# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DRUDKH normalde yıl sonuna doğru yayınlayacağı yeni şarkısını Ukrayna’nın mevcut durumundan dolayı erkenden yayınladı
28.02.2022

The Nocturnal One.

Ukraynalı black metal grubu DRUDKH 2022′nin ileriki zamanlarında çıkacak yeni albümünün ilk single’ını, Ukrayna’nın mevcut durumundan ve ülkenin direnişi adına bir gösterge olması amacıyla erkenden yayınladı. Season of Mist’in açıklaması şöyle:

Ukraynalı black metal grubu DRUDKH yeni şarkısı “The Nocturnal One”ın klibini yayınladı. Normalde klibin ileriki aylarda, yeni albümle birlikte yayınlanması planlanıyordu. Ancak ülkelerindeki durumun giderek daha da tehlikeli hâle gelmesi ve istilanın merkezine dönüşmesi nedeniyle grup Ukrayna’nın direnişinin bir işareti olarak klibin hemen yayınlanmasını talep etti.

DRUDKH müziği aracılığıyla daima ülkesiyle duyduğu gururu ifade etmiş bir gruptur. Bu dokunaklı duruş, savaşçı ruhlarının ve ülkelerine duydukları sevginin bir ifadesi. Yeni albüm ve albüme dair detaylar zamanla ortaya çıkacak. plak fabrikasındaki gecikmeler nedeniyle albümün 2022′nin sonlarına doğru çıkması planlanıyor.

Season of Mist olarak dün DRUDKH ile telefonda görüştük. Şunları ilettiler:

Bu yılın sonuna kadar herhangi bir açıklama yapmamayı ve müzik yayınlamamayı planlıyorduk, ancak bu şarkıyı bugün yayınlayabilmiş olmaktan memnunuz. Bu şarkı UMUDU temsil ediyor, umarız bu şarkı herkese ihtiyacı olan gücü verir.”

DRUDKH’un ve Ukraynalı tüm sanatçıların yanındayız.

“The Nocturnal One” klibi şöyle.

  Yorum alanı

“DRUDKH normalde yıl sonuna doğru yayınlayacağı yeni şarkısını Ukrayna’nın mevcut durumundan dolayı erkenden yayınladı” yazısına 8 yorum var

  1. Birileri says:

    Son zamanlarda özellikle de bu savaşın başlamasıyla birlikte daha bir çok Drudkh dinlemeye başlamıştım ilk boş vaktimde de bu şarkıyı da dinleyerek devam etmeyi düşünüyorum. Benzer bir tepkiyi Azerbaycan Ermenistan savaşı sırasında SOAD uzun bir aradan sonra yeni single yayınlayınca vermiştim. Gündem üzücü haberler üzücü ama yeni şarkı yayınlamaları çok sevindiriyor. SOAD’in Project The Land/Genocidal Humanoidz single’ı da çok iyiydi kaç kere loop’a aldığımı sayamıyorum bile yıl sonunda en çok dinlediğim şarkılar arasındaydılar her ikiside.

    Ubeydullah İndiroğlu

    SOAD’ın diaspora siparişi nefret kusmuğu iki şarkısını dinleyen ve iyi bulan “Birileri” de varmış caaaanım memleketimde.

    Birileri

    @Ubeydullah İndiroğlu, şarkının kalitesine kefilim içinde geçen sözlere ve soykırım gerçeğine de kefilim -ki benim kefil olmam bir şeyi değiştirmez gerçekleri hiçbir şey değiştiremez ne kadar hoşuna gitmese de ırkçı faşistlerin (mesela sen) ne düşündüğü de değiştiremez- daha da zoruna gidecekse ayrıca 24 Nisan’da Ermeni soykırımı anma gününde anma maili falan da gönderebilirim. :)

    Ubeydullah İndiroğlu

    @Birileri, bir dokunduk bin ah işittik, üstüne faşist ırkçı olduk, baya komiksin. :D

    Anma e-postası da at, sosyal medyandan da haykır, hatta üstüne HYE ENK yazan tişört bastır giy sokakta, beni ilgilendirmez, zoruma da gitmez, güler geçerim, şu an beni ırkçı faşist etmene güldüğüm gibi. :D

    Ermeni bile olsam şöyle ucuz propaganda içeren şarkıları desteklemem. İsmail Türüt’ten bir farkları yok.

    Erhan

    @Birileri, İşte gerçek fularlı. onu bulduk, sonunda bulduk… Fularlı buzdağının en dip kısmı.

    Melkor

    @Ubeydullah İndiroğlu, Ermenilerin ismail türüt’ü oldular.

    deadhouse

    @Melkor, Ahaha harika benzetme.

  2. deadhouse says:

    Bunlar Nasyonal Sosyalist değil miydi ya? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.