# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SLAYER’da zorunlu oyuncu değişikliği
13.02.2011

Ve KERRY KING’den çelişen açıklamalar.

SLAYER gitaristi Jeff Hanneman Ocak sonunda sağ kolunda geçirdiği ciddi bir enfeksiyondan dolayı ameliyat olmuş. Doktorlar enfeksiyonun tam sebebini bulamasalar da, muhtemel sebebin örümcek ısırması olduğunu söylemişler. Hanneman bu yüzden grubun 26 Şubat’ta Avustralya’da çıkacağı Soundwave Festival turnesinde yer alamayacakmış. Grup Hanneman’ın yerine başka bir gitarist alacak ve turneyi bu şekilde sürdürecekmiş.

Kerry King konuyla ilgili şöyle konuşmuş: “Geçen sene Tom’un sırt ameliyatlarından dolayı hayranları yeterince üzdük, bu sene de aynı şeyin olmasını istemedik. Jeff de bu şekilde olmasını istiyor, o yüzden konserlere onsuz çıkacağız. Aramıza katılacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Kerry King’in 12 Şubat’ta yaptığı bu açıklama bir kenarda dursun, King sadece 2 gün önce, 10 Şubat’ta yayınlanan bir röportajında, “SLAYER’ın bunca yıl taviz vermeden yola devam etmesini neye bağladığı” sorusuna şöyle cevap vermişti:

“Önde duran üç kişi hiç değişmedi ve bence bu önemli bir şey. Sahneye çıkıp çıkmaması konusunu aklınıza bile getirmeyeceğiniz bir çekirdek kadronun mutlaka olması gerekiyor. Bir grup için bu önemli bir konu. Burada MEGADETH’e falan bir laf atmaya çalışmıyorum, ama herkes biliyor ki MEGADETH sadece Dave Mustaine’dir. Dave o albümde kimle çalmak istiyorsa albümde o yer alır. SLAYER’ı Jeff, Tom veya ben olmadan sahnede izlediğinizi düşünsenize. Böyle bir şey mümkün değil! Bunu açıklıkla söyleyebiliriz, çünkü bizim yerimiz doldurulamaz. Son yıllarda gruplardaki elemanlara baktğımda herkesin bir yedeğinin olduğunu görüyorum. Eşleri doğum yaptığı için turneye çıkmayan arkadaşlarım var mesela. Başka herhangi birisini buluyorlar ve o evde dururken sahneye bu yedek kişi çıkıyor. Bunları her gördüğümde, “böyle bir şeyi nasıl yapabilirsiniz?” diye düşünüyorum.”

  Yorum alanı

“SLAYER’da zorunlu oyuncu değişikliği” yazısına 18 yorum var

  1. cenkozmercan says:

    demek ki neymiş genellikle, büyük konuşmaca = göt olmaca

  2. burak canik says:

    adam doğru demiş yerleri doldurulamazda yine de bunların alayında belirgin bir ego problemi var.

  3. Deniz says:

    Fakat çok da çelişki olarak bakmamak lazım. Çünkü adamın kolu sakat yani keyfi olarak yerine birisi konulmuyor. Yani jeff yok diye de konseri iptal etseler heralde konsere gitmek için can atan slayeeerrrrrrrrrr’cı arkadaşlar da “vay arkadaş has grupmuş ha bak nasıl da tek adamları olmazsa çıkmıyorlar” demiyecektir. Bence kerry’in bahsettiği megadethle falan kıyaslanamaz bu durum.

  4. John Voxville says:

    valla ne diyim bu güne kadar kerry king’den duyduğum en olgunca sözler bunlardı şahsi kanaatime göre

  5. Chuck Reis says:

    doğru söze ne denir…

  6. _BlaCkeneD_ says:

    Megadeth’e arada laf sokuşturmadan da edememiş Kerry baba. :) Cidden Kerry’nin Dave’le ne alıp veremediği var la. Şaka bi yana adam a dan z ye haklı. Bi düşünsenize Slayer bu noktaya kolay gelmedi. Çekirdek kadrosunu Lombardo’nun 90 larda yerini Paul Bostaph’a bırakması haricinde korudular. Ki Bostaph’ta Lombardo’yu aratan öyle çok sırıtan bi davulcu da değil. (bkz: Testament) Ama Megadeth’e bakıyorsun zırt pırt kadro değişikliği inişli çıkışlı başarı grafiği. Bi bakıyosun çok güzel bi albüm bi bakıyosun bi boka benzemeyen bi albüm. Ama Slayer’da öyle değil. Adamlarda yıllardır korunmuş bir kadro ve bi istikrar var. Bende Kerry babaya katılıyorum ve onun gibi Megadeth’e laf sokuşturmadan edemiyorum derim ve mesajımı noktalarım. Arkandayız Kerry babaaa. :)

    Chuck Reis

    metallica’da çekirdek kadrosunu korudu ama boktan albümler yaptı :) (bknz: reload)

    burak canik

    @Chuck Reis, sana göre boktan olabilir. bana göre de painkiller albümü boktan denecek kadar bayıcı bir albümdür mesela :) orası işin öznel boyutu. ama mesela ben beğenmesem bile metal aleminde klasik olarak görülen başarılı bir albümdür painkiller. reload ise tamamen muallakta metallica dinleyenlerin yarısı beğenmiş yarısı beğenmemiş durumda. ama genel tabloya bakarsan başarılı bir albüm. ama mesela rip ve countdown to extinction’dan sonraki albümlerde belirgin bi düşüş var megadeth’te

    Chuck Reis

    rip ve coe albümlerinden sonra düşüş olduğu bir gerçek. ama koskoca ajfa albümünü yapan bir grubun kıyaslanamayacak kadar rezil albümler yapması da bir düşüş göstergesidir. rip’i yapan grup risk’i yaptıysa, ajfa gibi bir albümü yapan grupta reload ve st.anger gibi albümler yaptı sonuçta :)

    painkiller’den bende nefret ederim. hmtr zamanında nefret ettirmişti :)

    burak canik

    @Chuck Reis, haha aynen :D yobazmetal.com olarak değiştireceklerdi sitenin adında yakında neredeyse o boyuta getirmişlerdi :D şu site sayesinde soluk aldık resmen ya.

    Chuck Reis

    senin nick LeperMessiah mıydı :)

    _BlaCkeneD_

    @Chuck Reis, oooo panpalar ben de o sitedeydim bi kaç yıl önce ama arkasından painkiller hakkında atıp tutmuyorum sizin gibi :)) şaka la şaka atıp tutun isteyen istediğini beğenmez ben de çok kara kaşına kara gözüne hayran değilim yani painkiller’ın. :)

    Chuck Reis

    o zamanlar judas priest’e laf etmemiz doğal. çünkü rob halford’u allah ilan eden manyaklar vardı sitede. ondan sonra metallica başlığına gelip james rob’un sol taşağı olamaz, yada death başlığında chuck metal tanrılarının painkiller şarkısını coverlayarak mahvetti gibi yorumlar yazıyorlardı. bizde dellenip judas’a laf ediyorduk :)

    ne boktan günlerdi be… nickimde bombik’ti(gerçi bin kere değiştirdim). senin nickide hatırladım blackened :)

    _BlaCkeneD_

    @Chuck Reis, Aha bombik hatırladım vallahi seni. :) Yaklaşık 2 sene öncesiydi :) Yeni nesil gruplara saydıranlar mı dersin, Heavy, Hard Rock ve Glam’den başka hiç bi şeyi metalden saymayanlar mı dersin… Black Metalin yasak olmasına değinmiyorum bile. İlginç bi yerdi ya. :) Sonra noldu oranın akibeti bilmiyorum. Hala duruyomuş diye duydum ama.
    2 sene önce. Yine de güzeldi o günler be. :)

    Chuck Reis

    lars judas priest hakkında ileri geri konuştuğu için metallica’da yasaklanmıştı orada hahahaha :)). şimdi baktım site satışa çıkmış, forumları zaten ölmüştü.

    koca 2 sene olmuş lan dün gibi aklımda

    burak canik

    @Chuck Reis, evet lan :D sen kimdin

    burak canik

    @burak canik, yeni gördüm pardon bombik hatırladım şimci :D 2 yıl olmuş harbi lan ehuehe dante vardı orda buralardamı acaba merak ettim.

  7. Elvan says:

    mustaine: “kerry akıllı olsun”

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.