# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İstanbullu black metal grubu SATANIZED’dan yeni klip
08.11.2010

Infernal Torment.

Folk etkilenimli black metal grubu SATANIZED yeni şarkısı “Infernal Torment”e çektiği klibi yayınladı.

Grubun myspace’ine de fotoğraftan ulaşmak mümkün.

  Yorum alanı

“İstanbullu black metal grubu SATANIZED’dan yeni klip” yazısına 29 yorum var

  1. cenkozmercan says:

    bursa piçağı mı o?

    Exorsexist

    @cenkozmercan, prince of persia pıçaa

  2. Blakkheim says:

    Rotting Christ havaları var gibi. Ağlayan kız da çok itici geldi bana. ıyy haynasığn manasında değil, güzel olmamış sadece.

  3. Marty Friedman says:

    soloyu beyendigimi soyleyebilirim bu az turkcemle. :)

  4. pacerized says:

    yazmayayım diyorum, tutamıyorum kendımı.

    sene olmuş 2010…

    cenkozmercan

    @pacerized,
    2010′un hislere tercüman olan yorumu

  5. Ugur says:

    Şarkı gayet güzel.Klip süper değil belki ama dalga geçilcek bişey de yok.Onun için trollüğe hiç kasmayın bence.

    pacerized

    @Ugur, hocam bana ıdıyse lafın, uzgunum trol degılım ama su ımaj ugruna yapılan dandık boyanmalar mıdemı bulandırıyor yapacak bısey yok. hanı pahalı, artıstık yonu kuvvetlı bı klıp cekeceksen kullanırsın tabı ama ısın ucuzuna kacacaksan barı yaratıcı ol. kaldı kı turkıyede bu ımajı kullanan black metal gruplarının boyaları da muzıklerı de aynı. tabı bunların yuzde doksanı da hava atmak ve kız dusurmek ıcın bu ıslerde. klıptekı 1.19 anı benım adıma herseyı acıklıyor.

    Ugur

    @pacerized, yok hocam laf “heheh ne lan bu tiplere bak” tarzı yorum yazacak olanlar içindi.Beğenmemişsin ve bunu gayet normal dile getirmişsin.Benim bunla hiçbir sorunum yok.

    ben

    @pacerized, 0.30

  6. ben says:

    Aykırı olacağız diye Siyaset Meydanı’na malzeme olmayında. Morbid Anal Fog cover isteriz. Ormanda klip iyi olur.Bu aralar İstanbul pek bir sisli zaten.

    http://www.youtube.com/watch?v=Qvsq6_8Hzo8

  7. kantele says:

    Dostum black metal demişsin ama bu adam içli gibi solo atıyor arkadan. Duygulandım ben ama şimdi, hani duygusuz olacaktık?

  8. Dnz says:

    Kendi içinde tutarlı bir sistem aslında ya

  9. Toros says:

    Fakat 2:19′da giren çığlık? Çok kötü şarkı; girişinden bitişine…

  10. asşflksaşl says:

    gördüğüm en iğrenç klip :D

  11. taake says:

    SAYIN MDERATÖRLER LÜTFEN YERLİ BM GRUPLARINI TANITMAK VE ONLARA DESTEK OLMAK BABINDA AAAARRRRGHHHH(muhtemelen adını yanlış yazdım)SARCOPHAGUS EPİSODE 13 GİBİ YERLİ BM GRUPLARININ RESİMLERİNİKRİTİKLERİNİ VE HABERLERİNİ YDAHA ÇOK YAYINLAYALIM
    BAK YAYINLAYIN AAAARRRRGGGHHH KRİTİĞİNİ ORTALIK NAIL KARIŞICAK FORUM CEHNNEME DÖNECEK

    Ahmet Saraçoğlu

    @taake, bi daha küçük harfle yazıver bi zahmet, büyük harfli yorumları siteye koymak istemiyoruz pek.

  12. janslore the celebrity says:

    bu taake ne lan, cem yılmaz’ın norveç versiyonu mu? komik adammış ama. eğlenceli.

  13. Taypan says:

    burda yorumu olan elemanlar belliki ne piayasan haberdarlar nede bu piyasanın içinde olan elemanlar. bu ülkede mğzik neden gelişmiyor, bu yüzden gelişmiyor. bu piyasada senelerdir sizin gbi örümcek kafalıların klavye delikanlılığı yapmasını engellemk için az uğraşmadık halada uğraşıyorz. çoğunuz 15 16 yaşlarında sivrilmek amaçlı millete bok atarken bu işleri yapan adamlar kıçlarından ter akıtarak ceplerinde 5 kuruşun 3ünü bu iş yatırarak ortaya emek koyarak yapıyorla bu işi. siz ne yapıyorsunuz?! bu işten çok anlıyorusunuz ya hemen eleştirin dilinizi bilmem ne ettiklerim. ulan varmı aranızdan bi kezolsun böyle elemanların çalışmalarına şait olmuş, varmı akıttıkları teri görmüş verilen emeklere şait.
    konser olur gitmezsiniz, album çıkarılır almazsınız o olur bu olur siz sadece pc başına oturduğunuz yumuşak sandalyede saece eleiştirmek adına saçma sapan şeylerle uğraşın. birinizde olsun dedimi acaba yav elemanlar uğrasıyor destek oalımda katıkımız olsun gelişmede verelim 5 tl demoya ep’ye, verelim 10 tl konsere yada para veremıyorum en azından yapıcı, destek verici bir yorum yapıyımde elemanlar iyi duygularla daha hırslı çalışsınlar. ama yok!
    sizin gibi insanlarla bu piyasadan bi bok olmaz hocam kımse kusura bakmasın. önce bazı şeyleri öğreneceksiniz sokacaksınız o dar kafalarınıza sonra buralara gelip adam gibi şeyler yazacaksınız ahkam keseceksiniz. beğenmeyen beğenmesin kimse beğenmek zorundada değil. ama hocam olmamış yav şöyle olsa daha iyi olurdu yada onun gibi yapıcı olun ulan biraz, yazık vallaha yazık verdiğim emeğe acıyorum.

    kutup ayısı

    @Taypan, destekle mi calisiyor senin motorun da? 06-07 yillari arasinda tukenmemis miydi nesliniz?

    Taypan

    @kutup ayısı, kalan son bendim o senelerde, sonra çoğaldık sen bilirsin ;)

    janslore the celebrity

    @Taypan, ya arkadaş ne diye ağlarsınız destek destek diye anlamam. beğenmediği şeye niye para versin millet. yap herkesin beğenebileceği gerçekten sağlam bir albüm, bak o zaman nasıl destek oluyor herkes. çok itici geliyor böyle ortada doğru düzgün ürünü yokken destek diye ağlaşan gruplar. destekle değil yaptıklarınla bir yerlere gelmeye çalış.

    Taypan

    @janslore the celebrity, bana destek verdiğin sevdiğin bikaç grup söylermisin. destek her zaman bi şekilde ordan burdan bulunuyor ne yazıkki. o kadar kötü işler çıksa bu ortamda yurt dışından destekler alınmaz. beklenilen kendi insanımızdan alınıcak destekler aynı ortamdan görebileceğimiz aynı yüzlerden

    janslore the celebrity

    @Taypan, ben destek vermem, seversem ve gerçekten dinleyeceksem alırım albümünü dinlerim. en son Hope Find ve Sarcophagus cdlerini aldım ama destek için değil yine. HtF’ı beğendiğim için diğerini de merak ettiğim için aldım.

    o kadar kötü gruplar çıksa yutdışından destek gelmez demişsin. sende bana söyle şimdi, bana tek bir grup söyle, yurtdışından deli gibi destek gören ve heskesin bunu bildiği, ama burda destek görmeyen bir Türk grubu. senin yurtdışı desteği dediğin, yazışmalarla yabancı birkaç arkadaş ya da organizatör bulup, oralarda konser ayarlamak ya da küçük şirketlerle trade yapıp albüm satmak(?). Affliction var mesela İzmirli, Avrupa turnesine çıkmıştı. yurtdışından destek gördüğü, orda çok sevildiği için mi turneye çıktı. hayır, grubu tanıtmak için bir şekilde ayarladılar, imkanlarını zorladılar ve yaptılar.

    yine İzmir’de şimdi ‘efsane’olan Dark Day konserleri vardır. ama ne efsane? konserden 5 dakika önce kurulan ve sahneye çıkan gruplar, boktan daha doğrusu olmayan ses sistemleri, ekipman için kullanılması gereken konser kazançlarının içmeye ve bir üst model cep telefonları için harcanması… destek? kişi başı 10 bira ve nokia n bilmem kaç için mi?

    peki bu müziği dinleyen dinlemeyen herkesin destek olduğu Pentagram? herkes destek verdi de noldu ki? 20 yıldır Pentagram ne yaptı? Pentagram örneğini en göz önünde olan olduğu için verdim. yoksa bu örneklerim sayısız olur.

    gelelim yukarıda klibi olan gruba… iyi veya kötü. adamlar yapmış işte. bence parça da klipte fena değil. belki çok emek harcamışlardır. harcıyacak tabiki, ne olacaktı ya? sevmeyenler tabiki olacak. Türk grup diye herkes sevmeli diye bir durum yok. yabancı gruplara tapınırsınız, yerli olunca küfrü basarsınız geyiklerine de gerek yok. sende tapınılacak birşeyler yap, müthiş bir albüm çıkar, sanada tapalım. 3-4 kişi sevmedi kötü yorum yaptı diye küseceksen, bu işi hemen bırak, ki zaten bırakacaksın bu kadar hassassan.

    bu iş zordur arkadaş, bir kliple milyonları arkana alabileceğini düşünüyorsan, komiksin. ancak herşeye rağmen bu işten yılmaz ve devam edersen milyonlar sana gülmeyi bırakıp saygı duymaya ve destek olmaya başlar.

    Taypan

    @janslore the celebrity, hocam sen dediklerimi bi daha oku ;)

    janslore the celebrity

    @Taypan, söylediklerini çok iyi anladım. sadece olaya genel yaklaştım :)
    kısaca diyeceğim, başkalarının fikirlerinden önce kendi fikirlerini önemse. bence o zaman daha çok yol alırsın ve yaptığın işten daha çok zevk alırsın.

    kutup ayısı

    @Taypan, janslore’a da bana da verdigin yanitlara hitaben yazayim;

    benim bilecegim bir sey yok. komik gorunuyorsunuz. geyik malzemesi cikar cogalmanizdan. budur oldusu olacagi.

    sonra sunu sormak gerek: sen/siz bu muzigi ne icin yapiyor, yaptigin(iz) muzige ne icin klip cekiyor, yaptigin(iz) muzigin genel anlamda tanitimini ne icin yapiyorsun(uz)? kayitsiz sartsiz bu muzik turunu seven insanlarin “ogh cok acayip olmus titreyek bosaldim” nidalarini duymak icin mi? hepsi bu mu? ondan mi bu kadar isyan, tantana?

    turk, amerikan, isvecli, hollandali, brezilyali… nerenin grubu olursa olsun, kotu olan sey “kotu”dur. iyi olan sey “iyi”dir. basitce bir sey kotuyse, bu elestirilebilir, yerden yere vurulabilir, rezil kepaze edilebilir. dinleyicinin ne diyecegine, ne dusunecegine hic bir grup elemani ya da dogrudan grup karisamaz. grup/muzisyen dedigin isine bakar. isini yapmak istiyorsa yapar. onu begenecek olan birileri varsa begenir, satin almak isteyen alir, vs. “basit” bu isler, oyle cok bir sey yapiyormus, cok bir sey oluyormus gibi gostermeye gerek yok. dinleyici senin kaydini yaparken ne kadar ter akittigini onemsemez. kalkip bundan bahsedersen de amiyane tabirle “tasak” malzemesi olursun. bu olayi hic yurtdisinda soyle davraniyorlar, burada boyle bla bla duzeyine dahi indirgemeye gerek yok. destekti kostekti bos muhabbet bunlar. tanidik yuzlerden destek almak isteyenler oturup arabesk yapsin. butun halkla kucaklasirlar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.