# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NORMA JEAN vokalistinden internetten albüm indirenlere veryansın
27.12.2011

“Hırsızlar!”

Metalcore’un en büyük isimlerinden NORMA JEAN’in vokalisti Cory Brandan, internetten albüm indiren kitleye twitter yoluyla sert çıktı.

Brandan şöyle konuştu:

“Bugüne kadar herhangi bir NORMA JEAN albümünü indirenler. Bana borcunuz var. Umarım bugün evinize yiyecek alabilecek kadar paranız vardır. Tabii ki “bedavaya” almaktan bahsediyorum. Bilirsiniz, yasal olmayan şekilde. Çalıntı olarak. Hırsızlıkla. Tadınız kaçmasın. Benden bir şeyler çalmanızda sakınca yok. Sizin için bedavaya yapabileceğim başka şeyler var mı? Şımarık veletler sizi! Artık birilerinin bu konuda sinirlenmesinin vakti geldi de geçiyor! Umarım birileri sizden binlerce dolar çaldığında ve siz de buna tepki gösterdiğinizde lavuk olarak damgalamanın nasıl bir his olduğunu tahmin ediyorsunuzdur. Yıllardır bizi destekleyen hayranlarımızı ise seviyor ve bundan ayrı tutuyorum. Tanrı sizi kutsasın.”

  Yorum alanı

“NORMA JEAN vokalistinden internetten albüm indirenlere veryansın” yazısına 9 yorum var

  1. wrathprayer says:

    LOL kere LOL.

    Tehdit edilmek istemiyoruz. Yargılanmak istemiyoruz. Hakkımız olanı en ucuza, yani bedavaya istiyoruz. Üstelik bize bu imkânları sağlayanları da cezalandırmıyoruz, ödüllendiriyoruz. Zorunlu olduğumuz için değil, istediğimiz için para ödüyoruz. Seviyorsak konserlerine gidiyoruz. Bedava indirsek bile, koleksiyonumuz için orijinalini satın alıyoruz.

    Bilgisayarımızın “Halk Kütüphanesi” işlevini görmesini istiyoruz.

  2. likeastone says:

    nedir borcumuz hacı?

  3. Zeynel says:

    Deftere yazsın ay sonu öderiz.

  4. rajeesh says:

    of lavuk. konseri olsa bundan sonra gitmeden önce 2 yetmedi 3 kere düşünürüm bu laftan sonra. hele albümü denk gelse bile almam

  5. Shamed says:

    Sevgilisinden ayrılmış galiba.

  6. internetten albümünü indirip grubunu beğenen konserine gelen,tişörtünü alan kitleyi çıkar bakalım kaç kişi kalıyor sevenin.

    kazmacilar

    ailesi epey geniş olsa gerek. gidip orijinal cd alan tayfanın epey fazla olduğundan bahsettiğine göre 200 kuzen, 67 tane enişte 45 tane teyze ve 39 hala hesapladım. hesaplamalarım sürüyor…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.