# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ROTTING CHRIST’ta bir ayrılık daha
21.05.2019

Ayrılık Çeşmesi.

Yeni albümü “The Heretics“i Şubat başında yayınlayan ROTTING CHRIST, Şubat ayında gitaristi George Emmanuel’le yollarını ayırmasından sonra şimdi de 5 yıllık basçısı Vagelis Karzis’in gruptan ayrıldığını açıkladı. ROTTING CHRIST yaptığı açıklamada ayrılığın dostça ve anlaşılır nedenlerle olduğunu ifade etti, Karzis’e diğer grubu FULL HOUSE BREW CREW’da başarılar diledi.

Hatırlanacağı üzere grup Şubat sonunda da 6 yıllık gitaristi George Emmanuel ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Grup açıklamasında Emmanuel’e hizmetleri için teşekkür etti ve LUCIFER’S CHILD’la olan yolculuğunda başarılar dilemişti. LUCIFER’S CHILD geçtiğimiz yıl çıkan “The Order” ile basından ve dinleyicilerden olumlu yorumlar almıştı.

“The Heretics”i aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Detaylar şöyle.

01. In The Name Of God
02. Vetry Zlye (Ветры злые)
03. Heaven And Hell And Fire
04. Hallowed Be Thy Name
05. Dies Irae
06. I Believe (ΠΙΣΤΕΥΩ)
07. Fire, God And Fear
08. The Voice Of The Universe
09. The New Messiah
10. The Raven

“The New Messiah” klibi.

“Hallowed Be Thy Name” klibi yayında.

“The Raven (by Edgar Allan Poe)” yayınlandı.

“Heaven and Hell and Fire” adlı şarkı yayında.

“Fire, God And Fear” yayınlandı.

Bu da trailer.

Albümle ilgili olarak Sakis şöyle konuşmuştu:

“Rituals” için neredeyse iki yıl boyunca turladıktan sonra, sıra bir sonrakini yaratmaya geldi. Yolda geçen iki yıl süresince oluşan yoğun sanatsal kaygılardan ilham alan bu albüm, görünüşe göre kariyerimizin en karanlık ve mistik ilhamlarla dolu çalışması olacak! Yıllardır süren desteğiniz için teşekkürler, sizi hayal kırıklığına uğratmayacağız!

  Yorum alanı

“ROTTING CHRIST’ta bir ayrılık daha” yazısına 61 yorum var

  1. aethyrs says:

    kapkara bir albüm gelir inşalla :/ eskisine t a m a m çünkü.

  2. Ugur says:

    Melodik, bol riffli bir albüm olsun pls.

  3. Satanas22 says:

    Sakis şu raw brutal sesi bırakıp a dead poem sleep ofthe angel gibi scream vokale gecsin karanlık olacam diye baydı!

    Xortie

    @Satanas22, +1 kaldı ki bu tarz kesinlikle 97 ve 99′dan daha renkli

  4. eskiblackılardan says:

    No serve gibi çiğ köfte yoğurur gibi tek düze rifflerden gına gelmişti.Güzel bir şey olur muhtemelen necromayhemi özledim.Thou Art Lord dönemlerindeki veya Stanas Tedeum albümü gibi çiğ bir bir müzik yapsalar keske,underground tarzı.

  5. Anubis says:

    Sakise mesaj attım ve yeni albüm turnesinde Türkiyenin de olacağını söyledi hadi yine iyisiniz

  6. bloodshot says:

    Bence son derece gereksiz bir video ve aynı derecede gereksiz bir hareket(Aealo’ nun tekrar çıkması) eski, klasik bir albüm olur anlarım da bu albüm için yapılması bana saçma geldi. Yeni albümden de pek ümitli değilim.

  7. Ubeydullah İndiroğlu says:

    “…görünüşe göre kariyerimizin en karanlık ve mistik ilhamlarla dolu çalışması olacak.”

    Mistik diyor, karanlık diyor. Rituals ve Kata Ton Daimona Eaytoy’da da böyle demişti. Umudu kesiyorum, pikaba Thy Might Contract plağını koyuyorum. Ağlayarak dinleyecem.

  8. Nordic Lord says:

    Rotting christin kendine gelmesi biraz zor teknik olarak geri dönüş yapması gereken şeyler var eksik olan elemanlar önceki albümlere çok şey kattılar. Karanlık demek illa saçma sapan şeylere dalmak değildir onu clean vokalle bile yapabilirsin ne biliyim tek düze bir gitar bile verebilir yerine göre. nedense son 4-5 albümdür 300 spartalı gibi bir testosteron hissi alıyorum gruptan. Bir kere şu vokali değiştirmesi gerek. rifflerdede faklılık yapayım diye karakter problemi var gitarlardan birinin maple tuşeli bir gitar olması şart şayet ilk albümleri özlememizin sebebi sound ve teknik farklılıklar. Çünkü adamlar o zaman atmosfer yaratıyodu….rotting christ theogonia dan sonra benim için ölü sayılır…

  9. kavanozkafa says:

    grup albümden parça paylaştı.

    https://www.youtube.com/watch?v=I4LDxWlveKE

  10. hf says:

    solodaki grandis spiritus diavolos vari giriş beni üzdü biraz. oysaki solonun devamı gayet güzeldi. benzer işlerden biraz sıyrılmaları lazım.

    ahmet

    @hf, aynı şeyi hissetmişiz. girişte oha bir parçalarına ne kadar benziyor derken solonun 2. kısmında eridim bittim.

    hf

    @ahmet, malesef rc bunu çok yapıyor. grandisteki o solo da demonon vrosisteki soloya benziyor. yeni şarkıda duyduğum an yüzüm ekşidi. uğraşsak çok buluruz böyle benzerlikler. üretimde tıkanma var biraz :/

  11. Ugur says:

    Şöyle bir “oh be” diyeyim zira introsu solosuyla falan son 2 albümdür dinlediğim ‘en farklı’ RC parçası oldu bu.

  12. aethyrs says:

    yeni şarkı sanki “rituals” albümünden. yıldım.

    yeni albümle ilgili heyecanlandıran tek şey ashmedi’nin (melechesh) konuk vokal yaptığı şarkı.

    aethyrs

    30.05.2018 at 14:29
    kapkara bir albüm gelir inşalla :/ eskisine t a m a m çünkü.
    29.11.2018 at 10:49
    yeni şarkı sanki “rituals” albümünden. yıldım.

    demişim. demiştim. vazgeçtim.

    son üç albümünü -eski günlerdeki gibi- dinliyorum, ön kabulsuz, beklentisiz. ne olursa olsun, rc’nin dokunduğu yere dokunan başka bir grup yok.

    affet beni sakis reis. kalmış iki ay, yeni ayetin yolunu gözler, tellerinden öperim.

    Ugur

    @aethyrs, Gel sana bir sarılayım şu yazdığının üzerine: “rc’nin dokunduğu yere dokunan başka bir grup yok.” ^^

  13. Ece Çetinel says:

    Bu seneki avrupa turnelerinde yeni yayınladıkları şarkıyı setlist’lerine eklemişlerdi ve 1-2 kişinin paylaşımlarından izleyince tahminimde yanılmadığımı anlamıştım. Son 2 albümdeki sound ve konseptten devam edecekleri belliydi. Rc oldschool ve raw dönemlerine dönmez artık. Şahsen ben beğendim ve beklentilerimi de karşıladı diyebilirim fakat eski Rotting sound’unu özleyenler tatmin olmayacaktır. Şarkının intro’sundaki Voltaire vecizesini ise, yarın yayımlanacak olan Rotting Christ tarihçe kitabının hazırlanmasında büyük emeği olan, Cult Never Dies kurucusu İngiliz yazar Dayal Patterson seslendirmiş. Son 1 senede kitap için beraber çok vakit geçirdiler, şarkıya hoş bir katkı olmuş. Ashmedi ile çalıştıkları 8. şarkıyı da özellikle merak ediyorum. Seneye tekrar gelmelerine kadar Atina’da konser verirlerse 3. kez gidip anavatanlarında izlemek ve tarihçe kitabını imzalatmak için sabırsızlanıyorum.

  14. feel the groovity says:

    rc’yi ve sakis’i çok çok sevsem de galiba yolun sonuna geldik. yeni albümü dinlemeyi düşünmüyorum doğrusu, son albümlerde hep aynı şeyi yaparsan kusura bakma ama en sadık dinleyicin bile bir noktadan sonra sıkılır artık.

  15. Anubis says:

    Yeni şarkıdan fena halde demonon vrosis tadı aldım. Girişi ve solosu çok benzer

  16. Ece Ç. says:

    Yeni albümden 2. şarkıyı yayınladılar. Ahura Mazda’nın girişine hayli benziyor. Şahsen tepkili değilim ve yeni albümü hala büyük merakla bekliyorum fakat RC’nin kendini tekrar etmemesini isteyenler hayal kırıklığı yaşamaya devam edecekler gibi gözüküyor. Solo her zamanki gibi akıyor.

    Parça John Milton quote’uyla başlıyor: https://www.youtube.com/watch?v=WBKs8JAzjo8

  17. Ubeydullah İndiroğlu says:

    Yayınlanan iki şarkıda da öne çıkan şey sololar gibi geldi. Benim de eleştirdiğim uh-hah modu biraz gitmiş gibi görünse de temelde hala Athanati Este’yi duyuyorum.

    Sanırım artık Sanctus Diavolos ve öncesi Rotting Christ’a yönelik birşey duymayı ummamak gerekiyor.

  18. Ugur says:

    Ben daha çok Theogonia-Aealo dönemindeki şarkılara benzettim.Solo ve 4.08′den sonrası pek güzel.

    Neyse albüm yine aynısı mı olur bilmem ama ön siparşini çoktan verdim.Zira fanboyluk bunu gerektirir kehkeh.

  19. Vertax616 says:

    Daha önceden bilmeme rağmen bu grubu hiç dinlememiştim, ilk kez bu iki tekli ile dinlemeye başladım. İki parçayı da çok beğendim, The Heretics özellikle beklediğim albümler arasına girdi.

  20. Ugur says:

    3. şarkı ‘The Raven’ yayınladı.Resmen Triachy of The Lost Lovers albümünden fırlamış gibi dolayısıyla ağlamak istiyorum:

    https://www.youtube.com/watch?v=2gkWt0fWneY

    bloodshot

    @Ugur, ilk 2 şarkıyı pek tutmamıştım fakat bu şarkıyla Sakis bildiğin ters köşe yaptı. Şarkıyı oldukça beğendim. Dediğin gibi şarkıda triarchy etkisi var. Albüm için heyecanlanmama yetti

  21. bahadır says:

    bu sefer sanırım olmuş. tam kilisede dinlemelik.

  22. Arkadaşlar, bildiğiniz gibi her önüme gelen albümü inceleme becerisine sahibim, ancak Rotting Christ bilgim çok sınırlı ve bu kadar fazla dinleyicisi olan bir grubun yeni albümü için yüzeysel bir şey yazmaktansa hiç yazmamayı tercih ediyorum.

    15 Şubat’ta çıkacak yeni albümün kritiğini yazma konusunda sizlerden yardım bekliyorum. Albümü yazmak isteyen(ler) varsa buradan söylesin. Tek kişi çıkarsa tek kişi, çok kişi çıkarsa ortak inceleme olarak yayınlayalım.

    Grubu çok yakından takip edenler olduğunu biliyorum, gerçekten düzgün yazabilecekseniz talip olun lütfen.

    Ece

    @Ahmet Saraçoğlu, Türk ve yabancı hayranlarının yeni albüm hakkındaki büyük görüş ayrılıkları devam ediyor, zira yayınlanan 3 şarkıda da aşırı zıt görüşler mevcut. Burada bile ”Sıkıldım artık” diyenler ve sevenler var. Yunanlar keza ”Sadece adı kaldı” tayfası ve ”2019′u yakacak Rotting” tayfası olarak 2′ye ayrılmış durumdalar. Yazma konusundaki fikrimi söylemeden önce şunu sormakta fayda görüyorum: Albüm kritiğini yapan/yapacak kişinin fikri, analizi okuyacak kişilerin fikriyle çok çelişirse ne olacak. Yani albümü x kişisi yazsa belki çok beğenerek yazacak, y kişisi eski Rotting özleminde olduğu için çok farklı düşünerek yazacak. Görüşler çok bölünmüş durumda

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ece, kritik zaten öznel bir olay olduğu için bu tarz fikir ayrılıkları genelde istenen şeyler. Dünya basınında yere göğe sığdırılamayan albümlere 5-6 vermişliğim de var, herkesin gömdüğü albümlere 8-9 vermişliğim de. Aynı şekilde sitede yazılan ortak kritikler içerisinde bir site
    yazarının 9, diğerinin 5 verdiği ve not ortalamasının 7 olduğu albümler de var.

    Kısacası yazmak isteyen kim varsa, ne düşünüyorsa yazabilir. Birden fazla kişi ister ve görüşler ayrılırsa daha da güzel olur.

    Sen belli ki grubu çok iyi biliyorsun, yazacak kişilerden biri ya da başkası çıkmazsa tek başına yazacak kişi sen olursan memnun olurum.

    Başka isteyen varsa onları da görelim.

    Ugur

    @Ahmet Saraçoğlu, Ben yazmak isterdim ancak zerre yazarlık kabiliyetim yok (Ana-baba edebiyat öğretmenidir hiç çekmemişim).Enstruman falan çalmadığımdan teknik bilgim yok.Grubun fanı olduğumdan dinlediğim şeyleri objektif değerlendiremiyorum.Rituals’a bile -ki bence en vasat albümleri- düşük puan vermeye gönlüm elvermedi.Zamanında iyi kötü röportaj sorularını hazırlamışlığım var, o bana bir ömür yeter ahah.

    @Ece, Ben sadece ilk iki şarkıda fikir ayrılıkları gördüm.’The Raven’ konusunda tepkiler çok olumluydu.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ugur, röportaj senin sayende oldu zaten, hakkın ödenmez. :)

  23. Ece says:

    @Ahmet Saraçoğlu, Şu an tarihçe kitaplarını okumaktayım ve sanıyorum ki bitirince – kendilerini şahsen tanımama rağmen – daha da özümsemiş bir background’um olacak grup hakkında ve bunu kritiğe yansıtabilirim. İşin bir de edebiyat kısmı var zira bu albümde edebi-felsefi kişiliklerden alıntılar, Poe şiiri falan yer alıyor, ingiliz edebiyatı çıkışlı biri olarak açıkçası ayrı bir ilgim oldu albüme. Metal-edebiyat harmanı resmen. Ben kapsamlı bir kritik yazmaya hazırım.

    @Uğur, 3. şarkıyı katmamın sebebi kendi çevremdi, Youtube yorumları daha iyi ilk 2′ye göre. Ha bana kalsa 3 parça da çok iyi zaten.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ece, tamamdır o zaman bu bahsi kapıyorum, kritik senindir hayırlı olsun.

    Ece

    @Ahmet Saraçoğlu, Verdim gitti diyosun sağol abi sdfs.

  24. aethyrs says:

    bu sabah 06:30 sularında nete düştü albüm. en çok merak ettiğim parçayı (voice of universe) beş kez dinlememe rağmen anlamadım :) daha doğrusu kabullenemedim. daha doğrusu ashmedi beklentisi beni üzen. şarkıya ayrı bir renk katmamış, herhangi biri gibi.

    onun dışında “i believe” adlı parça çok dikkatimi çekti.

  25. Ece says:

    Albüm elime geçti, heyecanı yüksek seviyede bırakmak için hepsini dinlemeyeceğim bu gece. CD box da kargoya verildi; lanet yağıyor üstüme, hayli karanlık bir gece bu gece..

  26. geblo can says:

    Angry, vermiş veriştirmiş albüme. Üzüldüm lan. İşin kötüsü daha dinlemedim de. Benim gibi dinlemeyen varsa aşağıyı okumasın bence.

    “I never imagined saying that about a band with a rich 30-year history behind them, crafting such gems like Non Serviam, Triarchy of the Lost Lovers, and Theogonia. I feared in my review of Rituals that the worst had yet to come, and those fears are now confirmed. Rotting Christ gave us so much over the years, and I will never downplay their accomplishments or triumphs. They absolutely deserve their place in the pantheon of black metal, but The Heretics is as phoned-in as it gets.”

    Kaynak: https://www.angrymetalguy.com/rotting-christ-the-heretics-review/

  27. Ugur says:

    Dayanamadım yorum yapacağım.

    Rituals Ve Kata Ton’dan çok daha iyi.2 albümdür Sakis’in yapmak istediği buymuş hissiyatı var net bir şekilde.Bir de Sakis’in ‘melodilerini’ yeniden duymak güzelmiş.

  28. P L A G U E says:

    Rituals albümünün altında da belirtmiştim, bilmediğim, ilgilenmediğim bir grup rc. Tek bildiğim albümleri olan rituals’ı çok büyük zevkle dinlemiştim. Bu albüm ondan daha güzel çıktı. Akıp gidiyor namussuz.

  29. P L A G U E says:

    Ha bu arada season of mist senin yapacağın işi sikeyim. Altarage albümünün de en güzel parçalarını yayınlamıştı, bana göre bu albümün de en iyi parçalarını yayınlamış. Geçtiğimiz 2017 yılında merrimack albümüne de aynısını yapıp en iyi parçaları yayınlamıştı. Daha düşünsem örnekleri arttırırım. Amacınız ne aq? Ne zevk bırakıyorsunuz ne bişi. Bundan sonra season of mist merak ettiğim bir sanatçıdan/albümden 10 saniyelik bir şey yayınlasa bile dinleyeni siksinler. Buda burda dursun…

  30. Mandos says:

    Albümün yarısına geldim ve zerre beğenmedim. Rotting Christ için bunu söylemek beni üzüyor ama, yok aga olmamış. Açayım da bi Sulphur Aeon dinleyem bare.

  31. Uireb Fuin says:

    Tekrar tekrar dinliyorum, müthiş olmuş. En iyi ilk 3 Rotting Christ albümü arasında yerini aldı benim gözümde.

  32. hf says:

    koskoca albümde beğendiğim tek parça oldu (The Sons of Hell, Pt. 1) o da bonusmuş :(

    Ugur

    @hf, Ahah bununla ilgili yorumumu kritiğe saklıyordum ama konu açıldı madem söyliyeyim: Demek ki Sakis böyle besteler yapmamayı tercih ediyormuş.Hem de üç albümdür.Başka açıklaması olamaz yani.

  33. Evelin says:

    Zaman degisiyor onlarda ileri dogru akmislar yine, harika bir album daha. Raven gercekten cok basarili bir ekleme olmus.

    02 – Vetry Zlye

    03 – Heaven and Hell and Fire
    07 – Fire God and Fear

    10 – The Raven

  34. Grupların yeni albümlerinin hemen sonrasında kadroda değişiklik yapması genelde ciddi bir anlaşmazlığa, hatta kavgaya işaret ediyor. Bugüne dek örneklerini çok gördüm. Ne oldu bilmiyorum ama umarım Lucifer’s Child’ın yeni albümünü çok geciktirmeden çıkarır.

    Ece

    @Ahmet Saraçoğlu, O Rotting’e girdiğinden beri beste anlamında hiçbir rol oynayamadı diğer üyeler gibi, tek adam Sakis çünkü. Ve buna saygı duydu yıllarca. Lucifer’s Child’la da 2015′ten beri 3-4 konser verebildi sadece. ”Bi yarım Rotting’e, bi yarım Lucifer’a ait” derdi hep. Anlaşmazlık olduğunu sanmıyorum çünkü 2018 sonlarına doğru bile hep beraberlerdi, Sakis beraber fotolarını paylaşırdı. Bence kendi kurduğu gruba yatırım yapmak, zaman ayırmak istedi fakat ”çok büyük risk” aldı. Tamam 2. albümleri güzel ama varabilecekleri en iyi nokta çok yüksek değil. Bence büyük risk. Yorumlarda şey diyen olmuş ”Rotting gençlere alan yaratamıyor”. Hatta şey diyen bile vardı ”Kötü karar, umarım delivery guy olmaz sonu”. Ben onun Lucifer’s Child’a nasıl önem verdiğini ve yükseltmek istediğini bizzat eskiden bildiğimden çok da şaşırmamaya çalışıyorum ama baya şok oldum ne yalan diyim. 2016′dan bi şey hatırlıyorum mesela, mart başı Lloth, WEB gruplarıyla konser verecekti Lucifer Atina’da, sonra iptal oldu. Sebebi olarak da Sakis’in o aralığa bi Rotting konseri ayarladığını, çakıştığına benzer bir şeyler söylemişti.

    The Heretics’in kayıtları onun stüdyosunda yapıldı, Sakis baya seviyordu onu. Tarihçe kitaplarında zaten ”Artık kadromuz oturdu, hiç olmadığımız kadar dinamiğiz, George her şeye uyum sağlıyor” diyordu Sakis. Bu bir anlık bir karar değil gibi. 2. albüm güzel yorumlar alınca gaza geldi sanırım. Çoğu müzisyen arkadaşım ”Ben asla böyle bi karar almazdım” diyorlar da herkes aynı düşünmüyor işte. Yunanlardan çoğu kişi şunu diyor ”Çocuk yıllarca kürek çekti ama diğer grubuna zaman ayıramadı”. Bu işin sonu nolacak, yakından takip edeceğim. Baya insanlar şoka girdi zira.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ece, peki yeni albüm çıktıktan hemen sonra ayrılmasına dair bir bilgi var mı? Belki albüm sürecinde karar verdi/verildi ama çıkış zamanı sıkıntı olmasın diye mi bekledi/beklendi?

    Promo fotolarda falan var çünkü, böyle ayrılınca biraz kaçar gibi gözüküyor, o yüzden yukarıda tartışma mı oldu acaba dedim.

    Ece

    @Ahmet Saraçoğlu, Detayları İzmir’de almaya çalışacağım ama tahminime göre sonbaharda bu kararı aldı, yeni açıklandı. Çünkü resmi açıklama yapılmadan 2019′un ilk konserinde live gitarist olarak aldıkları Yannis Kalamatas vardı, dedikodular da o zaman patladı. Gitarist arama süreci, seçmeler derken 1-2 ay evveli vardır bu işin. Aynen promo fotolarında olması çok ilginç, kitapta keza gruba aidiyetini belirtmesi vs. Çok tuhaf.

    Şey de olabilir, grupta baya sevildiği için kendi grubuna zaman ayırmak isteme lüksü vardı belki, 1-2 sene kendi projemi adam edeyim dedi. Sakis’in onayı olmadan hiçbir şey gerçekleşmiyor çünkü. Themis geçmişte ağır depresyon geçirdiği için 1 sene falan ayrıldığı dönemler olmuş. Sonra dönmüş. Şu an resmi üye 3, 1 de live gitarist olarak gözüküyorlar Metal Archives’da.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ece, ilginçmiş. Elbet mantıklı bir sebebi vardır ama bana bi tek promo fotoda olması garip geldi. Belki de sonradan olayı ciddileştiren bir durum oldu.

  35. Ece says:

    Sağlam kaynaktan verilen istihbarata göre Rotting’in 3. kurucu üyesi, efsane basçısı Jim Mutilator (Dimitris Patsouris) seneler sonra müziğe geri dönüyor ve Yoth Iria adında bir grup kurmuş (The Fourth Knight of Revelation isimli eski RC parçasında geçen bir kelime öbeği, dikkat). Gitarda George olmakla beraber ilk albümlerinin kayıtları şu an devam etmekte. Şarkı adları “Farun Faro Vakshur”, “Mystica Vannus Lacchi” gibi Jim’in 90′lardaki okültizm ilgisinin hala devam ettiğini gösteren kelimelerden oluşuyor.

    Davul ve ritim gitar elemanları yakında açıklanacak. Bir yunan supergroup oluşuyor sanırım. Çok yakından takipteyim.

    ismail vilehand

    @Ece, İstihbarat İzmir’den mi?

    Ece

    @ismail vilehand, Hayır. Ege’nin karşı kıyısından

  36. Ece says:

    Vagelis de gitti. Vay anasını. Sahne performansı ve karakter olarak muhteşem biriydi kendisi, tabiri caizse adam gibi adam diyebiliriz sdfsj. Yerine gelecek kişi Vagelis’in azmanlığının yerini doldurabilecek mi, göreceğiz. Grubun kan kaybetmesini istemem. Kendim dahil çoğu kişinin 2013-2019 kadrosunun artık oturmuş olup, değişmeyeceğini düşünürken tokat etkisi yarattı şu ayrılıklar.

    Kendi grubu Full House Brew Crew gayet iyi ve dinamik bir grup, fakat yaptığı açıklamada hafta sonuna doğru bir sonraki adımını duyuracağını belirtmiş. Benim aklıma FHBC grubu dışında bir proje geliyor. Jim Mutilator’ın çıkaracağı albümde basçı olmasın? Basçı merak ediliyordu orada çünkü.

    Bu ay sonundaki güney amerika turnesinde yeni basçı yer alacak. Ama benim gönlüm hep 2013-2019 kadrosunda olacak.

    Ugur

    @Ece, Kostas geri gelsin.

    Ece

    @Ugur, Evet eski tayfayı isteyen çok kişi var. Az önce aldığım bir duyuma göre Wolfheart’a geçecekmiş güya Vagelis. Bakalım neler olacak

  37. The Faceless’a döndü grup.

  38. eskiblackcilardan says:

    Her şey gelip geçer geriye ailen kalır ailen.

    Yine 2 kardeş kaldınız Cavalera kardeşler gibisiniz.

    Bulursunuz birilerini basscı, gitarcı cok piyasada.Önemli olan grubun beyninin gitmemesi.

    Şimdi Sepultura eski Sepultura mı veya Arch Enemy anarşist Angela’dan sonra eskisi gibi mi, vegan Alissayla nereye kadar?

  39. Rotting Christ’ın yakında çıkması gereken Psycho Las Vegas konserine vize sorunu yüzünden yetişememesi konusunda epey bir gündem oldu bugün.

    Grup kendilerinden kaynaklanmayan sebeplerle vize alamadıklarını, sürecin uzadığını söyledi ama festival bunu kesinlikle kabul etmediğini ve aylardır başvurun başvurun diye diretmelerine rağmen grubun çok geç başvuru yaptığını, bu yüzden vize almalarının mümkün olmadığını açıkladı.

    Festivalin dediğine göre grup ve Season of Mist aylardır festivalin mail’lerine, telefonlarına cevap vermiyormuş. Rotting Christ 30 yıldır ilk kez böyle konser iptal ediyoruz çok üzgünüz diye açıklama yaptı ama festivalin açıklaması daha bir güvenilir ve tutarlı geldi bana.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.