# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PIG DESTROYER’ın yeni davulcusu belli oldu
10.07.2011

Domuzlar.

ABD’li grindcore grubu PIG DESTROYER, yeni davulcusun Adam Jarvis olduğunu açıkladı. MISERY INDEX’teki çılgınlıklarından tanıdığımız Jarvis, grubun eski davulcusu Brian Harvey’nin yerini alacak. Harvey’nin gruptan ayrılış nedeni ise açıklanmadı.

  Yorum alanı

“PIG DESTROYER’ın yeni davulcusu belli oldu” yazısına 4 yorum var

  1. Hand Of Blood says:

    adam jarvis güzel seçim olmuş yardıray bi abimiz katkısı çok büyük olur bence tabi ama bi kevin talley değil :D (onun yeri çok ayrı lan en iyi şekilde tanımak isteyen dying fetus – destroy the opposition albümüne baksın derim özellikle justifiable homicide) zaten bu misery index dying fetus’un yavrusu şutlanan üç adam kurmuştu !!!!!!!!!!!! sonuçta güzel seçim adam jarvis

    _BlaCkeneD_

    @Hand Of Blood, lan sen grindcore sevmezdin lan hani :)

    Hand Of Blood

    @_BlaCkeneD_, hepisni değil _BlaCkeneD_ reyiz ama dying fetus candır destroy the opposition albümünü harbiden dinle bi hak vericen (gerçi amon amarth’ın son albümü bile yeni dinlemeye başlamışsın bunu ne ara dinlersin bilmem :D)

  2. ismail vilehand says:

    Adam Jarvis’i almaları çok iyi olmuş. bu değişiklikten sonra yeni albümlerinin Phantom Limb’e oranla daha agresif ve saldırgan olacağını düşünmeye başladım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.