# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SODOM 36 yıllık şarkısının yeni versiyonunu yayınladı
24.09.2022

After the Deluge.

40 yıllık efsane SODOM eski şarkılarını yeniden kaydettiği “40 Years At War – The Greatest Hell Of Sodom” adlı toplama albümünü 28 Ekim’de çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

01. Sepulchral Voice
02. After The Deluge
03. Electrocution
04. Baptism Of Fire
05. Better Off Dead
06. Body Parts
07. Jabba The Hut
08. Gathering Of Minds
09. That’s What An Unknown Killer Diarized
10. Book Burning
11. Genocide
12. City Of God
13. Ashes To Ashes
14. In War And Pieces
15. S.O.D.O.M.
16. Caligula
17. Euthanasia

1986 çıkışlı “Obsessed by Cruelty”den “After the Deluge”un yeni versiyonu yayınlandı.

Albümün bonus sürümünde yer alan “1982″ adlı yeni şarkı yayınlandı.

  Yorum alanı

“SODOM 36 yıllık şarkısının yeni versiyonunu yayınladı” yazısına 28 yorum var

  1. woodenpint says:

    Şarkı seçimleri de kapak da yeni şarkı da çok iyi olmuş. Megadeth az baksın buraya doğru yeni şarkı sik suyu gibi.

    ismail vilehand

    @woodenpint, Mustaine kazayla son Sodom albümünü dinlese geceleri kabus görüp kan ter içinde uyanır, elleri titreyerek sigara yakar, candan dışarı bakarken uzaklara dalar.

    woodenpint

    @ismail vilehand, Hahahahah abi harbiden big 4′un hali duman amk ya.. Thrash metalde çözüm ortaklarımız bu sene de belli.

    mustaineisgod

    @woodenpint, adam kanseri yenip 60 yaşında taş gibi albüm yaptı, ama hala bizim türk metalcilerine kendini beğendiremedi. 2. bir RIP çıkarsa ona bile kulp bulursunuz. bu sitenin megadeth’e bok atma takıntısı bitmiyor bitmiyor bitmiyor.

    Rust in Peace.

    @mustaineisgod, bro büyümeye ne dersin? Çizgini bozmadın yıllardır helal olsun. Adam yorumu attığında albüm bile çıkmamış. Ya Soldier On! ya da Nightstalkers çıkmıştı o zaman, ikisini de beğenmemek normal. Başkasının ne dediği seni niye geriyor? Kimsenin de sitede Megadeth’e garezi yok, Dave Mustaine’den kişilik olarak hazzetmeyen ya da vokalinden rahatsız olanlar var o kadar ki normal şeyler bunlar. Senin fanboyluk/fangirllükten gözlerin kapanmış her eleştiriyi kutsalına hakaret edilmiş gibi algılıyorsun.

    deadhouse

    @Rust in Peace., Ben seviyorum kendisini. Mazide kalmış fanboyluk (kız olduğunu düşünmüyorum) olayını hala ayakta tutan azimli bir arkadaşımız. Asıl tehlikeli tipler gizli fanboylar. Biz tarafsısız abi diye gözüken sevdikleri gruba asla toz kondurmayan, osuruk kayıtlarını bile beğenen tipler. In Flames seviciler böyle mesela. Sorsan objektifler, ya da pardon bardağın hep dolu tarafını gören iyimser, pragmatist dinleyici diyelim biz onlara. Bardağın %1′i bile doluysa %1′i görürler. %99 olumsuz tarafı görmek istemezler. Gojira fanları da biraz öyle.

    Rust in Peace.

    @deadhouse, ikisini de sevmemek mümkün değil mi? Ben fanboyluğu saçma buluyorum. Tabi ki bir grubu sevebilirsin, takıntı yapabilirsin. Benim de nickimden belli Megadeth en sevdiğim gruptur. Metale başlamamı sağlayan, en sevdiğim, yıllardır arada ara versem de sürekli dinlediğim bir grup. Ama toz kondurmama, körlemesine savunma işi sıkıntı. Dave Mustaine’e hayranım doğal olarak ama bu onun bir denyo olduğu ya da son albümün herkese hitap etmediği, başyapıt olmadığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Son albüme 7,5 veririm bu arada.
    Zamanında, ergenlik dönemimde ben de böyle saçma saçma fanboyluk yaptığım için (Megadethle Metallicayı kıyaslama muhabbeti) anlarım ergenlik döneminde böyle muhabbet yapanları ama yetişkin olmuş bir insanın öyle davranmasına sinir oluyorum.

    deadhouse

    @Rust in Peace., Baştan sona haklısın. İtirazım yok zaten. Yalnız yine de nostaljide kalmış bazı durumlar itici görünmüyor bana. mustaineisgod gibi 1-2 kişi görürsün anca. Nesilleri tükeniyor. :)

    Nesilleri tükenmeyecek olanlar gizli fanboylar.

    mustaineisgod

    @deadhouse, @Rust in Peace., neden kız olduğumu düşünmediğinizi anlamış değilim. öncelikle cinsiyetim erkek değil. şimdi bu cinsiyet meselesi ve metal müzikle ilgili bir dolu şey yazılır da kalsın şimdilik. hemen biri çıkar ‘sjw kartını kullanma’ der :)
    benim megadeth dışında bu derece bağlı olduğum ve fangirllük yaptığım başka grup da yok. kendileriyle çok güçlü bir bağım var ve bu bağ hiç bitmedi, bitecek gibi de görünmüyor. hala en fazla dinlediğim metal grubu ve en çok sevdiğim. ben megadeth’i çok seviyor olsam da benim de sevmediğim albümler yaptılar, çıkıp da risk veya thirteen ‘in başyapıt olduğunu söylemiyorum. son albümlerinin çok iyi olduğunu ve megadeth’e bu saatten sonra bok atmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum.

    woodenpint

    @mustaineisgod, Kanseri yenip 60 yaşında olmanın müzikle ve beğenip beğenmemekle ne alakası var birader müzik minnet işi mi? Ortaya çıkan işin müzikal değerini mi yükseltiyor bu durumlar? Bir şey iyiyse iyi kötüyse kötüdür ya da kişiye hitap eder ya da etmez, ilk iki şarkı yayınlandıktan sonra yazmıştım yorumu evet onlar da albüm de sik suyu gibi bana göre ve Megadeth Cryptic’e kadar olan işlerinden sevmediğim şarkısı olmayan bazı şarkılarını gitarda öğrenebilmek için aylarca uğraştığım bi grup bi derdim yok yani adamla, ikinci bi tane rip çıkarsın övelim ama öyle değil maalesef

  2. ismail vilehand says:

    Kapak fazla mükemmel. Baya baya çok mükemmel.

  3. Aykut taştan says:

    Kamçıla bizi yiğidim…

  4. Aykut taştan says:

    Malum SLAAYEERRRRR diye bağıramadığımızdan malum. Artık SOOODOOOMMMMM diye bağırıyorum. Sodom ziker. Son albümlerini hala müthiş bulup çevirip cevirip dururum hala.

  5. Trivium.instrumental says:

    Megadeth yeni albümü dinledim güzel ve akıcı her albüm kendine özgü değerli bence hepsini takdir etmek lazım sonuçta herkes en iyi albümü yapmak ister o yüzden rekabet var olsunda daha iyi işler çıkması için

  6. Valkenrath says:

    Ulan kapak o kadar güzel ki

  7. Hannemania says:

    Kapak cinayet, şarkı seçimleri katliam. Cayır cayır çizgilerinde devam ediyorlar. Tom Angelripper, Messi-Ronaldo gölgesi yüzünden değeri tam kavranamamış Müller gibi

    Thrash Metal camiasının eşsiz infazcılarından, sonuna kadar Angelripper.

  8. Hannemania says:

    Abi dayanamadım ben bir yorum daha yapacağım. Malum After the Deluge’u 27 kez dinleyince arka arkaya. Şu son yıllarda her ne kadar Thrash Metal hiç eski tadını vermiyor olsa da (Testament’i ve Kreator’ı köşeye ayırıyorum) şu remaster’ın verdiği tat hiçbir şeyde yok son zamanlarda. Ulaşmayan herkese dinletilmeli…

    Ahmet Saraçoğlu

    @Hannemania, “Şu son yıllarda her ne kadar Thrash Metal hiç eski tadını vermiyor olsa da (Testament’i ve Kreator’ı köşeye ayırıyorum)”

    Bu kısım için ben de kişisel versiyonumu yazayım:

    “Şu son yıllarda Thrash Metalde bayağı sağlam işlerle karşılaşıyoruz (Testament’i ve Kreator’ı ayırıyorum, o ikisi hayal kırıklığı).”

    Hannemania

    @Ahmet Saraçoğlu, aslında Testament’in Titans of Creation albümüyle ilgili çok güzel yorumların olduğunu anımsar gibiyim. Zira “Ahmet abiyi bu kadar cezbettiyse mutlaka bir şans vermeliyim.” demiştim. Brotherhood of the Snake albümü dişime göre değildi zira. Ancak subjektif yorumumu bu kadar ön plana çıkarmamı yerdiysen tabii, saygı duyarım.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Hannemania, yok yermedim, zıt yorumlar olabileceğini göstermek için yazdım. Titans…’a 6 vermiştim ve beğenmemiştim.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, olaya eski baba gruplar bazında bakarsak arkadaş haklı aslında.

  9. Hannemania says:

    Albümü defalarca dinledim de, yok eşi benzeri. Kendimi kaybettim bir ara, baktım kıvırtıyorum falan. Çok iyi bir çalışma olmuş ya.

  10. ismail vilehand says:

    Body Parts ve Euthanasia hariç bütün şarkılar orjinallerinden daha iyi olmuş. Dinlerken zevkten öleceğim galiba.

  11. “City of God” en az sevdiğim ve en overrated bulduğum Sodom şarkısıydı ancak bu albümdeki haline aşık oldum. Sodom neden bu kadar mükemmel bir grup birisi açıklasın lütfen.

    Yiğit

    @ismail vilehand, aynen abi çok güzel film

    Raddor

    @ismail vilehand, özlerinde Punk’çı oldukları için. Albümlerinde Surfin’ Bird’ü cover’layacak kadar rahat adamlar. Düz Metalci kasıntılıkları yok. O yüzden mükemmeller; diğer Punk temelli Metal grupları gibi, Motörhead gibi.

    ismail vilehand

    @Raddor, Der Wachturm ist die Offenbarung
    Für all die Gotteskinder
    Packt ihn weg es hat keinen Zweck
    Meine Pornos sind mir lieber

    Raddor

    @ismail vilehand, bu Almanca ne biçim dil, çevirmeden önce daha erotikti.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.