# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
JETHRO TULL efsanesi Ian Anderson yeni OPETH albümünde konuk olarak yer alacağını açıkladı
19.02.2024

“OPETH adlı bi grup.”

Progresif rock tarihinin önemli gruplarından JETHRO TULL’ın efsane vokalisti/flütçüsü/gitaristi Ian Anderson, yakın zamandaki bir röportajında “OPETH adlı bir progresif metal grubunun yeni albümünde yer alacak 3-4 şarkı için geçtiğimiz hafta flüt kaydı yaptığını” açıkladı.

Mikael Åkerfeldt aslında Anderson’ın “Heritage” albümüne konuk olmasını istemiş ve Anderson’a ulaşmaya çalışmış, ancak sonuç alamamıştı. OPETH son albümü “In Cauda Venenum“u 2019′da çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“JETHRO TULL efsanesi Ian Anderson yeni OPETH albümünde konuk olarak yer alacağını açıkladı” yazısına 5 yorum var

  1. Yiğit says:

    Hahaha Mikail whats in my bag programında o mevzudan bahsedip “what an asshole” gibi bir şey demişti. Albüme dair neredeyse hiçbir beklentim olmamasına rağmen sevindim. Adamın içine oturmuştu amk şimdi rahatlamıştır bi

  2. Melkor says:

    Sevdiğim bazı şarkılar olsa da Opeth’in son döneminin ne kadar sik gibi bir yerde durduğunu gösteren bir cümle kurmuş Ian reyiz. Emin olun dinlese bunlar 70lerde yaptığımız şeyin kötü birer kopyası der çalmazdı belki de. Yazık.

  3. Boba Fett says:

    Ahahah, Ian Anderson tanrıdır, zaten Mikael albümde çalsın istemişti daha önce ama Ian reddetmişti, amcık gibi parası var adamın muhtemelen ikna etti ve çalıyor. Tanımayanlar için söyleyeyim Tony Iommi için Jethro Tull’a katılmak büyük bir olaydı. Neil Peart, Dream Theater için bar grubu demişti. Çok takılmayın.

  4. ismail vilehand says:

    Jethro Tull adını her duyduğumda/gördüğümde aklıma İbrahim Tatlıses gelmesi.

  5. Seyfettin Dursun says:

    Zaten Mikael bir müddettir Ian Anderson taklidini kendisi yapıyordu; “the man himself”in bizzat uğraması işleri biraz olsun kotarır umarım:)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.