# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
EPICA ve AFTER FOREVER elemanlarından ekstrem metal grubu
11.09.2010

MAYAN.

EPICA gitaristi Mark Jansen ve eski AFTER FOREVER klavyecisi Jack Driessen, yanlarına Frank Schiphorst adlı gitaristi de alarak MAYAN adlı yeni bir grup kurmuşlar.

Kendi gruplarının aksine, MAYAN senfonik black/death metal karışımı, progresif bir müzik yapacakmış. Şimdiden Nuclear Blast’la anlaşan grubun basçısı ise OBSCURA ve PESTILENCE’tan tanıdığımız perdesiz bas üstadı Jeroen Paul Thesseling.

  Yorum alanı

“EPICA ve AFTER FOREVER elemanlarından ekstrem metal grubu” yazısına 4 yorum var

  1. Ufuk says:

    Bana hazinenin yerini söyleyeceksiniz Doktor Coons.

  2. Mardukcan says:

    dimu börga + opeth olmasın da :)

  3. Sambalici says:

    Epica’nın yeni albümünde Kingdom Of Heaven diye bir şarkı var, ki Epica sevmem ama o şarkının hastasıyım. Onunla ilgili bir röportajda Mark Jansen kişisi işte bu şarkının bir progresif/senfonik black/death metal projesi için yazıldığını ama o proje rafa kalkınca Epica’da kullandıklarını söylemişti. Bu projenin o proje olduğunu tahmin ediyorum, eğer öyleyse Kingdom Of Heaven’in kredisiyle ben takip ederim bunları, o temeli baz alırlar inşallah.

  4. duraganyolcu says:

    Vokalde yine yürek burkan Simone da olsa çok şahane olur. Tabii bu sefer Epica’daki gibi ağırlıklı olmasın başka tarzlar da bulunsun (emredersiniz). Yalnız Kingdom of Heaven gibi parçalar olcaksa efsane olur.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.