# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Tom Cruise’dan heavy metal filmi
22.06.2011

Rock of Ages.

Xenu‘nun kulu ve elçisi Tom Cruise, “Rock of Ages” adlı Broadway müzikalinin sinema uyarlamasında başrol oynayacakmış.

80′lerdeki hair metal, heavy metal, glam rock şarkılarıyla bezeli olacak filmde Cruise, fotoğraftan nasıl olacağı tahmin edilen bir insanı canlandırıyor. Rock of Ages 2006 yılından beri sahneleniyor.

  Yorum alanı

“Tom Cruise’dan heavy metal filmi” yazısına 39 yorum var

  1. rajeesh says:

    başka adam mı yokmuş oynatcak peh

    like fire

    @rajeesh,

    steve buscemi olsa daha iyi olurmuş. tom cruise’u ben de pek sevmem.

    caksu

    @like fire, http://www.thefancarpet.com/ActorGalleryPicture.aspx?mga_id=28891&a_id=239

    Uzun saç nelere kadir lan.

    like fire

    @caksu, airheads filmini merak etmiştim. sonra baktım trailer’ı çok kötü, izlemekten vazgeçtim.

    steve buscemi demem de, o filmdeki uzun saçlı hâlinin bu filme cuk oturacak olmasını düşünmemden kaynaklanıyor :)

    caksu

    @like fire, Bence de gerek yok izlemene. The Boat That Rocked’ı izle. :) Aklıma geldi rakınrol falan düşününce.

    masteroforion

    @like fire, Abi Steve Buscemi 57 doğumlu olmasına rağmen böyle bi film için çok yaşlı gösteriyor bence yüz hatları vs olarak. İyi olmazdı yani bence.

  2. Ufuk says:

    film güzel olur. tom cruise da hype tarafı.

  3. John Voxville says:

    başlığı görünce aklıma ilk gelen şey:

    Gunter glieben glauchen globen
    http://www.youtube.com/watch?v=4Ww60uHNYRE

  4. jotunblod says:

    yavşak glam/hair metal gruplarından ve filmlerinden nefret ediyorum.rockstar diye bir film izlemiştim mark wahlberg in oynadığı ve rezaletti.hala glam metal dinleyenler var şaşırıyorum.yine boktan bir film olur zaten.

    Mert

    @jotunblod,

    Bir kere film değil müzikal. Ayrıca Rockstar enfes bir filmdir ve senin gibiler hair metal olayının gereksizliğini anlasın diye yapılmıştır, ama işe yaramamış.

    _BlaCkeneD_

    @jotunblod, +1 şu glam metal kadar saçma sapan bom boş bir müzik daha yok. Tamamen kapitalist bir müzik türü işim olmaz. Rap dinlerim de glam denen zırtapozluğu dinlemem. Sırf bu yüzden Tom Cruise dan da soğudum. Anti glam team iş başında.

    Chuck Reis

    @_BlaCkeneD_, yok hacı ne kapitalisti. cinsiyetçiliğe, erkeklerin kıyafet özgürlüğünün kısıtlanmasına ve cinsel tabulara karşı çıkan kişiler kurdu glam’i.

    grunge gibi kapitalist destekli akıplar yıktı glam metali (bence iyi oldu karizmayı kurtardık)

    _BlaCkeneD_

    @Chuck Reis, abi kapitalist işte baksana glam hair metal için çekilen bi dünya film var poptan kırma çakma bir türle işim olmaz artı bir de müzikal olarakta sağlam bi tür olsa gene gam yemicem ama yok işte hangi akla hizmetle bu müziği dinliyorlar anlamıyorum.

    Chuck Reis

    @jotunblod, daha iyi ifade edilemezdi. yavşak glam :D

    glam metal çökmese popülerleşse bugün metalciler gay, travesti diye anılıyordu. yani metalcilere satanist dendiğine şükredin :D

    illuminati

    @Chuck Reis, ben gay’i geri alayım o zaman. :D

  5. demir bakire says:

    ahhaah glam metal felsefesini anlamayıp, rock n roll’dan nasibini almamış death metal fanlarının varlığı beni kırıyor yauv

    abi süper bi grup keşfettim adı malevolent creation, dinle bak

    sol kulaklıktan gelen ses, rörörööröğöhğöhğöh cıgıcık cıgıcık rğörğörğögjhg, süper baba süpeerr eheh

    Chuck Reis

    @demir bakire, hiç komik değil. bunu harcacağın vakite gidip glam metali kurtarmak için adım atabilirdin. mesela birşeyler giyerek

    in the court of the crimson king

    @Chuck Reis, büyük ihtimalle adamın ne yazdığını bile okumamışsındır. sırf sonisphere başlığında adam seni sinir etti diye intikam alacağııımmm gibi ergen triplerine girip saatlerce bunu yazmak için beklemek hoş bir davranış değil.

    _BlaCkeneD_

    @demir bakire, evet glam metal felsefesini anlamadım rock n roll dan nasibi almadım son sözüm ise sen death metale kurban ol lan.

    burak canik

    @_BlaCkeneD_, +1 metalin en iyi türü lan glam de neymiş mınaki

    jotunblod

    @demir bakire, karı gibi giyinmek felsefe oluyorsa nihat doğanda büyük filozof.30 yıldır aynı müzikleri yapıp sadece karı kaldırmaya yarayan bir türden ne beklenebilir zaten.bu saçmalıkların karşısında benim dinlediğim progressive rocklar death metaller folklu doom blackler binlerce kat iyidir.

    demir bakire

    @jotunblod, glamin felsefesi aynı müzikleri yapıp karı kaldırmak değildr

    glam müziğin özü’de heavy metaldir, ve felsefesi at gözlüklü seksist yobazlara ben buradayım diye bağırıp isyan etmek, saçma sapan ahlaki normları eleştirmektir

    kaldı ki; neredeyse tüm grupların kurulma amacı da temel de kadınlarla beraber olup öz gerçekleştirme amacını sağlayabilmektir

    folklu doom blackler ilerde kafanı ağrıtıp paşa paşa glam metal dinlediğinde demir bakire böyle söylemişti diyeceksin

    onurtoptas

    @demir bakire, death metalin müzikal profesyonelliği,teknik zorluğu ancak klasik müzikte vardır. bu yüzden basit müziklerin daha çok kulağa hitap edip daha fazla dinleyici bulup da death metalin bu işin tekniğinden de az çok anlayan kişiler tarafından sevilmesi normal. tabi bu sadece bir neden. ‘glam felsefesi’ ne gelirsek, taytlar giyip; “hadi parti yapalım/ unuttun beni bebeğim/ yeah rock’n roll bitches/ girls girls girls” şeklinde söylenen sözler hiç şüphesiz ki “How hungry we’ve become / like animals naked in shame / fed with the hooves of apocalypse
    that galloped down / disordered worlds behind.” vari sözlerden daha felsefiktir. sdfigşlksjigkadjf

    filme gelirsek. bu filmler neden hala inatla ve ısrarla aynı tür müzik üzerine çekilir anlamıyorum. hayır glam müziğin modasının geçmesi değil sorun. glam seven yine sevsin. ama ayıp yani bu kadar tür var bu müziğin içinde, stadyumlar dolduran ve daha geniş bi kitlenin sevdiği daha dinamik, daha çekici türler var. bi glam filmi daha çektiniz de başınız göğe mi erdi yani.aman farklı ya da derin bi hikaye anlatma hollywood.

    1423

    @onurtoptas, Saçmalama, klasik müziğin yanında death metalin elektrikli süpürgeden farkı yok.

    burak canik

    @onurtoptas, ayak üstü pompalama diye buna derim

    comfortinBRUTALiTY

    @demir bakire, malevolent creation’ın ne yaptığını anlayamıyosan,rörörör cıks cıks diye nitelendirebiliyorsan ancak bunu belirtme ihtiyacı neden? ki MC ne mübarek gruptur. belki söyleceğin mantıklı şeyler vardı yazık oldu.

  6. devilsadvocate says:

    o değil herif 50 yaşında lan vücuda bak. helal ossun.

  7. sedatem says:

    aklıma mark valbergın rockstar fılmı geldı

  8. Ufuk says:

    Önyargılarımızdan arınalım. Daha glam metalin ne olduğunu, nereden çıktığını bile bilmeden ileri geri konuşmayalım. Bütün genellemeler yanlıştır nitekim.

  9. burak canik says:

    glam metal = shit
    tom cruise ilginç bi seçim olmuş tarikat falan

    Ufuk

    @burak canik, @jotunblod, @_BlaCkeneD_ , @Chuck Reis: şu andan itibaren ocak dışındasınız! kaldı mı dohuz!

  10. illuminati says:

    Eric Adams tarzı bir şey olabilir.

  11. masteroforion says:

    Ya hadi diyelim ki adamlar karı kız kaldırmak için müzik yapmış olsun, bu ne zamandan beri suç oldu yahu, ne zamandan beri rock n roll müzikle eğlence denen şeyin yolları ayrıldı. Lan hadi bunu da geçtim, dinlediğin müziği beğeniyorsan beğeniyorsun, adamın ne için, ne maksatla müzik yaptığı seni niye ilgilendiriyor ben anlamıyorum bunu.

    Ayrıca yıl 2011 olmuş hala “aman efendim şu müzik türü kapitalist düzene hizmet eder, beriki tamamen sosyalist ihtiyaçlar üzerine doğmuştur” diye tartışılıyor. Bugün sisteme ana avrat söven grup da müzik endüstrisine para kazandırıyor, “oh seks lalalala” diyen grup da. Biri öbüründen daha masum değil yani. Yerse.

    horrorscope

    @masteroforion, sisteme ana avrat söven her grup müzik endüstrisine para kazandırmaz. kazandıranlar vardır elbet ama genellemek yanlış olur. ayrıca yıl isterse 2030 olsun tartışılmayacak mı yani? elbette tartışılacak. protest müzik bunun için var. pek haberinin olmadığı belli.

    masteroforion

    @horrorscope, Okurken neyi nasıl anladın bilmiyorum ama, protest müzik kavramına karşı bir sorunum olduğunu belirtmedim yukarıda. Eğer bir sanatçı bir plak şirketine bağlıysa, müziğini tamamen bağımsız yollardan yaymıyorsa yani, bir şekilde müzik endüstrisine para kazandırır, ve bu da kapitalizmin ta kendisidir. Söylem olarak protest konular işleyen gruplarla diğerleri illa ki ayrılır, ama işlev açısından baktığımızda ikisi de aynı amaca hizmet eder, aynı yola para kazandırır. Kastettiğim şey buydu.

    Ayrıca karşındakini tanımadan şöyle onu bilmiyorsun bunu bilmiyorsun diye yargıda bulunmayın gözünüzü seveyim. Komik oluyor zira.

  12. masteroforion says:

    Glam metal, feminenlik vs mevzuları için Dee Snider’ın şöyle güzel bir konuşması var Headbanger’s Journey’de bu arada: http://www.youtube.com/watch?v=EYsr0s9ifKw

    Kısaca “metal grubu ister kadınsı giyinsin, ister aşırı maskülen takılsın, seyircinin yüzde 90ı erkek, her iki durumda da ortada homoerotik garip bir durum var” demeye getiriyor üstad ve bence haklılık payı da var.

  13. progresif müzik yıllardır 60lar 70lerden beri var. şu sikko glam filmleri yerine bir progresif müzik filmi yapsalar daha güzel olurdu.

  14. kutup ayısı says:

    glam’den neden bu kadar nefret ediliyor yahu? merak ettim cidden. hani sevmemek, herhangi bir nedenden oturu tamam da burada yazilanlarin cogu nefrete dogru uzaniyor. bende glam’le hair’le cok alakadar olmasam da nefret ediyorum demem, diyemem. eglencelidir her halukarda.

  15. Wildchild says:

    Bryan Cranston da var kadroda film iyi olacak merak etmeyin.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.