# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PAIN’den konuklu yeni single
25.09.2011

Meleğim.

Paris’te tatil yapmakta olan HYPOCRISY/PAIN frontman’i Peter Tagtgren ile, gittiği bir barda tanıştığı Fransız folk müzik şarkıcısı/sunucu/oyuncu Cécile Siméone birlikte bir şarkı yapmaya karar vermiş ve ertesi gün buluşup “My Angel” adlı bir şarkı kaydetmişler.

Not: Haber için hf’ye teşekkür ederiz.

  Yorum alanı

“PAIN’den konuklu yeni single” yazısına 5 yorum var

  1. patognomonic says:

    yeme bizi peter…şarkı bahane cecile şahane!
    (bu nasıl bi abhazan yaklaşımdır bilmiyorum ama aklıma geldi işte..demeden edemedim )

  2. ismail vilehand says:

    Pain ilk duyduğum andan beri hiç sevmediğim ve Peter Tagtgren gibi bir adama yakıştıramadığım bir proje. bunun yüzünden Hypocrisy’yi boşladı adam. şu şarkı da baya baya berbat yani. ama Cecile çok cici hatunmuş. yerler.

    Mardukcan Belphegorgil

    @ismail vilehand,

    şiddetle kınıyorum. evet ben de üzülüyorum hypocrisy’nin son albümüne ama Pain son derece kaliteli ve orjinal bir proje. hypocrisy ile pain’i karşılaştırmak da son derece saçma bir olay. farklı bir tarzda da bu kadar kaliteli iş çıkartmak ancak gerçek sanatçılara nasip olur. bu sitede de hala bir pain albümü incelemesi görememek olacak iş değil

    ismail vilehand

    @Mardukcan Belphegorgil, ben Hypocrisy ile Pain’i karşılaştırmadım. Tagtgren’in Pain yüzünden Hypocrisy’yi boşladığını söyledim. hadi ben Hypocrisy fanı bile değilim sadece severim Hypocrisy’yi ama grubun sıkı fanları bile Tagtgren’in Pain’e ağırlık verip Hypocrisy’yi geri planda bıraktığını söylüyorlar. ben sevmiyorum diye Pain ile müzik yapmasın demiyorum. adamın kendi tercihi sonuçta. ama bugün Peter Tagtgren diye biri varsa Hypocrisy sayesinde var. kendisini bu günlere getiren grubunu bu kadar boşlamasını doğru bulmuyorum. hepsi bu.

    Mardukcan Belphegorgil

    @ismail vilehand,

    yapacak bişey yok. metal dinleyicisinin çok büyük kısmı 18-25 arasında. 15 de var 35 de var ama bence core kitle 18-25 arası. ortalama 21.5 yapar 21 desek 90 doğumlu oluyorlar :) ben 83 doğumluyum anca yakalayabildim melodic death metalin altın çağı olan yılları. core kitle de melodic den ziyade metalcore’a ve industrial’a daha alışık, kaldi ki hypocrisy de son derece sert bir müzik yapıyordu. uzun lafın kısası pain yerine hypocrisy’e ağırlık verseydi sadece eski kitlesine hitap eder ve yeni birşey yapamamış olurdu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.