# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SLIPKNOT’tan klip
16.12.2019

Nero Forte.

SLIPKNOT yeni albümü “We are Not Your Kind“ı 9 Ağustos’ta çıkarmıştı.

Detaylar şöyle.

1. Insert Coin
2. Unsainted
3. Birth Of The Cruel
4. Death Because Of Death
5. Nero Forte
6. Critical Darling
7. Liar’s Funeral
8. Red Flag
9. What’s Next
10. Spiders
11. Orphan
12. My Pain
13. Not Long For This World
14. Solway Firth

Albümden “Nero Forte”nin klibi yayınlandı.

“Birth of the Cruel”ın dikey akıllı telefon formatlı klibi yayınlandı.

“Solway Firth” klibi yayınlandı.

Bu da “Unsainted” adlı şarkının klibi.

  Yorum alanı

“SLIPKNOT’tan klip” yazısına 52 yorum var

  1. Rust in Peace. says:

    Listede All Out Life yok ? Bu albümün içinde değil mi ?

  2. agrypnie says:

    @Rust in Peace., Büyük ihtimal deluxe versiyonunda bulunuyor.

  3. agrypnie says:

    All out life ın yarattığı büyük beklentiyi biraz kırdı diyebilirim unsainted.Fakat çok farklı bi slipknot ın bizi beklediği çok bariz.Umarım bu değişim iyi yönde olur aksini düşünmek bile istemiyorum.Unsainted baya stone sour ruhu barındırıyor,corey taylor çok sıyrılamamış stone sour kimliğinden bu kez :)

  4. Gencalpson says:

    Belli ki çok TIRT bir albüm olacak

  5. Raddor says:

    All Out Life’ın albümde olmaması büyük hayal kırıklı oldu. 2018′de dinlediğim en iyi parçaydı. Tekerleme gibi takır takır ilerleyişi ne zaman bir yerden bir yere yürüsem dinlememe vesile oluyordu.

  6. EKK says:

    TIRTOOO… Geçiniz. Maskeli Stone Sour’dan başka bi şey değil bu.

  7. den4x says:

    unsainted bana herhangi bir slipknot albümüne koysan hiçbirinse sırıtmayacak bir şarkı gibi geldi. evet stone sour corey vokalleri bariz ama şarkı klasik slipknot şarkısı. bakalım bekliyoruz.

  8. Backbone says:

    Bana göre unstainted all out life’dan daha güzel şarkı. Özellikle davulcunun nakaratta yaptığı ufak kick varyasyonları ve slov kısmıyla sarıyor. Ayrıca bu şarkılar tırtoysa slipnata da tırto diyebilirsiniz, bildiğimiz klasik slipnat çünkü

    EKK

    @Backbone, değil anam değil. Klasik Slipknot dediğin All Hope Is Gone albümü & sonrası ise klasik tabii ama affedersin de öyle Slipknot’ın amına koyalar. All Hope albümünden önceki soundu bekledikçe daha da uzaklaşıyorlar. Böyle klasik Slipknot olmaz olsun. O kadar ARA bi tarz ki neidiğü belirsiz abuk subuk bir tarz ya bu ay çok kötü çok. Yorum dahi yapmamak lazım

  9. Ceres says:

    bu sene akıyor maşallah önce rammstein sonra slipknot daha gelir mi acep

  10. eskiblackcilardan says:

    Corey eski sesin gitmiş. Zaten Emre Yücelen seni incelemişti.
    Şimdi dinledim eski vahşiliğini göremedim.Zorlayamamışsın diyaframını.

    Bence ses tellerini iyice kaybetmeden akustiğe devam et.

    YohYav

    @eskiblackcilardan, söyledim , Corey tamam dedi.

  11. CupOfHeresy says:

    Kim ne derse desin Unsainted, Slipknot’ın bugüne kadar yaptığı en güçlü nakarata sahip bana kalırsa, bayıldım. Albümü heyecanla bekliyorum.

  12. ismail vilehand says:

    Uzak ara Slipknot tarihinin en kötü single’ı. Surat ekşiten cinsten kötü ya. Inanılır gibi değil.

  13. ironbound says:

    ben parçayı çok beğendim, umarım albümün geri kalanı da beklentimi karşılar.

  14. ismail vilehand says:

    Unsainted ne kadar tıraşsa Solway Firth o derece iyi olmuş. Loopa aldım bile müthiş şarkı.

  15. P L A G U E says:

    Uzun zamandir dinledigim en muhteşem slipknot parçası. Hayret ettim…

  16. ismail vilehand says:

    Klipteki konser görüntülerinde gözlerim sürekli burnuyla otuzbir çeken elemanı aradı. Meğersem bu sene içerisinde gruptan ayrılmış.

    agrypnie

    @ismail vilehand, Grupta corey taylor ve grubun kurucu ve sahne şovundan bestelerine kadar her şeyinden sorumlu olan clown(palyaço) a karşı grup içerisinde dağıtılan gelirlerle ilgili para aklandığını iddia edip dava açtı.Ve corey taylor da bunun üzerine adamı gruptan kovdu.Dava hala sürüyor ayrıca.Eğer öyle bir durum varsa fena haber olur yalnız:)

    ismail vilehand

    @agrypnie, ayıp etmişler. Canlı performanslarda burnuyla otuzbir çekerek grubun imza hareketlerinden birini yapıyordu. Yazık olmuş.

  17. Gürkan says:

    “Ulan klipte Karl Urban var lan?????” diye şok olmuşken fark ettim ki The Boys isimli bir diziden görüntüler kullanmışlar. Yine de şaşırttı açıkçası.

    Parça da şaşırttı bu arada, beklentimin çok çok üstünde bir parça geldi. Son zamanlarda Slipknot’tan dinlediğim açık ara en iyi parça muhtemelen. Harika olmuş. Özellikle davul harika parça boyunca.

  18. Noumena says:

    Asla Slipknot dinlemeyen tayfadan biri olarak Solway Firth’ i yorumlar üzerine açtım. Şarkı harbi çok iyi

  19. Serkan says:

    ”Slipknot Joey’den sonra Stone Sour oldu” diyenleri susturan parça budur! Vay anasını be!

  20. Raddor says:

    Harbi iyi olmuş bu sefer. Yakalayıcı olsun diye temiz vokalli zorlama nakarat koymamışlar.

  21. Ugur says:

    Solway Firth muhteşem olmuş.Unsainted de bence kötü değildi, yalnızca tribünlere oynayan bir parçaydı ki son döneminde çokca yapıyorlardı bunu zaten.

    Bu arada Solway Firth, Amazon’un haftaya yayınlanacak The Boys dizisinin promosu olmuş.Fena gözükmiyor.

  22. gXnn says:

    ilk albumleri cıktıgı gün paylacolar bunlardan bir bok olmaz diye tassak gectikleri günden bugune geldikleri nokta inanılmaz.hala üretiyorlar.sürekli deniyorlar. sırf bu yüzden bile inanılmaz saygı duyuyorum. corey taylor müthiş bir adamsın be kardeşim.

  23. Slipknot’ın 1000 yıl önce çıkan albümlerindeki 2-3 şarkıyı bilen bir insan olarak yeni albümü inceleyemeyeceğim.

    Gruba hâkim, hakikaten iyi yazacağını düşünen birileri varsa 2 hafta sonra çıkacak yeni albümün kritiğini yazmaya gönüllü olabilir. Sitenin kritik karakterini biliyorsunuz, sadece ciddi düşünenler söylesin lütfen.

    agrypnie

    @Ahmet Saraçoğlu, ben yazacağımı söylemiştim.Her albümleri ve yönlerine(gerek grup olarak gerek kişisel olarak) yeterince hakim biri olarak bunu yazmayı çok isterim.Yalnız tek tereddütüm ilk kritiğim olacak olması :)

    Ahmet Saraçoğlu

    @agrypnie, istersen deneyebilirsin, ama ilk kritiğin olacağı için görmeden yayınlanma sözü veremem. :)

  24. Kaan says:

    Unsainted, Wait and Bleed ten bu yana çıkan en manyak parçaları bence. İlk dinleyişimde (pasifagresif sayesinde haberim oldu) 20 kez filan döndürdüm. Garip bir çekiciliği var parçanın, her gün dinliyorum.

  25. Slipknot hiç bana göre değil gerçekten. İki şarkıyı da dinledim ve bir saniyesi bile ilgimi çekmedi. Slipknot, Stone Sour, adını unuttum vokalist… Cidden en ufak bir ilginçlik bulamıyorum.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, şu saatten sonra çok geç ama çıktığı sene veya o senelerde Iowa albümü dinlemiş olsan epey severdin bence. Benim direk müzik zevkimi derinden etkilemiş bir albümdür.

    Bazı şeyler çok dönemsel. Misal Pantera’yı hala aktifken tanımamış veya Pantera fanı bir yakını olmayanların Pantera’yı sevmemesi gibi. Veya deathcore türü ilk çıktığında kötülenirken tanıyanların sevmeyip, kabul gördükten sonraki dönemde tanıyanların sevmesi gibi. Daha onlarca örnek var. Müzikte doğru zaman ve doğru yer diye bi kavram cidden.

    Avcı

    @Ahmet Saraçoğlu, Slipknot’ın 25 yıllık kariyerinde yaptığı en ilgi çekici ve müzikal olarak başarılı albüm ilk çıkardıkları albüm (mate feet kill repeat) . Brutal Death Metal – Jazz – Grindcore – Funk’ı fantastik bir şekilde karıştırıp çığır açan bir iş çıkarmışlardı. Keşke o yolda devam etselerdi.

    Bu albümden sonra tektük güzel şarkılar yaptılar (Gehenna – Skin Ticket – Prosthetics) ama genel olarak vasat kaldılar diyebilirim.

    agrypnie

    @Ahmet Saraçoğlu, Ya her şey tamam da hayvan gibi vokale sahip,yer yer psikoz yer yer adeta nefret püsküren koskoca corey taylor a da “adını unuttum vokalist…” demek :/
    Tamam sevmemek bilmemek ayrı şey de corey taylor da boru değil şimdi açıkçası.Büyük saygısızlık kanımca.

    Ahmet Saraçoğlu

    @agrypnie, gerçekten aklıma gelmedi adı. Zaten bakarsan gece yarısı 3.28′de yazmışım mesajı. Dün gece enteresan şekilde uyuyamadım ve şarkıyı dinleyip o yorumu yazdım. Sonra inat ettim internete girip bakmadım, kendim hatırlamaya çalıştım ve 2-3 dk sonra hatırladım. Sonra da olduğu gibi kalsın diye mesajı editlemedim.

    Saygısızlık değil, gerçekten birkaç dakikalığına da olsa hatırlayamadım. Hiç dinlemediğim, hayatımda sıfır yeri olan biri olmasından dolayı çok da şaşılası bir şey değil bence.

    Dysplasia

    @Ahmet Saraçoğlu, türkiye konserleri ile dinledim ben bu grubu ilk. şarkılarını sevmiyorum, vokali de sevmiyorum ama konserlerini bayağı sevmiştim. grupta davulcunun yanında iki tane de perküsyoncu var, şarkılara katkıları neredeyse sıfır, ama gel gör ki izlemesi şahane. o elemanlardan birinin maymun gibi tellere direklere tırmanıp atlaması, bir koli suyu gaspedip seyircilere dağıtması ve bir tane şarkının breakdown kısmından önce tüm seyircileri oturtana kadar yılmadan bekleyip ‘jump’ diye azmaları hala aklımda.
    bu da böyle bir anım olsun.

    çaksu

    @Dysplasia, Orda (Spit It Out) ortama uyup hem kendi eğlenmek hem birlik olup ritüeli tamamlamak varken, anlamsız ötesi bi gurur yapıp inatla çömelmeyen, adamı 5 dk bas bas bağırtan kitleye de pis bi bakış atıyorum şu an oturduğum yerden.

    Berca B.

    @çaksu, onların cidden allah belasını versin, ne davar bi ekipti onlar. Hadi ergen metalcinin yalandan true metalciliğine bişi demiyorum onlar yaşın gereği ama orta yaş bağnaz metalci profili müthiş sinir bozucu bi profil.

  26. ismail vilehand says:

    Birth Of The Cruel de nefis şarkı. Vurmalılar çok güzel. The Gray Chapter birkaç şarkı hariç sevmediğim bir albümdü bu sefer olacak sanırım.

  27. yeksek600 says:

    “slipknota saplayam da cool olam” :) corey taylor ‘ın vücudu Allahın yeryüzüne bir lütfudur. özellikle ciğerleri, gırtlağı. q

  28. yeksek600 says:

    @Berca B., abi onlar Manowar konserini de bastılar geçen. sanırsın tiyatro izlemeye gelmişler.

  29. Evrim Eren says:

    son 2 albümdür bu grubun yaptıkları gerçekten inanılmaz

  30. den4x says:

    spiders acaip şarkı. çok datlu albüm

  31. Agrypnie says:

    Gerçekten slipknotın yaptığı en farklı albümlerden.Corey Taylor albüm açıklamasında david bowieden ilham aldığını söylemiş.Ne kadar doğru bilemem yalnız albümün pek bi ayrı havaso olduğu bariz.İyi yönde tabiki.2019un en iyi çıkışlarından .

  32. Agrypnie says:

    Motörhead gitaristi Phil campbell slipknot tan kovulan pinokyo burunlu Chris fehn i kendi grubuna baterist olarak almış.Yeni albümden yayınlanan şarkıda chris fehn bateride resmen.Şok oldum :/

    ismail vilehand

    @Agrypnie, Phil Campbell, Dee Snider, Mick Mars ve Chris Fehn. İnanılmaz bir kadro. Chris zaten hayvan gibi davulcuydu ondan şüphe yok ama Dee Snider vokal performansı ile çılgın atmış. Adam yıllara meydan okuyor. Çıktığından beri dinlemediğim tek bir gün olmadı.

  33. rorschach says:

    rateyourmusicde albümün puanı yüksek diye açtım ama in flames’in son albümü tarzı bir kepazelikle karşı karşıya kaldım. hiç kimseye güvenemiycez bu hayatta belli oldu :(

  34. İlker says:

    Slipknot ile neredeyse hiç aram yoktur ama bu albümü gayet güzel buldum. Birkaç kez daha çeviririm diye düşünüyorum.

  35. hickdead says:

    red flag ve solway firth çok iyi.

  36. Kritiği yazılıyor, haftaya Cumartesi sitede.

  37. Ayberk says:

    Bu albüme tırt veya çöp diyen insanlar metalden hiç anlamıyor şöyle diyim 2020 ye bomba gibi giren bir albüm oldu Slipknot ın en iyi albümlerinden biri hatta Solway Firth şarkısı en delice en iyi şarkısı olabilir cidden Slipknot adının hakkını veriyor bu sitede baya pooser varmış bu albüme kötü demek neyin kafası yani bilmiyorum gidin siz pop yada rap dinleyin.

    Rust in Peace.

    @Ayberk, pop da rap de dinliyorum valla ben.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.