# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TRIVIUM’dan şok açıklama
06.04.2010

Böylesi görülmedi.

TRIVIUM, tarihte görülmemiş bir açıklamada bulunmuş ve henüz yazım aşamasındaki yeni albümlerinin en iyi albümleri olacağını açıklamış.

Grubun lideri Matt Heafy: “Her grup yeni albüm çıkarmadan önce bunu söyler. Ama bizimki gerçekten böyle, gerçekten en iyisi bu olacak şuraya yazıyorum” şeklinde konuşmuş.

Elimize ulaşan son bilgilere göre bugün itibariyle 8.462 grup yeni çıkacak albümlerinin en iyi albümleri olacağını, 5.874 grup ise yakın zamanda gruplarından ayrılan müzisyenlerle müzikal farklılıkları yüzünden ayrıldıklarını ve aralarında kırgınlık olmadığını açıklamış.

Metal dünyasında her gün yeni bir şeyler oluyor. Bakalım daha nelerle karşılaşacağız.

  Yorum alanı

“TRIVIUM’dan şok açıklama” yazısına 5 yorum var

  1. Emre says:

    ne yazık ki bir ascendancy daha cıkmayacak kariyerlerinin en iyi albumu o olacak gibi duruyo

  2. heat says:

    açıkcası trivium dan bi ascendancy daha cıkmayacak yorumuna katılmıyorum -belki de katılmak istemiyorum-şimdi bu grubun yaş ortalaması 25,26 falan degilmi heafy de 24 falandır onumüzdeki 20 yıl içinde trivium hep aktif olcak diye düşünelim bi tane ascendancy cıkaramıycaksa sonraki albümleri hep onun altında kalcaksa trivium niye trivium?

    Emre

    @heat, bilmiyorum grup uyeleri genc falan tamam da bana oyle geliyo.Hani shogun kotu bi album değil(brutal vokaller haric) ama bişeyler yanlıs sanki.ascendancy yi yıkıp gecerlerse ne ala tabi

  3. Ugur says:

    Saat 04.54.3-4 saat sonra sınava gidicem.Yemin ediyorum ki kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi.Bir de ciddi ciddi “ne gibi bir açıklama yaptıklar ki acaba allah allah” diye heyecan yaptım.Allah belamı vermesin.

  4. Oqz says:

    Biraz klişe olmuş ama kesinlikle güvendiğim bir grup. ascendancy den sonra farklı bir yola girdiler ancak başarılarınıda arttırmayıda bildiler. metalcore’un belirli bir kitlesi var ulaşabilecekleri yer belliydi doğru yoldalar SHOGUN bana göre ascendancy’yi 3′e filan katlar bu ascendancy kötü demek diil severek dinlerim ama shogun süper Kesinlikle inanıyorum Çok sağlam geliyolar

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.