# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
AVENGED SEVENFOLD’dan yeni şarkı
03.05.2011

Call of Duty’ye özel.

Son albümü “Nightmare“i geçen sene çıkaran AVENGED SEVENFOLD, yeni Call of Duty oyunu için “Not Ready to Die” adlı bir parça yapmış. Şarkının YouTube’a konan sayısız videosu Warner Music tarafından kaldırılmış, ancak şimdilik çalışan bir tane mevcut, buna da ulaşamazsanız elbet bir süre sonra çalışan yeni link’ler gelecektir.

  Yorum alanı

“AVENGED SEVENFOLD’dan yeni şarkı” yazısına 16 yorum var

  1. illuminati says:

    70lerin progressive rock müziğini yemiş bitirmiş biri olarak dünyada böyle emo yaşam formlarının nasıl türediğine şaşırıyorum açıkçası. bunların robert fripp ile meslektaş olduğunu düşünmek bile korkunç.

    hen

    @illuminati, Avenged Sevenfold fanı olsam “2000′lere gelince haber ver aga” derdim ama konuyla hiç alakam olmadığı için demiyorum. BaÅŸka biri derse güzel olur.

    in the court of the crimson king

    @hen, avenged sevenfold fanı varsa dediklerini çok da önemsemem açıkçası. ayrıca dünyanın en iyi müziği 70lerde yapılmıştır. mümkünse geri döneyim ben.

    hen

    @in the court of the crimson king, ironidir ironi

    mikesever

    @in the court of the crimson king, dünyanın en iyi müziği diye birşey yokturr. bunu kavrayamadıysan boşuna yemiş bitirmişsin.

  2. junkman afatsum says:

    gayet güzel parça eğer modern metalle aranız varsa tavsiye zaten bütün albümleri tavsiyedir mükemmel melodiler ve mükemmel vokal daha ne diyeyim dinleyin

  3. Bahadir Sarp says:

    M. Shadows yine harika sesiyle dinlenilebilir kılmış şarkıyı. Avenged sevenfold son derece yetenekli ve taş gibi bir grup bence. İçinde bulunduğumuz zamana gayet uygun.

  4. blackroseimmortal says:

    ahahah ne biçim şarkı nası dinliyonuz lan…

  5. Synysterr says:

    Bir zamanlar ne dinlerdim bu grubu be.Şimdi arşivimde birkaç parçadan ibaretler ve bu şarkı onlardan bir tanesi değil.

  6. bloodshower says:

    bence tek kusurları imajları. yoksa gerçekten çok saygı duyduğum insanlar hepsi, şimdi bi imaj bi de metalcore yaftası gördükten sonra “abi ne bu ya ahahaha” demeye gerek yok. ha tabi gerçekten önyargısız, gerçekten bir amaç ile dinleyip sevmemişsen, nasıl meshuggah’ı, btbam’ı sevmiyorsan, aynen öyle saygı duyarım.

    saklanan saman

    @bloodshower, ben imajlarındada pek bir kusur bulamıyorum. saçları uzatıp siyahlara kuşanıp mtvde 5 vakit klip yayınlanmıyor sonuçta. bu arada müzisyenlikleri gerçekten iyi.

    bloodshower

    @saklanan saman, eklemeyi unutmuşum, metal müziği ilk dinlemeye başladığım zaman (bunlarla başlamıştım) müziklerinin köpeğiydim, şimdi köpeği derecesi olmasa da çok severim hala. synster gates çok yetenekli ve müzikten anlayan bir insan gerçekten.

    blackroseimmortal

    @bloodshower, ilk avenged sevenfoldla başladıysan allah yardımcın olsun…

    bloodshower

    @blackroseimmortal, lütfen bir gün bir farklılık yap ve dinlediğin 5-6 grup dışında dinle bu elemanları. veya gereksiz bir önyargıyla baktığın diğer grupları. böyle gruplara bok atarak ÇOK PİS METALCİ olunmuyor kanaatimce.

  7. ismail vilehand says:

    bahsi geçen Call Of Duty Black Ops ek pakedi 2 haziranda piyasaya çıktı. bu da trailerı:

    http://www.imdb.com/video/imdb/vi1898683673/

    dünden beri soluksuz biçimde oynuyorum inanılmaz derecede uykusuzluk yapıyor ondan pek tavsiye etmiyorum. kısacası uzak durun. şarkıya gelirsekte Avenged Sevenfold sevmediğim hatta uyuz olduğum bir gruptur ama oyunun gazından mı olsa gerek yoksa şarkının tarz olarak metalcore ile alakasız olmasından mı gerek nedir tam anlamadım, aşırı derecede hoşuma gitti şarkı. oyunu oynamadığım anlarda (tuvalet, yemek vesaire) sürekli şarkıyı dinliyorum diyebilirim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.