# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DRAGONFORCE yeni şarkılar üzerinde çalışmaya başladı
17.04.2020

Boş oturmaktansa…

Yeni albümü “Extreme Power Metal“ı geçen sene sonuna doğru çıkaran ve normalde turneye çıkması gereken DRAGONFORCE, karantina döneminde yeni şarkılar üzerinde çalışmaya başladığını açıkladı.

Normalde böyle bir planları olmadığını ifade eden grup, yapacak başka hiçbir şey olmadığından yeni müzik yazmaya odaklandığını belirtmiş.

  Yorum alanı

“DRAGONFORCE yeni şarkılar üzerinde çalışmaya başladı” yazısına 3 yorum var

  1. Boba Fett says:

    Allah affetsin şu Power Metal’i hiç sevemedim. Adı da yanıltıcı sanki daha güçlü bir sound duymamız lazımmış gibi bir intiba bırakıyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Boba Fett, aslında power metal Avrupa ve ABD’de epey farklı algılanıyor. Avrupa power metalinde klavye, speed metal etkisi, melodi ağırlığı gibi şeyler baskınken ABD power metali çok daha agresif ve sert yapılar barındırıyor.

    Helstar, Sanctuary, Iced Earth, Jag Panzer gibi ABD’li grupların da heavy, thrash gibi türlerle birlikte kullanılan bir power metal yaptıkları kabul ediliyor.

    Boba Fett

    @Ahmet Saraçoğlu, İçlerinde bir Sanctuary hoşuma gidiyor. Diğer gruplardan kulağıma hoş gelen parçalar olsa da genel olarak çok şey yapamıyorum. Anthrax ön yargısı denen bir şey var bende, grup eğer beni heyecanlandırmıyorsa asla kulağım gitmiyor, dinleyesim gelmiyor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.