# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DEATH ANGEL yeni albüm detaylarını açıkladı
01.07.2010

Kapağa gel.

Thrash metalin ağır toplarından DEATH ANGEL, yeni albüm detaylarını açıkladı.

Grubun altıncı albümünün adı “Relentless Retribution” olacakmış ve alttaki aşmış kapağı barındıracakmış. Çıkış tarihi ise 3 Eylül.

Şarkı listesi de yakında gelir herhalde.

  Yorum alanı

“DEATH ANGEL yeni albüm detaylarını açıkladı” yazısına 18 yorum var

  1. heat says:

    şu albüm kapaklarıyla ilgili haberleri kim hazırlıyor?

    Ahmet Saraçoğlu

    @heat, dövücen mi?

    heat

    @Ahmet Saraçoğlu, he he böyle sorunca dövücekmişim gibi geliyo demi:) ne zaman bu albüm kapaklarıyla ilgili aşmış, yarmış,ohh bebeğim tarzı yorumlar yapılsa bende mi bi sorun var lan diyorum hep. bu kapak da gayet sıradan. sonra bi grand magus kapagı falan vardı galba onu çizen adamda da hiçbi numara bulamadım. haberleri hazırlayanlarla ten uyumum sıfıra yakın… halford un kapak şahane ayrıca…

    Ahmet Saraçoğlu

    @heat, grand magus kapağını çizen adam çok ünlü olduğu için konusu geçmiştir. dissection kapaklarını, at the gates-slaughter of the soul’u falan çizen adam. zevk meselesi tabi.

    neyse, hala dövmeye niyetliysen, sitedeki tüm yazı ve haberleri aynı kişi giriyo. yarın behemoth’ta pogoda kozlarımızı paylaşırız. :)

    heat

    @Ahmet Saraçoğlu, sen giriyosun demi yazıları. anladım ki olm. ayrıca behemoth a küfredip belphegoooor! diye bağıran mal da gelsin onu da aradan çıkarayım:)

    Ahmet Saraçoğlu

    @heat, o çocuk yarın belphegor varken de behemoth diye bağıracakmış. grupları karıştırıyo aslında özünde iyi biri.

    heat

    @Ahmet Saraçoğlu, cannibal’da da havai gömleğiyle lady gagaaaa diye bağıran biri olsa..bizde onu ortaya alıp eğlensek. çok mu şey istiyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @heat, hayat sürprizlerle dolu.

    comfortinbrutality

    @heat, bu kişi ben de olabilirim dikkat et :D

    heat

    @comfortinbrutality, hangisi? lady gaga diye bağırıcak olan mı, behemoth a kufredecek olan mı? nickinle mi korkutucan beni. ben 6 yaşından beri dambıl çalışıyorum laaan:)

  2. Blakkheim says:

    Unirockda bir nokta belirleyelim pasifagresifden olanlar günün hangi saati olursa olsun o noktaya gelsin, geldiğinde bulduğu kişilerle gülsün eğlensin kafa kol koparsın. PA ekibi olarak geri kalan ahaliyle wall of death yapsın, gönüller bir olsun.

    Blakkheim

    @Blakkheim, Yanlış başlığa yazmamış olsaymışım iyiymiş.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Blakkheim, biz de bunu konuşuyoduk aslında nasıl yapsak diye. Yarın yazar kadrosunun çoğu saat 15.00-15.30 gibi orada olacağız, profil fotoğraflarından çıkarırsanız belki tanırsınız, toplu halde dururuz zaten, ama buluşma yeri olarak “aha şurası olsun” diyemiyoruz tabi şu an. Aklınızda bi fikir varsa söyleyin.

    havitetty

    @Ahmet Saraçoğlu, Ahtapotun altında buluşalım :) Şaka bir yana da gün içinde bi konser arasında pasifagresiööööff diye böğürürse biri oraya doğru geliriz. Ya da profil fotolarından tanırız bir şekilde. En kötü ihtimalle pazar günü nevermore banner’ını kaldırırsınız gündüzden, toplaşırız.

    Ömer Kuş

    @havitetty, tanıdı mı çekinmeyin dostlar, dalın ortama, tanışalım kaynaşalım gönüller bir olsun.

  3. caksu says:

    Inside For Walls’da siteden biriyle zıplayacağım. Kendi aranızda karar verebiliyorsanız verin, yoksa ben seçeceğim.

    Ahmet Saraçoğlu

    @caksu, ben zıplarken arkamdaydıysan bu hedefe ulaştık sanırım.

    caksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Eheh yeni gördüm, önemli bir ayrıntıyı daha siteye kazandırayım. O zaman daha demir yıkılmamıştı arkadaydım. Şarkı başlarken 2 saniye içinde yanımda kafa adam bulamayınca panik ve heyecanla sol arkamda zıplayan Ömer Kuş’un yanına atmaya çalıştım kendimi. Temiz bi atlayış olmadı, arada kalıp onlarınkini bozdum gibi oldu heraldi. Eheh.
    Opeth’ten sonra en az şey hatırladığım konser bu arada. Nasıl geçti anlamadım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.