# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KORN’dan sıradışı yeni albüm promosyonu
15.07.2010

Merhaba Dünyalı, biz dostuz.

Yeni albümü “Korn III: Remember Who You Are“ı iki gün önce çıkaran KORN, albümün promosyonu adına büyük çaplı bir iş yapmış.

Bir tarlayı, kimi kesimlerce uzaylılar tarafından yapıldıklarına inanılan şekilde (crop circle) KORN logosu ve başka birtakım konsept şekillerle “biçtiren” grup, bu tarlanın ortasında canlı bir performans gerçekleştirmiş.

PINK FLOYD’un ünlü “Live at Pompeii” konserinden esinlendiği belirtilen “KORN LIVE: THE ENCOUNTER” adlı seksen dakikalık bu seyircisiz performans, aşağıdan görülebilir.


  Yorum alanı

“KORN’dan sıradışı yeni albüm promosyonu” yazısına 11 yorum var

  1. like fire says:

    ekinler dize kadar temalı bir çalışma olmuş :) ekin çemberlerinin gizemi ilgimi çekiyor aslında. ama korn son haliyle bana pek bi şey ifade etmiyor.

  2. demek o uzaylılar kornmuş!

  3. Berca B. says:

    Adamlardaki para tükenmiyor arkadaş. Bu nasıl promosyon.

  4. Volkan Atay says:

    Bence cool..

  5. Korn IV için ay’a çıksınlar. V’de mars, VI’da diğer galaksi vs.

  6. Ufuk says:

    Korn’la alakası sıfıra yakın olan ben bile sırf Ray Luzier’in performansını merak ettiğim için dinliycem bu albümü. Böyle bir davulcu olamaz. Bobby J, Tomas, Marco, Thomas L ve diğer yetenekli arkadaşlar kusura bakmasın, pabuçları dama atıldı.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ufuk, iyi davulcu da, abartı bence dediğin. Teknik olarak Bobby Jarzombek’in yanına yaklaşamaz bence. Başkalarına ilham verme açısından da Tomas Haake’ye yaklaşamaz. Zaten çok acayip şeyler yapmış olsaydı dünyanın büyük kısmı “Korn’un yeni davulcusu” olarak bilmezdi adamı. Sadece çok iyi bi davulcu bence.

    Ufuk

    @Ahmet Saraçoğlu, hepsinden daha güzel çaldığını düşünüyorum. Daha teknik değil. Daha “güzel”. Dediğin gibi kısa bir süre öncesine kadar pek ünlü olmadığı için ilham vermeye de yeni yeni başlıyor, sen bir 5 sene sonra gör fanlarını :)

    Ufuk

    Ben hayatımda böyle çok yönlü davulcu çok az gördüm. Adama ne versen çalıyor. Progresif veriyorsun, çalıyor. Klasik rock veriyorsun, çalıyor. Hardcore veriyorsun, çalıyor. Grunge’cılarla bile çalıştı. Şarkıya kendinden bir sürü şey katıyor. Mesela Bobby’nin Bach’ın grubunda ya da Iced Earth’ün şarkı yazma sürecinde çok da fazla katkısı yok. Çok iyi çalıyor tabi ama neyin ardından neyin geleceğini az çok tahmin edebiliyorsun.

    Bak mesela burada rock başlayıp caz-füzyona, ardından deneysel devam ediyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=S4KLp4q-r4k

    Aeonian_Lich

    @Ahmet Saraçoğlu, katılıyorum. İyi-çok iyi arası bence hatta…

  7. anonim says:

    are you ready to live çalarken sonlara doğru jd ufak bi sinir krizi geçirip ağlamaya başlıyo. r u rdy to live//r u rdy to die//all i do is give ve en son bikaç kez am i wasting my time derkeneeee ağlamaya başlıyo. valla ben de jonathan bi sie modunda izlerken munky’nin afallamış suratını görünce gerçek olduğunu anladım :)

    neyse efem hemen sonra elindeki mikrofonu taş gibi mikrofon sopasına:) bi kere koymayı deneyip beceremiyo, fuckin hate you … (nokta noktayı anlayamadım) deyip mikrofonu yere fırlatıp kendini çayıra çimene bırakmaya gidiyo arkaya biyere:) neyse bu da kısa sürüyo hemen geri gelip eline bi gitar alıp oynuyo.

    jonathanın stüdyoda sıkça dellendiğini biliyoruz da canlı performansta ilk defa gördüm ben. seyirciden utanıyodu demek ki. çayırı çimeni görünce saldı kendini:)

    bu abukluklar 01:01:00/01:19:50 dolaylarında başlıyo bu arada. ben indirip izledim. firefox downloadhelper eklentisiyle cillop dvdrip formatında iniyo.

    bu arada ben beğendim performansı. mekan ambiyans ilginç, sound her zamanki gibi. değişik olmuş hoş olmuş. benim gibi eski kornculardan kaldıysa (ulen ne çekerdik ne fişlenmiştik zamanında korncu morncu diye hehehe) tavsiye ederim. son olarak sırf yeni albümden değil eski şarkılardan da çalıyolar.

    ilginç bi anı yazayım uzadıkça uzadı be. kimbilir neler yazıyo üstte, saatin ve sıcağın etkisiyle:)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.