# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MAX CAVALERA, SEPULTURA’nın neden birleşemediğini açıkladı
13.12.2010

“Adisin olm…”

Max Cavalera geçtiğimiz günlerdeki bir röportajında SEPULTURA’nın neden tekrardan bir araya gelemediğini açıklamış.

“Andreas’ı aradım ve gayet iyi bir konuşma oldu. Birlşemeden yana gibi konuştu. Igor da birleşmeden yana. SEPULTURA’nın tekrar bir araya gelmesinin önündeki engel Paulo’dur. Neden böyle düşünüyor bilmiyorum, ama Paulo SEPULTURA’nın birleşmesini hiç istemiyor. O yüzden bunu ona sormalısınız. Ben bunun özellikle hayranlar için çok iyi olacağına inanıyorum. SEPULTURA zamanında metal dünyasının en önemli gruplarından biriydi, o yüzden bunu tekrardan ortaya koymak çok güzel olurdu. Benim SEPULTURA’nın yeniden birleşmesine ihtiyacım yok, çünkü SOULFLY ve CAVALERA CONSPIRACY gayet iyi gidiyor; ama ben bu toplaşmayı hayranlar için yapmak isterdim; onlara zamanında harika bir grubumuz olduğunu tekrar göstermek isterdim. Bunun olmasını neden istemediğini Paulo’ya sorun.”

Max kısa süre önceki bir başka röportajında da Paulo Jr.’ın çoğu SEPULTURA albümünde bas gitar çalmadığını söyledi:

“Sanırım Paulo’nun bas çaldığı ilk SEPULTURA albümü “Roots“tu. İyi bas çalamıyordu, o yüzden de basları ben ve Andreas çalıyorduk. Ama Paulo arkadaşımızdı, o yüzden ona “Tamam seni gruptan atmıyoruz, grupta kalabilirsin, tek yapacağımız basları hiç kimsenin duyamayacağı kadar kısmak” dedik ve o da SEPULTURA basçısı olarak kaldı haha!”

Max bununla da kalmamış ve bir süre önce CAVALERA CONSPIRACY’yle Brezilya’da verdikleri konseri izlemeye gelen Paulo Jr. ve Andreas Kisser’ın konserde çekilen bir fotoğraflarına dair yorum yapmış:

“Onları görmedim ama sonradan blabbermouth.com’daki fotoğrafı gördüm. Birisi aşağıya “Ne kadar tatlı, Andreas Kisser konsere babasını getirmiş” yazmış. Babası dediği kişi aslında Paulo. Paulo bugünlerde çok yaşlı gözüküyor haha!”

Bir not olarak SEPULTURA’nın birkaç gün önce “Arise” albümünü baştan sona çaldıkları bir turneye çıktığını da hatırlatalım.

Edit: Ama sonra şu oldu.

  Yorum alanı

“MAX CAVALERA, SEPULTURA’nın neden birleşemediğini açıkladı” yazısına 5 yorum var

  1. anonim says:

    ya ben anlamıyorum bu olayları. andreas istiyor, igor zaten ister, e o zaman postalasınlar paulo’yu? biz max’i istiyoruz diyecekler, paulo istemem diyecek.. andreas olsam hemen derim ki “ben de o zaman paulo’nun siktirip gitmesi için oylama başlatıyorum, kabul edenler?” igor el kaldırdı mı tamamdır. hayır nedir yani paulo muhtardan onaylattığı ikametgahı çıkarıp “bok kovarsınız tapusu bende gardaşım” mı diyecek? veya bu işin hukuksal boyutu nedir hakkaten bilmiyorum merak ettim. ama çok saçma, eğer max’in anlattığı gibiyse olaylar.

    bu arada paulo o tip ne ya. 38 yıllık sepulturacıyım resimde arandım resmen “nerde lan bu” diye. ailemizin muhasebecisi paulo. seni hiç sevmedim sütaulo.

  2. anonim says:

    niye igor hala sepultura’daymış gibi yazdım ben de bilmiyorum. böylece yukarıdaki yorum da yalan oldu. anaal nathrakh’tan sonra ikinci bombam oldu bu. pasifagresif’teki yorumculuk kariyerimi gözden geçirmeyi düşünüyorum. uykum var, yatarken düşüneyim bunu.

  3. anonim says:

    bu son, valla son. şu videoyu açınca aydınlandım ben de. (http://www.incicaps.com/r/omg.jpg/ ->sağdaki benim evet) kadro abuk ama arise aşkına izlemesi keyifliydi.

    http://www.youtube.com/watch?v=UwwLFvjU_50

  4. paulo’nun fotografına inanamıyorum. jr.’den senior’a hızlı bir geçiş yapmış, resmen türk bir anne kontrolünde saçlarını kestirmiş, yüzü gözü açılmış…

    bu arada max benim hakkımda da o lafları etse bende sepulturaya geri dönmem o ayrı.

  5. erdem says:

    benim de gönlüm yok dememişte çamuru garibim basçıya atmış.
    madem grubun en kalvalli 3 elemanı tekrar birleşmekten yana , vurursun paulonun kıçına tekmeyi olur biter.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.