# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TRIVIUM’dan bir sonraki albümüne dair açıklama
06.03.2012

Daha sert, daha kızgın.

Yeni albümü “In Waves“in turnelerini sürdüren ve yazın ülkemize de gelmesi beklenen TRIVIUM, bir sonraki albümü için düşünmeye başlamış bile.

Grup albümün “In Waves”den daha sert ve kızgın olacağını açıklamış. “In Waves” için 2 yıl gibi uzun bir yazım sürecine sahip olduklarını söyleyen grup, bu sürenin bir anlamda olumsuz bir duruma da yol açtığını ve çok fazla materyal yazdıkları ve besteler üzerinde çok uzun süre uğraştıkları için albümün istedikleri düzeyde direkt ve kodu mu oturtan olmadığını ifade etmiş.

  Yorum alanı

“TRIVIUM’dan bir sonraki albümüne dair açıklama” yazısına 8 yorum var

  1. Junkie Ghoul says:

    öeeaaah

  2. oz says:

    in waves’i deli gibi beklemiştim, sonuç hayal kırıklığı. sen git o kadar iddialı açıklmalar yap sonra istediğimiz gibi olmadı de bırakın bu işleri.

  3. özgür says:

    neye kızmışlar acaba

    saklanan saman

    @özgür, asking alexandria’ya olabilir.

    junkman afatsum

    @saklanan saman, harbi yaa o grubun altında turneye çıkıyorlar birde sözde yeni metallica diye lanse ediliyor. metallica dediğin grup ilk bir kaç albüm sonrası kimsenin altında çalmadı ama trivium kendinden sonra çıkmış emo tipli grubun altında çalıyor ilginç!!!

  4. osman says:

    Taşlanırmıyım bilmem ama in waves albümü bence harika bir albümdü riffler olsun sözler olsun nakaratlar olsun hala mp3 de yer alıyor ilk çıktığı günden beri dinliyorum

  5. ben says:

    Hele hele bir sonraki daha da sert olacak.Şu herif konuşmasa da müzik yapsa.Severim ben Trivium’u.

  6. Barot says:

    ascendancy için de iki yıl çalıştık diyorlardı. ascendancy’nin ne kadar mükemmel bir albüm olduğunu düşünürsek demek ki süreyle alakası yokmuş. ayak yapıyor ibintozorlar. travis’in yerine gelen adamın tipinden belli albümün kötü olacağı be.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.