANG’a karşı
07.05.2012

Yalan haber.

Geçtiğimiz aylarda gitaristi Tim Hillier-Brook ile yollarını ayıran İngiliz grup ARCHITECTS, Kerrang dergisinde çıkan dağılma haberini yalanlamış ve şöyle bir açıklama yayınlamış:

Kerrang’ın kapağında yazan şeye karşın, ARCHITECTS kesinlikle dağılmamıştır ve grup ile Tim arasında herhangi bir kırgınlık yoktur. Hatta Tim’in gruptan ayrılması iki tarafın da karşılıklı verdiği bir karardı ve iki taraf da böyle bir değişime hazır durumdaydı. Bunun tersini iddia etmek ise sansasyon yaratmaya yönelik bir yalandan başka bir şey değildir. Derginin böyle bir iddiada bulunması ve kötü bir şekilde devam etmeyen bir ilişkinin üzerine negatif ışık tutması da utanç verici.

Not: Haber için bloodshower’a selam ederiz.

  Yorum alanı

“ARCHITECTS KERRANG’a karşı” yazısına 4 yorum var

  1. cidden says:

    architects kim la?

    onurtoptas

    @cidden, bruce dickinson’in oglu burda caliyo(ya da vokal yapiyodu tam hatirlamiyorum) grupla ilgili tek onemli sey bu zannimca.:)

    önder

    @onurtoptas, Rise to Remain’di Bruce’un oğlunun olduğu grup.

    onurtoptas

    @önder, aa evet. yanlis olmus pardon.:) neyse bilmeyenler icin learn to live parcasini tavsiye edelim de durumu kurtarmaya calisalim. bu arada soilwork son donemini sevenlerin de architects’ten hoslanacagini dusunuyorum. vokalin tonu cogu zaman bjorn strid’e acayip benziyor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.