# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GUNS N’ ROSES rahat durmuyor
30.08.2010

“Bu artık bir savaştır.”

GUNS N’ ROSES’ın geçtiğimiz Cuma gecesi headliner olduğu Reading festivalindeki performansı olaylı geçti.

Aynı festivalin 2002′deki ayağında sahneye çok geç çıktıkları için festivalin yapımcısını zor durumda bırakan grup, günler öncesinden yapılan tüm uyarılara rağmen konsere 1 saat gecikmeyle çıktığı için yapımcı firma grubun konserini yarım saat erken bitirtti. Konser sırasında sahne arkasına giden grubun tekrardan sahneye dönmesine izin vermeyen yapımcı şirket, ekipmanların elektriğini keserek gruba sahne izni vermedi.

Konserden sonra grubun gitaristlerinden DJ Ashba twitter’ına organizatörün hayranlara saygısı olmayan çıkarcı şerefsizin teki olduğunu ve kendileriyle birlikte Paradise City’yi söyleyen 90 bin hayrana teşekkür ettiklerini yazdı. DJ Ashba daha sonra yaptığı açıklamada grubun sahneye “birazcık geç” çıkmasından dolayı hayranlardan özür diledi, fakat organizatörlerle ilgili yaptığı açıklamanın arkasında durdu ve organizatörlerin GUNS N’ ROSES’a 8 yıl öncesinden kalan bir garezi olduğunu iddia etti.

Bunun yanı sıra Axl’ın dün yaptığı “Reading’te yaşananlardan dolayı Leeds’e çıkmayabiliriz” (iki festivalin organizatörü aynı firma) açıklamasına rağmen, GUNS N’ ROSES dün geceki Leeds festivalinde çaldı. Axl twitlonger.com’daki hesabına da sırasıyla şunları yazdı:

“Reading ile ilgili olarak içinde bulunduğumuz duygu, hiç olmazsa hayranların bu saçmalıkta sorumluluğu olanlardan bir özrü hak ettiği yönünde. Ayrıca hayranlara da böylesine mükemmel davranıp, mekanı darmadağın etmek yerine bizimle birlikte şarkı söyledikleri için teşekkür etmek istiyoruz.”

“Leeds’e katılacak hayranların, haddini aşan bürokratik müdahaleler olmaksızın verdikleri paranın karşılığını alacaklarından emin olabilmek için (organizatörlerle) sürekli görüşme halindeyiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Barış!!

Bunun ardından grup dünkü Leeds festivalindeki konserine de yarım saat geç çıktı ve sahne arkasından yapılan uyarıyla konserini yine kısa tutmak durumunda kaldı. Axl sahneden “Bu artık bir savaştır” diyerek GUNS N’ ROSES ile konser organizatörleri arasındaki fitili de ateşlemiş oldu.

  Yorum alanı

“GUNS N’ ROSES rahat durmuyor” yazısına 12 yorum var

  1. masteroforion says:

    Adam hiç yaşlanmıyor yahu, 91′de St Louis’deki Axl neyse kafa olarak bu adam da aynı, itici mitici ama hastasıyım

  2. Berker İlhan says:

    iyi olmuş kılımdır hep şu Guns n’ roses a

  3. “bu artık bir savaştır” diyene kadar sahneye erken çıksana olum. oturup dinliim dediğim bi grup diil zaten ama herife uyuzum abi. kıçının üstünde rahat dur lanet olası! :D

    Ufuk

    @darth sidious, hey adamım, senin sorunun ne biliyor musun? o lanet beyaz kıçını tekmelememiş olmam! :D lanet olsun, donut yemem lazım…

    darth sidious

    @Ufuk, ahahahasdfdhdzsh buna benzer bi cevap geleceğini tahmin etmiştim :D

  4. Mephisto says:

    axl artizliğini yapmış yakışır her türlü

  5. cenkozmercan says:

    çok uzun zaman bu tür hareketlerin ibnelikten başka birşey olmadığını düşündüm ama aslında gerçek rock’n roll yıldızı olmak böyle birşey. bu axl’la hep olan bi tripti, canı istemiyor diye saatlerce milleti bekletmek, ama dünyada buna hakkı olan kim var dersen, 3-5 isimden biri de axl’dır herhalde.

  6. nefistotalis says:

    slash varken çok daha iyiydiler bence.

  7. Ahmet Saraçoğlu says:

    Sahneye çıkma zamanı geldiğinde Axl uyuyomuş sahne arkasında. Bugün o açıklandı. Baya millet beklerken o uyuyomuş arkada.

    neyse, klasik axl hareketi olarak bu 2 konserin arkasından grup elemanları dışındaki tüm turne ekibini kovmuş. hatta ilk konserden sonra kovmuş, sonra ertesi gün leeds’de konser olduğunu hatırlayıp “tamam tamam kovulmadınız” demiş, sonra Leeds konseri de bitince “tamam şimdi kovuldunuz” demiş. :)

    Avcı

    @Ahmet Saraçoğlu, Huhohah .Güzelmiş (:

    darth sidious

    @Ahmet Saraçoğlu, ahahahdsddshkdjhakjsd adam her daim psikopat abi. -kovirmisen ağam? +kovmireem ulaaaeeen muhabbeti aklıma geldi nedense

    Ufuk

    @Ahmet Saraçoğlu, bugün Dublin konserleri var, ona neyle çıkacaklar? Kendi ekibi değildir o, geçici ekiptir.

    Neyse, her halükarda dünyada kalan son gerçek rock starlardan biri :))

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.