# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DRUDKH üyelerinden yeni grup ve yeni albüm haberi
01.04.2011

Anahtar.

Ukraynalı black metal grubu DRUDKH’un tüm üyelerini ve Fransız black metal camiasının ünlü isimlerinden NEIGE’i (ALCEST, AMESOEURS) barındıran yeni bir grup kuruldu. “OLD SILVER KEY” adındaki projenin asıl amacının yalnızlık, çocukluk ve samimiyet üzerine nostaljik ve romantik bir atmosfer yaratmak olduğu belirtildi. Grubun kayıt sürecinde olduğunu da belirtelim.

Ayrıca, DRUDKH’un yeni albümü ile ilgili bazı bilgiler de açıklandı. Bu ilkbahar / yaz sezonunda kaydedilecek olan albüm, grubun köklerinde dönüş albümü niteliğinde olacakmış. Karanlık duygular ve atmosfer ile dolu uzun şarkılar, grubun ilk dönem albümlerine daha yakın bir havada olacakmış.

O zaman…

  Yorum alanı

“DRUDKH üyelerinden yeni grup ve yeni albüm haberi” yazısına 6 yorum var

  1. havitetty says:

    Haberdeki şarkı bitirdi beni. Bunun solosunu kesip alıp loop halinde dinlemişliğim vardır, öyle severim.

    Neige’in el attığı bütün gruplar aynı tarza yakınsadı son zamanlarda, Drudkh elemanlarıyla birlikte mükemmel bir iş beklediğim gerçeğini değiştirmiyor bu tabii.

  2. distant says:

    son albümü dinledikten sonra ‘bi Neige eksik kalmış grupta’ demiştim. sonunda o da oldu. neyseki başka bir isim altında olmuş. köklere dönüşe de çok sevindim. yoksa bir sonraki albüm Alcest klonlarından biri olacak gibi gelmişti.

    bir de Deathspell Omega son albümde de Neige grupları etkilenimi sezdim. allah yazdıysa bozsun yarabbim.

  3. hysteresis says:

    Hadi Neige’i siktiret, köklere dönüş diyor.

  4. b says:

    black metal hiç sevmem. sadece enslaved’in eski albümlerini dinlerim o kadar. bu grubu da burada duydum ve dinledim. tanıtanlara da teşekkür ederim. farklı bir topluluk oldukları doğru. şu albümlerinde kaydettikleri baslara da hasta oldum. yalnız diyeceğim şu ki bu grup sanırım gizemli takılıyor. yok mudur bunların bir fotosu? yazıda onlara ait olduğuna inanılan bir foto var fakat daha iyisi yok mudur?

    buradaki projeyi de takibe aldım. drudkh varsa işin içinde kaliteli olur. buna inandırdılar. helal olsun.

    havitetty

    @b, Yok. Hatta o fotoğraf da kendilerine ait değil :) Röportajları, fotoğrafları yok, kim oldukları bile bilinmiyor. Şimdiye de gruptan resmi olarak yapılan tek açıklama da, Nasyonal Sosyalist şiirleri şarkılarında söz olarak kullanmakla itham edildikleri sırada, ‘bizim hiçbir politik görüşümüz yoktur, Drudkh sadece bozulmuş insani değerlerden soyutlanmayı öğütler’ gibi bir açıklamaydı. Bunun dışında grupla ilgili hiçbir şey bilinmiyor.

    Bence çok da lazım değil, bu kadar güzel müzik yaptıkları sürece yeterince mutluyum :)

    havitetty

    @havitetty, Bu kadar bıdı bıdı ettim de grup üyelerinin isimleri falan yazılmış Metal Archives’a şimdi baktım da. Eskiden yoktu lan. Grup fotoğrafları halen yok sanırım da, Hate Forest ve Astrofaes fotoğraflarından bulunabilirler gibi. Astrofaes nefis gruptur bu arada.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.