# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CRADLE OF FILTH’ten yeni şarkı ve albüm açıklaması
24.09.2010

Göz makyajında çığır açmak.

CRADLE OF FILTH yeni albümü “Darkly Darkly Venus Aversa“dan “The Cult of Venus Aversa” adlı şarkının bir kısmını hizmete sundu.

Aşağıdan da Dani Filth’in yeni albüm imajı eşliğinde “Darkly Darkly Venus Aversa“yla ilgili yorumları izlenebilir.

  Yorum alanı

“CRADLE OF FILTH’ten yeni şarkı ve albüm açıklaması” yazısına 18 yorum var

  1. ben says:

    victorian bum sex mi dedi o. suffolk delikanlısı seni.

    Mardukcan

    @ben,

    feci koyu bi aksanı var bea.

    Galiba victorian bumb sex diyo. elbiselerle lesbo ilişki gibi bişey sanırım çok bir bilgi yok nette

    ben

    @Mardukcan, Hacı ben bu adamları pek bilmem,dinlemem ama şu From Cradle to Enslave klipleri kadar fantastiko klip yoktur bence.Abinin scream yeteneği bence çok orijinal.O çiğ sesi nasıl çıkarıyor bilemiyorum ama gayet über alles.(Bknz. tarzla ilgili bilgisi olmamak)

    http://www.youtube.com/watch?v=xEZhUeMaixk

  2. heat says:

    oo iyice bokunu çıkarmışlar. çok hoş

  3. akhimreatn says:

    tıvorlu ismail’i daha fazla sevdiğimi söylebilirim . bu ne lan

  4. Exorsexist says:

    çıkacak albümün kritiğini tüm site üyeleriyle birlikte ortak çalışmayla yapalım derim.

  5. ilk single ı dinlemeden duramıyodum bi de bu çıktı. pis geliyolar bu sefer de

  6. Aeonian_Lich says:

    Yeni sample çok gaz. Lillith Immaculate bu kadar iyi değildi.

  7. Mardukcan says:

    eski kalitelerine geri dönerler umarım. Kim ne derse desin bu sapıklar kadar iyi coşturan grup pek yok

  8. lucid dream says:

    Zamanında bazı Norveçli müzisyenler Dani Filth’i bu imaj ve müzik şoparlıklarından kaynaklı olarak öldürmeyi düşündüklerini söylemişlerdi. Tabi bunların çoğu geyik açıklamalardı ama şu son imajından sonra öldürülmesi kesinleşmiş gibi :) Şaka bir tarafa, black metal artık bambaşka bir noktaya doğru sürükleniyor, diğer müzik türlerinde olduğu gibi… Popüler grupların çıkardığı çoğu albümün black metal ile alakası kalmadı. Son olarak Dimmu Borgir’ın çıkardığı albümün scream vokal dışında black metal ile uzaktan yakından alakası yok bence, ki grup üyeleri de bunu kabul eder halde… Sonuç olarak, yadırgamamak gerek. İmajla para kazanıldığını, görselliğin ne kadar önemli olduğunu keşfetmiş durumdalar. Dani Filth, ben Batman ya da Robin olmak istiyorum diyorsa, o onun bileceği iş :)

    Yukarıda Dani Filth’in o çiğ sesleri nasıl çıkardığını merak etmiş bir arkadaşımız. Dani Filth, ses tellerini aldırdı. O yüzden istediği birçok sesi çıkarabiliyor kerata.

    Çok uzattım ama şunu da merak etmiyor değilim; Cradle of Filth ve Dimmu Borgir, logolarını taşıyan iç çamaşırı ve bikini satışından ne kadar parayı cebe indirdi acaba :)

    Aeonian_Lich

    @lucid dream, Ses tellerini aldırma diye bir olayın olduğunu hiç zannetmiyorum. Hatta adamın mis gibi ses tonu var, yukarıdaki videoyu izleyip adamın ses telleri yok demek de komik olmuş. :D Bu “ses tellerini aldırma” geyik efsanesi hala devam ediyor muymuş ya :D:D:D

    Aeonian_Lich

    @lucid dream, Ayrıca Filth’in tekniğinde ses telleri çok önemli bir yer tutar. Ses telleri ille temiz ses çıkarmak için kullanılacak diye bir durum yok. Dani oldukça teknik bir vokaldir, ses telleri ısıtmasını falan da bilir ve performanslarından önce uygular.

    lucid dream

    @Aeonian_Lich, ses telleri meselesini 10 yıl önce okumuştum. Şuan ayrıntılarını hatırlamama imkan yok ama Dani Filth’in ses telleri ile alakalı bir ameliyat geçirdiğini ve bunu performansını arttırmak için yaptığını biliyorum, arkadaşlar arasında dönen bir dedikodu ya da geyik değil yani… Ek olarak, bu konuda Dani Filth, “hayır, öyle bir şey yok abi” dese, buna inanacak biri de değilim. Şimdi google’ı açıp araştırmak zor geliyor ama siz araştırıp buraya gerekli bilgileri sunun isterseniz. Havaya doğru kahkaha smiley’ları yollamanın kimseye bir faydası yok çünkü…

    lucid dream

    @Aeonian_Lich, yukarıdaki video’yu izleyip “ses telleri yok” dediğimi nereden çıkardınız, bunu da hiç anlayamadım. Önyargılarınız bana çok ağır geldi. Bu kadar ağırlaşmaya gerek yok. Ayrıca, siz de “zannetmiyorum” demişsin. Bilmediğiniz bir konu ise, bu kadar önyargılı olmanıza hiç gerek yok.

    Not: Yukarıdaki video’yu izlemedim.

  9. Aeonian_Lich says:

    Sen böyle devam et. Eminim ki screamlerini güçlendirmek için ameliyatlar geçirmiştir. Beni ikna ettin. Kusura bakma.

    lucid dream

    @Aeonian_Lich,

    Sizi ikna etme çabam yok ki. Siz kendi kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. “zannetmiyorum” diyor ve havaya kahkahalar savuruyorsunuz. Bir insan gibi “böyle bir şey söylemişsiniz ama nereden duydunuz ya da aslı var mıdır” diye sorabilseniz hiçbir sorun oluşmayacak zaten. Ama siz, kendinizce “alaycı” bir tavır ile, tanımadığınız bir kişinin yorumuna, konuyla alakalı kesin bir bilgiye sahip olmadan, garip bir yorum yaparsanız, karşı taraftan her türlü yanıtı alma olasılığınızı arttırmış olursunuz.

    Siteyi yeni keşfettim. Arkadaşlar uğraş vermiş, güzel bir ortam oluşturmuşlar. Ben de 1-2 yorum yapayım istedim. Dakika 1 gol 1. Aynı sözlük ortamlarında olduğu gibi, konuya tam olarak hakim olmayan biri çıkar ve karşısındakiyle ya da durumla alay ettiğini düşünerek, garip cümleler kurar…

    Kastırmaya gerek yok bu kadar. Tamam, Dani Filth herhangi bir ameliyat geçirmemiş olsun. Siz müziğinizi dinlemeye devam edin. Ama şu önyargılarınızdan bir an evvel kurtulun.

    Saygılar.

    Not: Bir daha ne size bir yanıt vereceğim, ne de bu sitede herhangi bir yorum yapacağım. O yüzden egolarınız içinizi yemesin cevap vermek için…

  10. Aeonian_Lich says:

    Ah sizi gidi :D

    Zannetmiyorum dememin sebebi aslında, eminliğimi yumuşatmak içindi. Yani “Eminim” ama, siz de çok emin yazdığınız için biraz yumuşatayım dedim. Asıl çok bilmiş gibi yazan belli. İlk mesajınızda kesin ve net ses tellerini aldırdı diyorsunuz. Mış bile demiyorsunuz. Aldırdı diyorsunuz, sonra Dani çıksa yalanlasa bile inanmam diyorsunuz. Sonra dansözlük edip ses tellerini güçlendirmek için ameliyat olduğunu biliyorum falan diyorsunuz. Bırakalım bu aşırı resmi üslubu, beni de kendinize benzetiyorsunuz kuzum.

    Not: İlk paragraftan sonraki yazdıklarınızı okumadım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.