# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CARNIFEX’ten klip
18.11.2010

Seni seçtim Pikaçu.

CARNIFEX, son albümü “Hell Chose Me”den “Sorrowspell” adlı parçaya çektiği klibi -baya bir önce- yayınladı.

PasifAgresif olarak bu haberi 4-5 ay geç yayınlamanın verdiği hayasız gurur içindeyiz. Teşekkürler.

Not:Haber için Avcı’ya teşekkür ederiz.

  Yorum alanı

“CARNIFEX’ten klip” yazısına 20 yorum var

  1. Avcı says:

    Ahmet Saraçoğlu albüm yazısında koca albümde 1 tane ilgi çekici riff yok demiş ama 3.00′da başlayan riff bence gayet ilgi çekici ve akılda kalıcı bir riff.Bir de baterist azman olmuş haberimiz yok.

    followthecolors

    @Avcı, e 1 tane de çok diil hani :D

  2. heat says:

    bu nasıl bir müzik ya, kafanız şişmiyor mu arkadaşlar ?

    Avcı

    @heat, Dostum sen o kadar Death Metal dinliyordun hani :P

    heat

    @Avcı, şaka bi yana şu deathcore hiçbir anlam ifade etmiyo artık bana. carnifex’de zaten sırf rereröreröğ diye giden bi grup.

    çok uzun süredir ilk kez bir grubu dinlerken “beynimi siktiniz lan” diyip kapadım ve eminim o an deathcore dışında başka türden bir grubu dinliyor olsaydım bunu demezdim. çünkü deathcore pistir, kötüdür, deathcore’cular yanarak ölmeyi hak eder :)

    Avcı

    @heat, Yapma bunu .All Shall Perish-Veil Of Maya-Through Eyes Of The Dead gibi canavar gruplara bu muameleyi yapamazsın.

    Ayrıca başka bir başlıkda sen bunu demiştin: “Chuck Schuldiner baba ne demiş “Sikeyim tür uydurma çabasını kulağınıza iyi geleni dinleyin.” ” .Şimdi gelmiş bunu söylüyorsun (:

    heat

    @Avcı, yok yauv all shall perish, veil of maya dinlerim severim.

    ayrıca deathcore’cular yanarak ölmeyi hak eder lafı da şaka altı üstü kocaman smiley var orda… off kimse beni anlamıyor :((

    Avcı

    @heat, Afedersin anlamamışım espriyi.

  3. nekropunk says:

    kafa şişmesi değil de şarkının çoğu kısımlarında vokal grubun geri kalanından ayrı bir dünyada şarkı söylüyor gibi sanki. bi uyumsuzluk hissi verdi bana.

  4. ismail vilehand says:

    grupta, albümde, şarkıda iyi aslında. hatta bu şarkı baya bir avrupalı blackened death grubu şarkısı gibi. breakdownları çıkartın ve vokale nergal’i koyun sonrada nergal’in kanseri yenmesi şerefine yeni çıkarttığı single’ı deyin şarkıyı beğenmeyen çoğu adam secde eder heralde. grubun ismini metal-archives’e yazdığınızda türü deathcore çıkıyor ise o grubun seveni ne kadar çok olursa olsun yorumculardan öte şansı asla olamaz. çünkü insan sevsede “sitede takılanlar bunu sevdiğimi öğrenmesinler yoksa ağzıma sıçarlar” diye tırsarak sevdiğini belirtemiyor. malesef bu işler böyle. yani metalciler alt tür faşistliği yaparak durumu bu hale getiriyorlar. melodeath seven brutal death metalciler yansın ölsün der, brutal death seven melodeathçiler ölsün der, ikisinide dinleyen sonunda “core” takısı olan türleri dinleyenler ölsün der ve tüm metal camiası dünyada en çok kendi içinde çatışan ve birbirlerinden nefret eden denyolar topluluğu olarak kalmaya devam eder…

  5. Berker İlhan says:

    Deathcore aleminde en iyilerden bu adamlar fakat hakkaten düşük akordlu gitarlar melodilerin anlaşılmasını güçleştiriyor. Dün dinlerken oha süper denilen müzik yarın keyif vermeyebiliyor.. Değişik bir durum.

  6. cannibal fetus says:

    Bence deathcore bir trendden ibaret ve doğal olarak tüketildi, bitti. Carnifex de dahil bundan 15-20 yıl sonra hiçkimse bu birbirinin aynısı grupların adını dahi hatırlamayacak. Kaldı ki zaten bundan 15 yıl önce de Internal Bleeding olsun Dying Fetus olsun çatır çatır hardcore etkileşimli death metal yapıyorlardı.O yüzden deathcore ismine ve bu grupların yepyeni, bambaşka bişey yapıyorlarmış gibi algılanmalarına da gıcığım. Metal dinlemeye as i lay dying le başlayan bünyeler metalcore’u tükettikten sonra başka şeyler aramaya başlamışlar da bunun sonucu olarak başta metalblade olmak üzere şirketler “aman çocuklar gitmeyin daha deathcore var” diyerek bu grupları pompalamışlar gibi geliyor bana.Tabi ki bu grupların hepsi çöptür demek de dangalaklıktan başka birşey olmaz.Bu arada bence yukarıdaki şarkıda da güzel rifler var ama ruh yok.

  7. Veracruze says:

    işin garibi dünya deathcore u bitirdi, daha progressive türlere yöneldi; türkiye’de hala pis kaka muhabbeti yapılıyor deathcore’a.. ciddi bi 3-4 yıl geriden gelme durumu var sanırım ülkemizde. hayırlısı demekten başka şey gelmiyor elden. ha ayrıca carnifex müzik yapmasın; despised icon gibi efendi efendi ayrılsınlar. yakışanı budur bence; daha yaratıcı şeyleri hakediyor insanlar.

    Berker İlhan

    @Veracruze, Progresif müzik sevilmesi konusunda evet katılıyorum sana arkadaşım :) The Faceless , Veil of Maya , Born of Osiris tarzı progresif gruplar artmalı bence ve evet Carnifex’in de ömrü kısa bence :)

    maya veil

    @Berker İlhan, cocuum sen asagıdaki bakkaldan bi kilo yogurt bi fırın ekmegi bi de winston kap gel bakiim… hadi

    Berker İlhan

    @maya veil, geldim abi abiiii! abiii! nerdesin :(

  8. iksvayzed says:

    deathcore olaylarında Molotov Solution ve Burning Skies çok kıyak gruplardır. diğerleriyle pek alakam yok.

    Berker İlhan

    @iksvayzed, Whitechapel :)

  9. Exorsexist says:

    biraz abartılmış gibi. ben bile hayatımda doğru düzgün deathcore dinlemiş adam değilim hoşuma gitti bu şarkı. öyle önemli bir rif olayına girdikleri yok zaten. önemli olan kazımak. kötü olan tarafı son dakikada giren breakdown olayı bir de vokaller.

  10. iksvayzed says:

    hepsini dinledim de sarmadı pek. despised icon’un ilk albümünü bayağı sevmiştim bir de :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.