# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IRON MAIDEN İngiltere turnesinin 3 ön grubunu açıkladı
19.02.2011

İşte “Oğlum IRON MAIDEN bizi ön grup olarak seçmiş lan!” diye bağıran şanslı isimler…

IRON MAIDEN, 11 konserlik Birleşik Krallık turnesindeki ön gruplarını seçti. Turnenin ilk 8 konserinde Avustralyalı grup AIRBOURNE, sonraki iki konserde DRAGONFORCE, son konserde de TRIVIUM bu şerefe nail olacakmış.

  Yorum alanı

“IRON MAIDEN İngiltere turnesinin 3 ön grubunu açıkladı” yazısına 14 yorum var

  1. burak canik says:

    dragonforce şarkılarını adam gibi icra etmeye başladımı da öngrup oluyor ? şarkılar biraz haksızlık oldu belki ama yamulmadan through the fire and flames çalamıyorlardı SON baktığımda.

  2. hixxxer says:

    Dragonforce nedir ya

  3. Hand Of Blood says:

    allllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh (Şener Şen Cinneti) fena kardayız babalar trivium gelsin bize de lannnnnnnnnnnnnnnnn

  4. duraganyolcu says:

    Trivium ne Dragonforce ne ya. Grand Magus gibi bir grup varken hayatta kabul etmezdim bunları alt grup olarak. Airbourne bilmiyorum ona laf yok. Ama Trivium ve Dragonforce aşırı gereksiz olmuş gibi geldi. Çok daha kaliteli gruplar da seçilebilirdi. Hani kötü gruplar da değiller ama çok çok daha iyileri var. Hele Dragonforce.

    berker

    @duraganyolcu, trivium’a laf eden diller kopar olum kopar!!!

    Berker İlhan

    @berker, pasifagresife iki Berker fazla :P

    burak

    @duraganyolcu,
    hahah hele dragonforce öyle mi..
    yok yok iron maiden kesin bu işten anlamıyor.
    ya da biz (siz) anlamıyoruz.

    duraganyolcu

    @burak, Iron Maiden bu işten anlamıyor demeye getirmedim tabii ki, haşa. Ayrıca ticari açıdan gayet şahane bir hamle tabii ki. Ancak müzikalite konusunda daha erkenden kendini kanıtlamış ve kitlelere kendi ismini duyurmayı daha çok hak ettiğini düşündükleri bir takım grupları çıkarabilirlerdi diye düşünüyorum. Tabii bu olayın tamamen “illa yeterince değer görmeyen gruplara destek olalım” fikrinden de ibaret değil. Ben sadece Dragonforce’u Iron Maiden’ın altına laik görmedim kendi fikrimce. Demek istediğim buydu.

    hen

    @duraganyolcu, Haberden Steve Harris’in Dragonforce fanı olan bi insan olduğu gibi bişey çıkarmaya da gerek yok :D İşin “biznıs” kısmı sonuçta bu. Öyle uygun oluyomuş demek ki Dragonforce olmuş ön grup. Yoksa ben de “mıh” dedim yani mesela. Zaten şu dünyada “bu ne lan” diyeceğim ender müzik oluşumlarından biridir Dragonforce. Müziğini hiç sevmediğim bir sürü grup olabilir, ama bu kadar saçmasına az denk gelirim diye düşünüyorum.

    burak

    @duraganyolcu, haklı olabilirsin. belki bir an duygusal düşünmüşümdür… ben dragonforce un canlı performanslarında batırdığı muhabbetlerine şaşırdım aslında. aşırı takipçisi olmamakla birlikte ara sıra açıp dinlemekten zevk aldığım ve canlı performaslarını izlemekten hoşlandığım bir grup. bana denk gelmedi belki de.. daha iyisi seçilebilir miydi.. adam söylemiş: bu bir “biznıs” olayı. tek gerçek bu. :)

  5. Burak says:

    ben iron maiden olsam (?) her turneye alt grup trivium’u çıkarırdım zaten.

  6. illuminati says:

    Trivium bence çok doğru bir seçim olsa da Dragonforce çok da saygı gören bir grup değil tabi (canlı performanslarında sıçmalarından dolayı)

  7. Barış says:

    Airbourne çok doğru tercih. Çok eğlenceli adamlar onlar. Şurada da epey coşmuş vokalleri:

    http://www.youtube.com/watch?v=DO_X_7cJOkQ&feature=related

  8. Sambalici says:

    Dragonforce’u da Trivium’u da altgrup olarak aldılar daha önce, Trivium’la baya uzun süre turladılar hatta.

    Benim kafam almıyor tabi bu işleri. Düşünsene abi Iron Maiden ile birlikte turluyorsun, sahne arkasında Bruce Dickinson, Steve Harris dolaşıyor falan, çok acayip.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.