# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TONY CHOY, ATHEIST’ten ayrıldı
04.08.2010

“Tony’nin ATHEIST sound’una neredeyse hiçbir katkısı olmadı.”

ATHEIST, basçısı TONY CHOY’un gruptan ayrıldığını açıkladı.

Grup yaptığı açıklamada CHOY’un yeni albüm “Jupiter”in kaydı için stüdyoya girmelerinden yalnızca dört hafta önce, durup dururken arayıp “Jupiter“i kaydetmeyeceğini söylediğini ve bunun grubu çok zor bir duruma soktuğunu belirtmiş. “Jupiter”in baslarını da gitarist Jonathan Thompson üstlenmiş.

Grup, CHOY’un kendilerini zor durumda bırakması dolayısıyla bir açıklama yapma gereği duymuş ve ATHEIST’in kült albümü “Unquestionable Presence“daki basların tamamen Roger Patterson tarafından yazıldığını ve Patterson’ın ölümünün ardından CHOY tarafından kaydedildiğini belirtmiş. Grup bir hayli uzun olan basın açıklamasında TONY CHOY’un ATHEIST sound’una en ufak bir katkı yapmadığını, “Jupiter” için hiçbir şey yazmadığını ve ATHEIST’te bulunduğu süre içerisinde hep başkalarınca yazılan basları çaldığını söylemiş. CHOY sadece “Elements“a ufak katkılar yapmış.

  Yorum alanı

“TONY CHOY, ATHEIST’ten ayrıldı” yazısına 7 yorum var

  1. Batuhan Bekmen says:

    Vay vay anam babam ya. Tony Choy’a bak sen hele.

    Vay be.

  2. chucker says:

    iyi de çalıyo du ama şekilden ibaretmiş demek ki

  3. Exorsexist says:

    sen de yalanmışsın toni..

  4. Cumhur says:

    Choy’a b.k attırmam arkadaş. Elements’te soloları falan var herifin, ne ufak katkısıymış? Bu Jupiter’den çok umudum yok benim. Diğer elemanlara da feci kıl oldum ayrıca. Ayrıca gitaristten bozma basçıdan ne kadar hayır gelir hiç bilemiyorum.

  5. Ufuk says:

    Yazık çok yazık…

  6. Oha. Adamlar direkt “Kelek yaparsan böyle skeriz seni işte.” demiş resmen. Wacken 2006′da da Mother Man çalarken kasılıyordu zaten, demek ki o yüzden hahah (espri).

  7. kayıt için stüdyoya haziranda girdiler yamulmuyorsam. tony choy o sıralarda sürekli annesinin ameliyatıyla ilgili iletiler yazıyordu facebookta. annesi çok ciddi bi ameliyat geçirdi. sanıyorum ki elemanın sorunu bununla alakalı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.