# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THROWN TO THE SUN ilk albümünü yayınladı
05.12.2011

Of Oceans and Raindrops.

PASİFAGRESİF yazar ve okurlarından kurulu THROWN TO THE SUN, ilk albümü “Of Oceans and Raindrops“ı 11 Kasım 2011′de yayınladı. Kendisi albüm kapağından ulaşılabilen resmi siteden indirilebiliyor.

Bu arada THROWN TO THE SUN ilk konserini de 20 Kasım’da DECAYING PURITY, CHOPSTICK SUICIDE ve FRANKENSTEIN’la birlikte verdi. Konserden fotoğraflara şuradan ulaşılabilir.

THROWN TO THE SUN, bir de albümdeki şarkılardan “Kaczynski”nin vokal kaydı sırasında çekilen bir video yayınladı.

Grubun Facebook sayfası ve Bandcamp sayfası da yenilendi, albümü oralardan da indirmek veya dinlemek mümkün.

www.throwntothesun.com
throwntothesun.bandcamp.com
THROWN TO THE SUN Facebook
THROWN TO THE SUN Twitter
THROWN TO THE SUN Last.fm
THROWN TO THE SUN Darklyrics

Albüme dair ilk kritikler ve makaleler de gelmeye başladı. Grubun resmi sitesinin Media bölümünden de takip edilebilir.

Nocleansinging

Sputnikmusic

Brushvox

cenkozmercan.wordpress.com

Not: Albüm için kritik yazmak isteyen arkadaşlar, yazılarını info@throwntothesun.com adresine yollayabilirler. Yazı miktarına göre ortak bir kritiği sitede yayınlarız.

  Yorum alanı

“THROWN TO THE SUN ilk albümünü yayınladı” yazısına 439 yorum var

  1. Synysterr says:

    Yılın albümü geliyor.

  2. Biberli Kurufasulye says:

    -(sanmıyorum ama)bu sene çıkarsa- diablo 3′ün çıkmasına rakip dozda sevinç yaşatır :P

    ismail vilehand

    @Biberli Kurufasulye, Diablo 3 bu sene kesin çıkmayacakmış.

    Biberli Kurufasulye

    @ismail vilehand, kimi yerlerde kasım-aralık gibi laflar duydum.sırf kaç yıldır öyle laflar dönüyor :D bi necrophagist bi de Blizzard.

  3. hen says:

    @enver, ahah

  4. Ömer Kuş says:

    Olm Enver’in sol elinin orda hayalet var lan bildiğin. Albümün nası kasvetli ve METAL bi ortamda kaydedildiğinin kanıtı.

    Beren

    @Ömer Kuş, o hayalet sanırsam benim:)

  5. Ayla says:

    ENFES, gerçekten.

  6. Aeonian_Lich says:

    Demolarda en çok vokallerden etkilenmiştim. Ama herşey yerli yerindeydi. Gitar rifleri de çok iyiydi bir de. Baslar da iyiymiş çok da o dönemki hoparlörlerim zik gibiydi, albüm çıkınca sennheiser kulaklıklarla kaçırmam.

    Merakla bekliyoruz bakalım. İyi şanslar dilerim bir de. İhtiyaç var her zaman şansa.

  7. Avcı says:

    Ahmet Saraçoğlu’nun vokallerini çok merak ediyorum :)

    Berker İlhan

    @Avcı, hakkaten sen yazınca dikkat ettim ve bende merak ettim :)

  8. hen says:

    Abi bi de stüdyodaki anılarınızı falan unutmayın, iyice güzel hikaye haline getirin, yazıya falan dökün gerekirse. Yıllar sonra albümle ilgili belgesel falan çekilecek olur, orada “I was just whistling a tune in the studio you know, and then Ahmet came in with this riff which is amazing, you know… and Enver was like O_o…it was just crazy…you know” diye anlatırsınız. Albüm çıkaran bir grup olarak bunlara alışmanız lazım.

    Enver Yılmaz

    @hen, ahah gözümde canlandı sahne direkt.. you know

  9. b says:

    daha önce dinlemiştim fakat bir şey yazmamıştım. dünya standartlarında bir şey yapıyorsunuz ve başaracaksınız. ben çok beğendim. yolunuz açık olsun.

  10. meh says:

    valla tebrik ederim ne diyeyim bilemedim simdi.türkiye’den bole güzel işler cıkması sevindirici.tüm enstrumanlar profesyonel calınmıs.vokaller de cok saglam.mix konusu yurt dısında yapılsa nasıl birsey olurmuş merak etmiyor değilim.
    basarılarınızın devamını dilerim.

  11. Oblgoth says:

    Bir Opeth, bir Meshuggah albümü gelecek gibi heyecanlıyım bu albüm için. Grup üyelerinin müzikal birikimini ve yayınlanmış iki şarkıyı göz önünde bulundurunca titreme tutuyor, zılgıt atası geliyor insanın. Yürüyün be abi.

  12. opethetic says:

    beyler, albüm malum ortamlara düştü. bilginize. swh.

  13. frat says:

    seized by obscurity deli güzel olmuş diğer şarkıdaki aradaki cleanler de çok tatlı türkiye standartlarının üstünde bi şey çıkıcak gibi. yolunuz avrupalara amerikalara uzanır umarım.

  14. bloodshower says:

    abi ne kadar grup üyeleriyle bir alakam olmasa da beni de bir heyecan sardı. sonuçta burada o kadar vakit geçirmişiz, bu insanların kritiklerini, yorumlarını okumuşum, müzikal zevkleri hakkında biraz da olsa bilgim var, sadece ahmet saraçoğlu tavsiye etti diye şimdi köpeği olduğum gruplar var. ortaya çıkacak şey için gerçekten heyecanlandırıyor bu beni, bu duygusal taraf yüzünden sabırsızlıkla bekliyorum albümü.

  15. Ertuna Yavuz says:

    heyecanla bekliyoruz.

  16. Rauf says:

    Seized by Obscurity şarkısında 3:01 civarı klavyemi var banamı öyle geliyor ? Varsada klavyeyi kim çalıyor ?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Rauf, klavye evet, bilgisayarda yazılmış ufak bir geçiş sadece. Normalde klavye yok şarkılarda.

  17. Junkie Ghoul says:

    davayı ne zaman satıyorsunuz?

    Burak Canik

    @Junkie Ghoul, yaratıcı

  18. Kemal says:

    Hep yazarlara saldirir ya okuyucular “”Sanki siz daha iyisini yapabiliyomusunuz da elestriyosunuz ?” diye. Artik gruptaki yazarlar bu soruyla karsilasinca tak diye cikarip bu albumu gosterebilecek :D

    hen

    @Kemal, Ahah ya da yapılan işin kötü olduğunu düşünen biri grup üyelerinin başka bir grup için yaptığı bir eleştiriye “ya bırak allasen sen de gidip şu şarkıya şöyle saçma bir solo yazmıştın ona bakarsan” diye muhalefet edecek.

    Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak orası kesin :D

    Kemal

    @hen, haha dogru soyluyorsun hic o acidan bakmamistim :)

    Saka bi yana, benim bu gruptan beklentim acayip buyuk, sitedeki kritikleri okuyorumda, Ahmet ve Batuhan adli arkadaslar ciddi anlamda bu tarza dinleyici olarak hakimler (eminim enstrumanlarinda oyledirler) yani hangi riff gaza getirir, bayik olmayan solo nasil atilir, davullar nasil tekduzelikten kurtarilir gibi konularda bildigin yukseklisans yapmis adamlar. Kendi yaptiklari besteleride objektif sekilde sanki herhangi bir grubun kritigini yaparmis gibi elestribiliyorlarsa, ve ise yaramaz materyali bu sekilde filtre edebiliyorlarsa, cok acaip bir album gelecek gibi.

    Tabi yukarida yazdigimdan iyi eletirmen = iyi bestekar gibi bir anlam cikiyor ve bu kesinlikle dogru degil farkindayim. Yinede beklentileri yuksek tutmadan edemiyorum. Zaten tadimliklardan birinde o perdesiz bas atagini duydum ya her turlu alacam o albumu :D

    hen

    @Kemal, Evet, belki de en kaliteli ve istikrarlı grup, müzik eleştirmenlerinden kurulu bir gruptur. Kim bilir. (Who knows who really decides? Hey gidi Nevırmor.)

  19. aman bu kadroyu bozmayın. sonra “x gitti thrown to the sun bitti” demek istemiyorum :(

  20. özgür says:

    valla herşeyi bi kenara bırak da,yeniyetme gruplar gibi bağırsağımsı bi logotype yerine sade ve şık bi tipografiyle yazmışınız ya grubun adını,hani “LOGOMUZ VAR LAN!!!!!” kafasında değilsiniz ya,bu bile bi saygı uyandırıyor.helal ossun

  21. John Sykes says:

    Şu 2 şarkıdan sonra helal olsun dememek olmaz. Sağlam bir çalışmanın ürünleri olduğu belli. Türkiye standartları üstünde bir albüm geliyor. Tekrardan tebrik ediyorum, helal olsun. Albümden tam olarak daha 2 şarkı dinledik ama favorim “Seized by Obscurity” olacak gibi gözüküyor.

  22. pasifagresif grafiker ekibi olarak tetikte bekliyoruz zaten.

  23. ismail vilehand says:

    tadımlıkları grup haberi ilk çıktığında dinleyip beğenmiştim zaten. Enver’in vokali çok kral falan demiştim (hala aynı fikirdeyim). albümü deli merak ediyorum. dinler dinlemez albüm ve grup hakkında, pasifagresif.com gibi güzel bir sitenin güzel insanları olduğunuzu unutarak, elimden geldiği kadar objektif ve ayrıntılı yorumlar yapmaya çalışacağım. umarım her şey gönlünüzce olur, emeklerinize değer. bunu hak ediyorsunuz.

  24. Gereksiz biri says:

    Heyecan verici!

  25. bloodshower says:

    albüm ismi nolacak bu arada ben kaçırdım mı o bölümü?

    Ahmet Saraçoğlu

    @bloodshower, daha açıklanmadı. yakın zamanda açıklanacak şarkı listesiyle birlikte.

  26. jotunblod says:

    türk gruplarından hiç hazzetmem ama bu çok farklı olmuş.kesinlikle muhteşem bir iş gibi duruyor. grubun her gün en az 5 kere girdiğim siteden çıkması da çok güzel. bu grup iyi yerlere gelmezse sikerim türk metal piyasasını. kapatsınlar kepenkleri.

  27. illuminati says:

    Allah aşkına şarkı isimlerini düzgün seçin, klasik teknik death metal gruplarının hatasına düşüp karışık bir şeyler koymaya kasmayın.

  28. aaa says:

    abiler bizim gibi guitar pro gitaristlerini düşünüp tabları yayınlasanız ya albümle beraber a7x hesabı.

    Oblgoth

    @aaa, +1

  29. Dr AQA says:

    Ravenous Sun’ı dinleye dinleye Kreator’ın yeni albümünden bile çok beklemeye başladım bu albümü. Hemen çıksın hemen dinleyelim.

    Bu arada kritiğini kim yazacak?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Dr AQA, ben yazamam herhalde. :) Okurlardan isteyen(ler) yazabilirler tabi, memnun oluruz.

    Dr AQA

    @Ahmet Saraçoğlu, Burada bir sürü üstad varken bana düşmez ama yazmak isterim yani. :D

    Hiç olmazsa geniş bir yorum yaparım o da olur. :D

    Aeonian_Lich

    @Dr AQA, Ahmet haklı bence, bir okur yazsın. Neticede site yazarlarından biri iyi niyetle objektif biçimde de yazsa yanlış anlaşılmalar olabilir. Albüm sağlam olacağa benzer, zaten okurlar da “sitemizin grubu” ayağına yazmayacaklardır diye düşünüyorum. Kritik edilmeyi hak edecek bir albüm çıkacağını düşünüyorum. :)

  30. Milky Flames says:

    Ravenous sun’i dinledim.

    trivium + atheist + iced earth = ravenous sun.

    farkli tarzlari tek potada eritmi$siniz. guzel olmu$.

  31. bloodshower says:

    ravenous sun’ın o introsundaki riff çok efsane olmuş ya, böyle hem sapık hem acımasız, hem gösterip vermeyen. duygusal yorumları bi kenara bırakırsak gerçekten çok güzel bir şey çıkacak.

  32. Deniz says:

    sarkilar gercekten muazzam. umarim grup ise profesyonel yaklasir ve ticari olarak da basari yakalanir. cunku bu kadar heyecanlanmamizin sebebi aramizdan birilerinin bu isi yapiyor olmasindan cok, boyle muazzam 2 eser yayinlamaniz. madem yetenek var, uluslararasi duzeyde isim sahibi olabilecek, dunyanin bir yerindeki bir metalsevere gururla bahsedebilecemigiz bir gruba donusebileceginizi dusunuyorum.

  33. Çağrı says:

    produksiyon şık gayet.daha da canavar,cilalı,dolgun masteringli bi soundla canavar ötesi olur bu grup.

  34. Kemal says:

    bu haberi surekli yukarida gorunce guncellendi saniyorum ama yeni bir sey goremiyorum. Kacirdigim biseymi var ?

  35. caglardurmaz says:

    muazzam bir iş çıkarılmış(şimdilik sadece 2 şarkı ama olsun) ortaya bütün grup elemanlarını tebrik ediyorum yurtdışında da adlarını duyururlarsa gurur dyuabileceğimiz yerli bir grubumuz olur.ayrıca konserlerini kaçırmıycam :D

  36. Ulan says:

    Taş gibi çalıyorsunuz ona laf yok.Ama hocam size benzer binlerce grup var yurtdışında.Özellikle bu tarzda daha çok.Misal şarkılarınızı dinlediğimde(2′side hayvan gibi şarkı ) ben diğerlerinden bir fark göremedim.Burda başarılı olabilirsiniz ama yurtdışında bence biraz zor.Bizim gruplarımızın ortak sorunlarından biri bu bence farklılık yok hiç.

    Oblgoth

    @Ulan, Bana şu yayınlamış iki şarkının aynısını yapan bir iki grup söyler misin dostum ? Söyle ki neyi yanlış algıladığını analiz edeyim.

    FaTal1ty

    @Ulan, Haklısın her kültürün metal tarzı farklı pentagram gibi
    türk ezgilerinide kullanılan bi tarz olmalı bence türkiye den
    Malesef türkiyeden cogunlukla duman gibi rock grupları cıkıyo
    metal olarakta çok yenilikçi değiliz ama biraz uğraşılsa turkish melodeth fena olmazdı bence

    hen

    @Ulan, Nickin çok iyiymiş. Cevapların “Ulan” diye başlaması falan. Bunu ben akıl etmeliydim.

  37. like fire says:

    ses ver ses ver ses ver türkiye. hadi bi ses verin de, eleştiri oklarımın hedefi olun.

  38. Ömer Kuş says:

    Oba, “Of” ile başlayan albüm karizması. Yakışır!

  39. flying dirty clouds says:

    +1 meshuggah tişörtü (:

  40. Blakkheim says:

    Evoker Pt.2 yi çıkarmadan dağılmayın pls

    Aykut Özen

    @Blakkheim, Part’lı şarkı olması beni kalbimden çaldı hakkaten.

  41. Dr AQA says:

    Konserde Burning Circle’da, circle pit yaparız artık :D

  42. Berker Altepe says:

    tarzı cok sevmesemde iyi bir iş yaptıgınızı düşünüyorum , ahmet zaten bildigim kadarıyla iyi bir gitarist o yönden de gruba katkısı cok olacaktır.

  43. SeventhSon says:

    tam boy güzelce incelenecek bi kapak koysanız da baksak bi adam gibi:D

  44. Oblgoth says:

    Albüm çıksın koşarak gidip alacağım. Heyecandan ölüyoruz buralarda.

  45. Ertuna Yavuz says:

    grup üyeleri yakışıklıymış <3

    ahmet'in üzerindeki ne tişörtüdür onu çıkaramadım.

    Blakkheim

    @Ertuna Yavuz, Meshuggah.

    Itachi

    @Ertuna Yavuz, Meshuggah–Destroy Erase Improve.

  46. hen says:

    Evoker Part I: A Ground to Fall Upon; Arkadaşları XP alamasın diye savaştıkları kötü lord’un şatosunun duvarlarına tırmanıp kendini o sırada arkadaşlarıyla savaşmakta olan kötü lord’un tepesine düşecek şekilde atarak hem lordu hem kendini öldüren büyücü ile ilgili değil değil mi? :D (chaotic evil olmak)

  47. Kemalistim says:

    Abicim nerden buluyosunuz ya o meshuggah t-shirtlerini söyleyin 170 lira bile olsa almazsam şerefsizim valla

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.