# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ARCHITECTS’ten yeni klip
21.01.2021

Dead Butterflies.

İngiliz grup ARCHITECTS yeni albümü “For Those That Wish to Exist“i 26 Şubat’ta çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

01. Do You Dream Of Armageddon?
02. Black Lungs
03. Giving Blood
04. Discourse Is Dead
05. Dead Butterflies
06. An Ordinary Extinction
07. Impermanence (feat Winston McCall of PARKWAY DRIVE)
08. Flight Without Feathers
09. Little Wonder (feat. Mike Kerr of ROYAL BLOOD)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath (feat. Simon Neil of BIFFY CLYRO)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe

“Dead Butterflies” klibi yayında.

“Black Lungs” klibi yayınlandı.

“Animals” adlı ilk single da klibiyle birlikte yayınladı.

  Yorum alanı

“ARCHITECTS’ten yeni klip” yazısına 31 yorum var

  1. bty says:

    Eski yırtıcı sam carter vokalleri yok olmuş. Sanki Architects bmth coverı yapmış gibi ama fena şarkı değil özellikle breakdown kısmı baya hoş.

  2. ismail vilehand says:

    Endüstriyel rock/metal severim ama Architects’e hiç yakışmadı bu. Tamam, Code Orange aynı şeyi deneyip ortaya kusursuz bir sonuç çıkarttı ama bu formül her grupta işleyecek diye bir kaide yok. Umarım albüm çıkınca göt olurum ama şu şarkı içime hiç sinmedi. Çin malı Linkin Park vokalli Rammstein gibi.

  3. Ayı_Yorgo says:

    Vokallerde fazlasıyla bring me the horizon duydum. Peki bu beni rahatsız etti mi? Kesinlikle hayır. Sonuç ne olursa olsun yeni çıkan şeyleri dinlemek için sabırsızlanıyorum.

  4. thally says:

    Şuan için hayal kırıklığı ama albümün böyle olacağını düşünmüyorum

  5. Sinan Ceylan says:

    Albüm kapağı çok hoşuma gitti. Şarkı konusunda ise nötr kaldım şimdilik. Albüm çıkınca ölçüp biçmek lazım. Şubata kim öle kim kala.

  6. Cem says:

    Albümdeki konuk vokallerden ikisinin Mike Kerr ve Simon Neil gibi Alternative Rock sanatçılarının olması, albüm Animals’dan bile yumuşak ve radio friendly şarkılar içerecekmiş gibi bir tedirginlik yaratmadı değil.

  7. 37 yaşındayım says:

    Hollow Crown arşitekstçisi olmama rağmen değişik yada yeni ne yaptılarsa benim için hiç sorun olmadı dinlerken.
    gayet catchy ve ağdalı

  8. deadpig says:

    müziği sadece belli sitelerden takip ediyorum artık teşekkürler böyle değişik gruplar için.

  9. Opethsevenbiri says:

    Ulan bu sene bu İngiliz Metalcore grupları ne kadar Linkin Park tipi elektronikli fiçuv fiçuv şarkı çıkardı. Kötü bir şey değil ama ne bileyim sanki yeni bir yerlere evriliniyor.

  10. deadhouse says:

    Chester Bennington intihar etti diye biliyordum. Ruhu hala buralardaymış demek ki.

    ismail vilehand

    @deadhouse, “Chester Bennington” benzeri vokali bu ara çok fazla duyuyorum. Adam öldükten sonra kıymete bindi sanki.

  11. ismail vilehand says:

    Şarkının ismine bakmadan ve klibe basmadan birkaç saniye önce Toscanello yakıp hunharca derin bir nefes çekmiştim. Tüm bunlar bir rastlantı olamaz. Ayrıca ben “All Our Gods Have Abandoned Us” ayarı 3-4 albüm daha bekliyordum bu gruptan. Çok üzülüyorum gerçekten.

  12. atilla says:

    o değilde kapak görseli 10 numara!

  13. Zeitgeist says:

    3′te 0. Tom Searle’süz Architects’e alışamadım hala.

  14. Ayı_Yorgo says:

    Albüm malum ortamlara düştü. Ben preorderla siparişimi verdiğim için dinleme konusunda içim oldukça rahat. Sadece şubatı bekleyemedim.

    Şu ana kadar bir kere çevirdim ve açıkçası hiç keyif alamadım. Ne All our gods have abandoned us’ın nihilizminden ve ihtişamından ne de Holy Hell’in dışavurumculuğundan ve derinliğinden eser yok. oysa ki hereafter’ı, dying to heal’ı, phantom fear’ı, nihilist’i kaç kere çevirdiğimi hatırlamıyorum bile. Hemen hemen tüm şarkılar radio friendly veya konser şarkısı. İlk çevirmemin sonunda aklımda hiç bir şarkı kalmadı.

    Architect’sin lost forever // lost together’dan sonraki en radikal albümü denebilir. Şarkı trafiği Bring me the horizon’un sempiternal’ına olduka benziyor. Onu sevenin bunu da seveceğine eminim. Kişisel olarak sevmedim. Zaten sempiternal’ı da sevmemiştim. Belki bir sonraki albümde bmthde olduğu gibi üstüne koyarak daha iyi işler yaparlar. Yolları açık olsun.

    ismail vilehand

    @Ayı_Yorgo, “All Our Gods Have Abandoned Us” gibi nihilizm dolu karanlık bir albümden sonra şu duyduklarım epey üzüyor beni. Albümü henüz dinlemedim ama yan sanayi Linkin Park işleri hiç benlik değil.

    Ayı_Yorgo

    @ismail vilehand, Yorumun üstüne 4. çevirişim. Ufaktan fikir oluşmaya başladı. Albüm gerçekten rezalet. Hala aklımda kalan doğru düzgün şarkı yok. 15. şarkı sonunda her şey uçup gidiyor nerdeyse. Genel olarak Linkin Park ile Bring Me the Horizon’un gayri resmi doğan çocuğu gibi. All our gods have abandoned us ile bu albümü yapanlar aynı adamlardı. Çöpe atılan 15 euro diyip geçiyorum. Sağlık olsun

    Zeitgeist

    @Ayı_Yorgo, All Our Gods Have Abandoned Us ile bu albümü yapanlar aynı adamlar hatta aynı adam değil aslında. AOGHA’nın tüm bestelerini ve sözlerini yazan adam Tom Searle’dü. Kendisi öldükten sonra grubun beste yükünü Tom’un kardeşi ve aynı zamanda grubun davulcusu Dan Searle devralıyor. Ama tabii ki senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.

    ismail vilehand

    @Ayı_Yorgo, yayınlanan şarkılara ve yorumlara bakarak bir karar aldım. Ben bu albümü dinlemeyeceğim. Hayatımda dinlediğim en iyi albümlerden birini yapan grup olarak aklımda kalsınlar.

  15. Ashes of the Wake says:

    Mükemmel bir albüm geliyor gibi yine. Black Lungsv ve Animals müthiş parçalar.

  16. Rzeczom says:

    grubu ilk kez duyuyorum. animals’ın müzik videosu aklıma skillet getirdi.

    bi önceki albümü dinleyerek başladıktan sonra bakarım yeni parçalara.

  17. Sinan Ceylan says:

    14. parça “Meteor” da yayınlanmış dün.
    https://www.youtube.com/watch?v=npD3ID4_F00

  18. Rzeczom says:

    skillet+thousand foot krutch gerek müzik gerek video gerek tavırlar.

    Cem

    @Rzeczom, Tavırlar mı? Yeni albümde Alternative Metal/Rock tınıları olduğu doğru da birkaç Architects şarkısının sözlerini okusaydın iki Christian Rock grubunun tavırlarıyla aynı demeden önce keşke.

  19. Grubu hiç dinlemedim ama yeni albüm çıktığı hafta İngiltere’nin en çok satan albümü olmuş. Rock, metal vs listesi değil, direkt İngiltere’nin en çok satan albümü.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, yuh ya bu grup neden bu kadar bilindik anlamış değilim ilk dinlediğimden beri. All Our Gods Have Abandoned Us’ın köpeğiyim ama bana pek popüler değil gibi gelmişti. Neyin popüler olduğu konusunda tam bir kıt olduğumu da kanıtlamış oldum kendime

    Opethsevenbiri

    @Yiğit, Metalcore’un günümüzün en popüler alt janrası olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım. 35 yaşından küçük müzisyenlerden oluşan İngiltere/ABD çıkışlı mainstream Metal gruplarının neredeyse tamamı şöyle ya da böyle bir şekilde Metalcore ile alakası oluyor. Bunların kankisi olan Bring Me The Horizon’ın geçen sene çıkardığı EP’de baya OHA, ÇÜŞ rakamlar yakalamıştı.

    Yiğit

    @Opethsevenbiri, haklısınız hocam ama bence architects biraz daha niş bir müzik yapıyor (son albümü dinlemedim) bence. O yüzden garip gelmişti. Dinlediğim şeylerin ne kadar popüler olduklarına dair genelde pek bir fikrim olmadığı için bu grubu bu kadar mainstream sanmıyordum bring me the horizon gibi

    Wildchild

    Skillet gibi gruplarla Architects’i karıştırmayın arkadaşlar.

    AOGHAU, Holy Hell gibi albümlerin bu sitedeki incelemelerini okuyun, birkaç şarkı dinleyin yeterli olur sanırım.

    En çok satan albüm olup rekor kırmalarını ise gayet normal buluyorum ki ilk defa dinlediğimde albümü bunun olacağını az çok kestirmiştim. Son 3 albümlerindeki nihilist ve öfkeli sound yerini daha radio-friendly yer yer alternatif metal/rock’a kayan şarkılara bırakınca çok öngörülemez değildi. Albümü çok da gömmeyelim yine hayvani şarkılar var;

    Little Wonder gibi bir şarkı yapmalarına imkan vermiyordum ama olabiliyor böyle şeyler.

  20. Erhan Yiğit says:

    Yukarda skillet, rammstein, bring me the horizon ve code orange falan demişler. Bi merakla girdim geri çıkıyorum.

    Bu arada şu PA dinleyicilerindeki Code Orange manyaklığını çözemedim başyapıt dinlemesek yutturacaklar çorba metalcore’i bize. Neyini seviyosunuz lan o albümün? Onu da merak edip açmıştım ama hiç sevmedim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.