# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Tanrının varlığını METALLICA’yla kanıtlamak
13.09.2010

The God That Won.

Kanada’nın Calgary şehrindeki New Hope Kilisesi’nin papazı John Van Sloten, kendisinden METALLICA’yla ilgili bir dua etmesini isteyen bir METALLICA hayranının isteğini kırmamış. Kırmamakla kalsa yine iyi.

İlk başta isteği saçma bulan Sloten, istekte bulunan çocuğu başından savmak için “METALLICA duası mı? Tabii ederim” deyip çocuğu göndermiş. Ancak akabinde çocuktan iki kişilik METALLICA konser bileti gelince, o da çocuğun isteğinde içten olduğunu düşünüp, daha önce neredeyse hiç bilmediği METALLICA’nın Calgary’deki konserine gitmiş.

Konserdeki atmosferde aklı çıkan papaz, eve döndüğünde METALLICA’nın tüm albümlerindeki tüm şarkıların sözlerini tek tek okumuş ve METALLICA’nın sözleriyle Tanrı’nın İncil’deki mesajları arasındaki benzerlikleri fark etmiş. Okuduklarından çok etkilenen Sloten, bununla da kalmamış ve Tanrı’nın her zaman, her yerde olduğunu anlattığı “The Day Metallica Came To Church: Searching For The Everywhere God In Everything” adlı bir kitap yazmış. Adı da dahil olmak üzere kitabın neredeyse tüm içeriğini METALLICA’ya dayandıran Sloten, ardından da bir Pazar ayininde METALLICA şarkı sözlerini baz alarak Tanrı bilinci aşılayan yarım saatlik bir konuşma yapmış. Bunun haberini alan METALLICA, ayini çekmesi için kiliseye bir kamera ekibi dahi yollamış. O ayin de aşağıdan dinlenebilir.

  Yorum alanı

“Tanrının varlığını METALLICA’yla kanıtlamak” yazısına 8 yorum var

  1. Mephisto says:

    metal birdir metallica onun kulu ve elçisidir

  2. Ahmet Saraçoğlu says:

    Holier Than Thou aslında Dave Mustaine’e sataşıyo ama amcam tabi bilmiyo, onu da Tanrı konseptine bağlamış.

    Exorsexist

    @Ahmet Saraçoğlu, koskoca michelangelo’nun finger of god resminin altına pasifagresif yazarak emeğe saygı olayına yepyeni bir boyut getirdin Ahmet.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Exorsexist, yoo hiç de bilem. bakarak replikasını yaptım sırf bu haber için. geniş çaplı bi projeydi.

    northern darkness

    @Exorsexist, yalniz oradaki tanrinin ele dikkat etmeli hehe. bu arada bu freskin ismi daha cok “the creation of adam” olarak bilinir diye de ekleyelim.

    Exorsexist

    @northern darkness, haha ordaki detayı gözden kaçırmışım. freskin adını tam bilmiyordum -hand of god/finger of god- diye kalmış aklımda.

  3. rajeesh says:

    whiplashta tanrının kırbacı zaten

  4. harro says:

    Sübhanallah kardeş. İbretlik bir paylaşım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.