# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TOM ARAYA’dan buruk açıklama
05.04.2010

“Bir daha kafa sallayamayacağım.”

Geçtiğimiz aylarda sırtındaki ciddi sorun sebebiyle bir ameliyat geçiren SLAYER vokalist ve basçısı Tom Araya, birkaç gün önce katıldığı bir programda, ameliyat nedeniyle bundan böyle konserlerde kafa sallayamayacağını açıkladı.

Metalin en ikon gruplarından biri olan SLAYER’ın en öndeki isminin bu açıklaması, muhakkak ki grubu uzun süredir takip eden hayranları üzdü.

SLAYER geçtiğimiz sene içinde de bu tarz bir müzik yapmayı daha uzun yıllar sürdüremeyeceklerine dair açıklamalar yapıyordu. Biz yine de Tom’u kafa sallayabildiği zamanlarıyla hatırlayalım.

  Yorum alanı

“TOM ARAYA’dan buruk açıklama” yazısına 20 yorum var

  1. Cumhur Korkut says:

    Yaşlanıyorlar, olur böyle şeyler.

  2. Burak says:

    bir dakika, kafa sallayamamaktan kasıt gerçek anlamda headbang yapmak mı yoksa müziği bırakmak mı?(dur saçma oldu türkiyeye konsere geliyorlar di mi? ama yine de bi an kafamda belirdi böyle bişey)

  3. baldur says:

    kafa sallamadan da konser verilebileceği için, müziği bırakması söz konusu değil.

  4. deathless says:

    iron maiden halen sahnedeyken ”eee adam 50 yaşına geldi normaldir”diyemiyorum şahsen!

    Batuhan Bekmen

    @deathless, Ne alakası var? Adam ameliyat olmuş yani, “müzik için sırtımı bölerim.” mi desin? Ayrıca Iron Maiden ne kadar canlı bir performans sergilese de, Slayer’ınkilerin daha “sert” olması var.

    janslore the celebrity

    bence Iron Maiden’la Slayer’ın canlı performansını karşılaştırmak pek olmamış. Slayer’ın canlı performansları sert, evet, ama Slayer açısından değil, seyirci açısından ‘sert’. yoksa Slayer sahnede Iron Maiden’ın yanına yaklaşamaz performans açısından.

    Batuhan Bekmen

    Yok, zaten daha iyi demedim. Maiden’ınki kesinlikle daha iyi. Sahnede kendini paralama açısından demiştim ama yukardaki vidyoyu tekrar izleyince öyle fazla bi paralama olmadığını da görmüş oldum.

  5. deathless says:

    beyler anlamadan hemen coşmayın!!her 2 grubu müzikal anlamda değil,sadece grup elemanlarını yaş anlamında karşılaştırdım!!…50 yi geçmiş maiden elemanları sahnede halen tepişirken tom babamız hala hala thrasher ları çoşturur…müzik için tabii ki sırtını bölmesin…o buralara gelsin biz böleriz!

    Exorsexist

    @deathless, bence slayer daha iyi.

    janslore the celebrity

    bence asıl coşan sen olmuşsun, zira müzikal anlamda ya da yaşlarıyla ilgili birşey yazmadık. konu ‘sahne’ydi.

  6. özgür says:

    sakin olun adam yalan atıyor. yani ameliyatı bahane ediyor kafa sallamamak icin. çünkü ben bilirim lan öyle demeyin aslında.

  7. Hand Of Blood says:

    müzik yapsınlar yeter benim için varsın tom baba kafa sallamasın

  8. _BlaCkeneD_ says:

    büyük bir Slayer fanı olarak başlığı birden görünce bi an korktum acaba dağılıyoruz falan mı dedi zannettim de neyseki kafa sallayamıyacağını söylemiş.bkz:bardağı dolu tarafından görmek :)

    Ahmet Saraçoğlu

    @_BlaCkeneD_, Slayer dağılıyo olsa zaten “buruk açıklama” demezdik, “bittik mahvolduk ühühühüüü” diye başlık atardık. :)

  9. Ufuk says:

    benzer problemleri daha önce yaşayanlar oldu (kalça protezi takılan mick mars, şeker hastası lemmy, üzerine anfi devrilip omzunu sakatlayan jason newsted, hindistan cevizi ağacından düşüp beyin ameliyatı geçiren keith richards vs). fazla abartmamak gerek. tom kafa sallayamazsa jeff&kerry telafi edecektir. şu anda bence sesinin durumu daha önemli. son 5-6 senedir konserlerde birkaç kere sesi gitti ki (ön grup elemanlarının ya da seyircilerin vokal yapması gerekti) asıl o hiç iyiye işaret değil.

  10. Ahmet Saraçoğlu says:

    Slayer’ın daha kaç senesi var diyosunuz peki? :) Ya da şu anki büyüklerden (Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Slayer vs) hangileri 2020′ye kadar kalacak merak etmiyor değilim. 2015′i falan geçseler bari. Çok acayip olur lan “IRON MAIDEN dağıldı” diye haber yapmak.

    Burak

    @Ahmet Saraçoğlu, Yapmayın öyle haberler, günah.
    Metallicayı falan bilemem de Iron Maiden bizi gömer adamlardaki enerjiye baksana.

  11. heat says:

    O değilde maiden la megadeth in dagıldıgı haberlerini okudugumda bir hafta falan kendime gelemem heralde.

  12. Uğur says:

    arkadaşlar slayerın dağılmasını ben şahsen taammül edemem.bu yüzdende bence kafa sallamamaları o kadar da önemli değil.burda mühim olan slayer müzik adına şarkı yapabiliyor mu performanstan öte grupta yıllar geçmesine rağmen seyirciye karşı dimdik ayakta durup çalabiliyorlarmı bence bunları konuşalım derim ben.yani boş yere moralinizi bozmayın bence .son olarak ben slayerın 2012-2013 e kadar albüm yapacagına inanıyorum.cünkü slayer da daha hala enerji var ve bu enerji bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.neyse hayırlısı diyelim.iyi aksamlar herkese.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.