# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
JAMES MURPHY’den kötü haber
09.10.2011

Acil şifalar.

DEATH, OBITUARY, TESTAMENT ve DISINCARNATE gibi grupların yanı sıra, konuk olduğu projeler ve solo albümleriyle de farkını ortaya koyan usta gitarist JAMES MURPHY’nin sağlık durumuna dair kötü haberler geldi.

MURPHY Facebook sayfasında şu yorumu yaptı:

Son günlerde pek de iyi haberler almadım. Son kan tahlilleri gösteriyor ki, 9 yıl önce savaşıp yendiğim beyin tümörünün hormon düzeyi, bir yıl öncesinde ulaştığı en düşük miktarın yirmi katı civarına çıkmış. Bu, tümörün tekrardan ortaya çıktığını gösteriyor olabilir. 11 Ekim’de MRI’a girip tümörün ne derece büyüdüğünü göreceğim. Olumlu düşünmeye çalışıp geleceğe umutla bakıyorum.

MURPHY’nin arkadaşı müzisyen Deron Miller (WORLD UNDER BLOOD, CKY), MURPHY’ye yardım etmek amacıyla bir kampanya başlatmış.

“Eşimle ben bir kampanya başlatıyoruz. Sadece Facebook’ta arkadaşımız olan kişiler bile PayPal’den yalnızca 1 Dolar gönderseler, sigortası olmayan ve hayatını bir müzisyen olarak sürdüren James’in tedavi masraflarına büyük katkı olacak. Gönlünüzden ne kadar koparsa o kadar yollayın. En yüksek yardımı yapana çok özel bir hediye vereceğiz. Burada bir yarışma falan düzenlediğim sanılmasın, tek istediğim dostumun tekrar sağlığına kavuşması. Lütfen bu mesajı paylaşın. PayPal adresimiz: felissarose123@aol.com. Yollanan paranın tümü James’in tedavi masraflarına gidecek. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Yardım etmek isteyenler için:

Öncelikle bir PayPal hesabı oluşturuyorsunuz. Daha sonra kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz. Ardından para gönder sekmesine felissarose123@aol.com adresini yapıştırıyorsunuz ve ne kadar miktar para göndermek istediğinizi seçiyorsunuz. Hepsi bu kadar.

MURPHY 2001′de çok büyük ve hayati bir ameliyat geçirmiş ve beynindeki tümörün %70′i alınabilmişti. Kalan %30′a ise çok riskli bir noktada bulunduğundan ellenememişti.

  Yorum alanı

“JAMES MURPHY’den kötü haber” yazısına 11 yorum var

  1. Umarım Chuck’ın ardından yapılan Voice of the Soul videoları gibi bir sürü Tempus Omnia Revelat videosu görmeyiz. Çok sıradışı bir gitarist gerçekten ve Chuck’la birlikte çalışıp benzer bir kaderi paylaşması çok kötü. Sonu benzemez umarım. Bir miktar para da gönderdim, umarım faydası olur.

    Bu arada daha önce de muhtelif yerlerde demiştim ama, haberin ilk cümlesinde “konuk olduğu projeler” link’indeki Heavensent solosu hayatımda duyduğum en güzel birkaç solodan biri.

  2. hen says:

    “S…yim” diyebiliyorum sadece. Şu hastalığa da “orayı kesip almak”, “tüm hücreleri öldürmek” gibi korkunç tedavilerden başka bir çözüm getiremedik ya, tebrik ediyorum kendimizi.

  3. _BlaCkeneD_ says:

    kredi kartım olsa yardım etmezsem adam değildim ama elimden bi şey gelmiyor beyler :( üzüldüm akşam akşam.

  4. ismail vilehand says:

    çok kral adam James Murphy. umarız iyi haberler gelir. ilk fırsatta 3-5 bir şey yollıycam bende.

  5. Junkie Ghoul says:

    Dayımı tam 4 ay önce beyin tümöründen kaybettim.

    james murphy iyileşmen dileğiyle kardeşim.

    Kemal

    @Junkie Ghoul, basin sagolsun arkadasim

  6. blackroseimmortal says:

    kötü oldu bu

  7. junkman afatsum says:

    gözlerim yaşardı yaw ne sulu göz oldun be mustafa james iyileş hadi ve yine tüylerimizi diken diken et yine o gitarınla

  8. Kemal says:

    Arkadaslar haberde belirtilmis ama tekrar soylemek istiyorum, paypal a uye olmak ve e-mail uzerinden para gondermek gercekten cok kolay. Nasil yapacagani bilemeyen, paypal ile ilgili sorusu olan varsa buradan yardimci olalim.

    James Murphy iyilesirse bizim iyi niyetlerimizle, gecmis olsunlarimizla degil gonderdigimiz yardimlar ile iyilesecek, bunu unutmayin.

  9. Burak Canik says:

    umarım hemen toparlar chuck’la benzer bi “son”u olmaz umarım. the day the rats went to war’da duyduğum anda murphy dedirten solosu mesela aklıma gelen güncel işlerinden, çok çok iyi bi gitarist bu adam(sanki bunları yazmam gerekiyomuş gibi). ÇOK acil şifalar.

  10. ismail vilehand says:

    misal ben çok aşırı yüksek kazancı olan bir insan değilim ve neredeyse hiç bir abartı harcamam yok. arabam falan yok, düzenli gittiğim bir gece kulübü yok, para yedirdiğim bir metresim ya da fuck buddy’im yok. aylık lüks harcamalarım ise her ay 3-4 şişe viski ve steam’den yaptığım aylık ortalama 50 dolarlık pc oyunu alışverişinden başka birşey değil. ben bu ay pc oyunu almayıp ve bir şişe viski az içip bu maliyeti James Murphy’ye yolladım. eğer imkanınız varsa sizde bu tarz birşeyler yapın. sizi bilmem ama kendi adıma düşünüyorum da, Cause of Death olsun, Death Shall Rise olsun, Spiritual Healing olsun, The Gathering olsun bu albümler olmasa en azından benim için herşey çok farklı olurdu ve müzikal açıdan büyük bir eksiklik hissederdim herhalde. büyük üstada acil şifalar diliyorum. umarım aslanlar gibi aramıza döner.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.