# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
RAZOR’dan bir şarkı daha
06.09.2022

A Bitter Pill.

Son albümü “Decibels”ı 1997′de çıkaran Kanadalı speed/thrash metal grubu RAZOR yeni albümü “Cycle of Contempt“i 23 Eylül’de çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

1. Flames of Hatred 04:24
2. Jabroni 03:10
3. Off My Meds 02:54
4. A Bitter Pill 02:47
5. Crossed 03:17
6. First Rate Hate 04:14
7. Cycle of Contempt 05:29
8. Setup 03:31
9. Punch Your Face In 02:46
10. All Fist Fighting 02:34
11. Darkness Falls 03:12
12. King Shit 04:44

“A Bitter Pill” yayınlandı.

“Flames of Hatred” da şöyle.

  Yorum alanı

“RAZOR’dan bir şarkı daha” yazısına 7 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    Oha cidden. Hiç beklemediğim bir olaydı bu. Şarkı köpek gibi.

  2. Koralp says:

    Single çok heyecanlandırdı beni. Razor’un bende yeri ayrıdır, Shotgun Justice en sevdiğim ve en çok dinlediğim 10 metal albümünden biri. Aradan bunca yıl geçmesine rağmen eski işlerine benzer bir hava yakalamışlar gibi görünüyor. Albümü heyecanla bekliyorum.

    ismail vilehand

    @Koralp, Shotgun Justice dünyanın en kötü kapaklı en iyi albümü.

    Koralp

    @ismail vilehand, hahahaha hiç alıcı gözüyle bakmamıştım kapağa, albümdeki hayvanlığı yansıtmıyor cidden.

  3. woodenpint says:

    Çok, çok kötü albüm kapağı olayından vazgeçmemişler

  4. Koralp says:

    2. single da yayınlandı. Albüm de çıkan singleların ayarında olursa çok güzel bir iş bizi bekliyor. Heyecanla bekliyorum.

  5. RPG says:

    Razor grubunun sıkı hayranı olarak senelerdir bıkmadan dinlerim, drum makinesi bile olsa Open Hostility albümü benim için baş tacı tabi diğer albümlerini de dinlerim. Violent Restitution albümü ile tanıştım o gün bu gündür bu ateş içimde dinmedi.

    Yıllardır beklediğim albümdü en sonunda duyurusunu yaptılar, yaptıktan sonra Razor’un gitaristi Dave Carlo’nun eşi kanser mücadelesini kaybederek vefat etti, yanılmıyorsam, gerek aile içindeki durumu gerek kendisinin de kanser tedavisi ile mücadele edip yenmesi gibi trajik yaşantıları içinde başa çıkmak zorunda kalmış, bu şartlar altında bu albümü günümüze ulaştırmayı başarmış.

    Razor’un o sertliği, o hızı, o rifleri, o agresif enerji veren sound başka hiçbir albümde rastlamadım resmen eşi benzeri yok gibi bir şey, Razor ile aynı çizgiyi yakalayabilen sadece Slayer ve Sodom grubu var.

    İcra ettiği müzik türü bir de Hardcore Punk türüne benzediği için bunlar sayesinde kendimi sık sık Hardcore Punk dinlerken buluyorum zaten Slayer eski gitaristi rahmetli Jeff Hanneman sıkı bir Hardcore Punk hayranıydı ve yarattıkları sound için bu türden esinlendiler, hatta Slayer – Undisputed Attitude albümü tamamen hardcore punk cover albümüdür. Herneyse…

    Razor’un yeni çıkan albümün yayınlanan parçalarını dinledim ve şunu söyleyebilirim ki, beklediğime gerçekten değdi, tam kıvamında olmuş.

    Abarttığımı düşünenler olabilir, kendi müzik zevkine ve bakış açısına göre yorumlayıp Razor’un o kadar da iyi olmadığını söylemek isteyenler olabilir, ama ben Razor kadar beni tatmin edecek müzik yapanı şu an bile aramama rağmen halen bulamadım. Zaten ülkemizde Razor’u dinleyen çok fazla kişinin olmaması nedense bana daha çok ilgi çekici geliyor. Herkesin dinlediği kendine.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.