# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Yeni albümünü çıkarmak üzere olan WOODS OF YPRES’ten üzücü haber
23.12.2011

Huzur içinde yat.

Son albümü “Woods 4: The Green Album“ü 2009′da çıkaran Kanadalı grup WOODS OF YPRES’in kurucusu David Gold, dün geçirdiği bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Grup 31 Ocak’ta yeni albümü “Woods 5: Grey Skies & Electric Light”ı çıkarmaya hazırlanıyordu. Gold’un vefatıyla gitarist, vokalist, klavyeci ve asıl bestecisini kaybetmiş olan WOODS OF YPRES’in bundan sonraki durumuna dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Huzur içinde yat diyoruz.

  Yorum alanı

“Yeni albümünü çıkarmak üzere olan WOODS OF YPRES’ten üzücü haber” yazısına 5 yorum var

  1. jotunblod says:

    yazık olmuş yahu.agalloch tarzı grup ararken keşfetmiştim.çok iyi albümleri vardı.hatta lastfmden mesajlaşmıştım adamla.

  2. bathory says:

    çok seviyodum bu adamı bi derece varg vikernese benzer görünüş olarak tesadüf rastlamıştım sanırım bunlara keşke olmasaydı boyle yazık oldu
    I hope he was “Buried In Mount Pleasant Cemetery ” RIP David

  3. sefagn says:

    hassiktir be grubu yeni ve tesadüfen anaaa varg vikernes değilmi bu la diyerek açtığım kliple(haberdeki video) keşfettim ve çok sevdim pasifagresifte kesin bunlarla ilgili bir şeyler vardır diye arattımki ilk gördüğüm ölüm haberi oldu hay sikiyim böyle işi çok maralim bozuldu şimdi huzur içinde yatsın

  4. Ömer Kus says:

    oha bu haberi yeni gördum. Son albumlerini pek dinlemedim ama Pursuit of Sun & Allure of the Earth albumunun baya baya hastasiydim. Yazik olmus valla.

  5. Evrim Mert Bulut says:

    Biz hala unutmadık.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.