# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ANATHEMA yeni albümünün tümünü tattırıyor
29.04.2010

Hoş bir şeyler geliyor.

ANATHEMA, tüm detaylarını ve daha fazlasını şurada verdiğimiz için bu haberi dımdızlak bırakan yeni albümü “We’re Here Because We’re Here”daki tüm şarkılardan sample’lar içeren bir klip yayınladı.

  Yorum alanı

“ANATHEMA yeni albümünün tümünü tattırıyor” yazısına 6 yorum var

  1. Ahmet Saraçoğlu says:

    0.35′te giren kısım pek dadlıymış.

  2. b says:

    meraklısı değilim ama bu çok fena geliyor galiba. en azından a natural disaster tadında olur ve o albümün daha da geliştirilmişini yapmışlarsa kulaklar bayram edebilir. rota bunu gösteriyor şimdilik.

  3. northern darkness says:

    çok tanıdık geldi yahu. sanki a fine day to exit ve a natural disaster zamanlarında kalan kayıtları alıp albüm yapmışlar.

    ayrıca 1:11′de are you there ve 2:06′da angelica tadı alan bir ben mi varım, yoksa o kadar ayrı kalmışım ki aklım direk eski klasiklere mi gidiyor bilmiyorum.

    baldur

    @northern darkness, angelica tadını ben de aldım:) bariz angelica’nın ana melodisi o.

  4. tff says:

    ilk şarkı porcupine tree 2.si the gathering 3. i will always love you :) 4. anathema (bayadır biliyoruz zaten onu) 5. eski anathema 6. pink floyd 7. katatonia 8. ? 9. ulver ya da katatonia – departer çağrıştırdı. herhangi birşey çağrıştırmayan yeri pek azdı

  5. Ugur says:

    Anathema’dan hep uzak durdum ama bu albüm pek güzel olacakmış gibi geldi.Belkide seneler öncesine göre müzik zevkimdeki değişmeler neticesinde şu dinlediğim sample’lar hoş gelmiştir kulağıma kim bilir.Belirtmeden edemiciğim: 4.00′da giren “şey” ile sonlara doğru giren ambient-chill out karşımı parçalar ne kadar güzel öyle.Yalnız Ulver’i andırması doğaldır da aynı tadı vermesi mümkün mü bilemeyeceğim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.