# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SLAYER yeni albümünü seneye çıkarabilir
11.07.2017

“Yarısı hazır.”

Kerry King, kısa süre önce Revolver dergisine verdiği bir röportajında, “Repentless” yazım ve kayıt sürecinde büyük oranda tamamlanan ve gitarları, davulları ve basları kaydedilen 6-7 şarkının yeni bir albümün altyapısını oluşturabilecek durumda olduğunu ve bu şarkıları adam edip yanlarına da 4-5 yeni şarkı yazdıkları takdirde, yeni bir SLAYER albümüne kavuşacaklarını ifade etmiş.

King, “Grup olarak, kariyerimiz boyunca hiçbir zaman bir sonraki albüm için böylesine hazır olmamıştık; daha fazla albüm yapmamamız için hiçbir neden yok, çünkü zaten yarısı hazır. Bu yılın sonunda turneler bittiğinde bir miktar daha şarkı yazıp albümü hazır edebiliriz. Seneye yeni albüm çıkarmak olası gözüküyor, ancak hiçbir şeyin sözünü de vermek istemem, çünkü bunu ne zaman yapsam kendimi yalancı durumuna düşürüyorum haha” şeklinde konuşmuş.

  Yorum alanı

“SLAYER yeni albümünü seneye çıkarabilir” yazısına 12 yorum var

  1. deadhouse says:

    Müzikal olarak miadını doldurmuş en önemli üyelerini kaybetmiş, ticarethaneye dönmekten başka bir işlevi kalmamış, amaçsız, anlamsız grubun yeni albüm haberi.

  2. Raddor says:

    Bir süredir merak ettiğim şey; bu Slayer’ın fanlarına ne olduğu. Yorumlarda grubun haberlerine “SLAAYEEEEERRRR!” yazarak coşan, tişörtlerini giyen, dünyanın en büyük metal grubu olduğu iddia eden o heyecanlı kitle nereye kayboldu? Buharlaştılar mı? Katliama mı uğradılar? Eskiden (eskiden dediğim de 5 yıl önce falan) Slayer’a en ufak laf ettiğimizde kan yağmuruna tutulurduk.

    ismail vilehand

    @Raddor, ben burdayım. az önce bi arkadaşa söyledim yeni albüm haberini aynen “SLAAYEEEEERRRR!” diye tepki verdi. tişörtlerini aldığımda M bedenmişim şuan XL olduğumdan dolayı giyemiyorum. zamanında yaptıkları ve kitlesi düşülünüldüğünde elbette ki dünyanın en büyük metal gruplarından birisidir. arkadaş ortamında da birisi “Slayer mı kaldı yeaaa” dediğinde, “hassiktir ordan” diyorum sürekli.

    aslında bi yere kaybolmadılar yani. PA’da yoklar sadece.

    Raddor

    @ismail vilehand, Oh be vallahi sevindim, rahatladım. Ciddi ciddi endişelenmiş, Caz’a falan mı başladılar acaba diye düşünmeye başlamıştım. Ben de severim Slayer’ı. Son albümü de gayet beğenmiştim.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Fazlaca romantik bir tepki vermişsin. Slayer’da son yıllarda yaşananlardan bihaber bir insan bu tepkiyi verseydi şaşırmazdım.

    12ParmakBağırsağı

    @deadhouse, Metal dinlemeye slayerla başladım ve grubun şu anki halini bile bilimum trash grubuna tercih ederim. Muhtemelen romantizm ama bu romantizmin sebebi de zamanında yaptıkları muazzamlıklar.

    ismail vilehand

    @deadhouse, abartıya kaçan veya uydurmasyon bişey söylemedim. yukarıda yazdıklarımda romantik bir tepki olduğunu düşünmüyorum.

    birde Lombi’nin ayrılması harici Slayer’da çok sansasyonel bişi yaşandıysa ben cidden bilmiyorum. ki Lombi daha önce de gittiğinde yerine Paul Bostaph gelmişti. Jeff Hanneman zaten rahmetli oldu, o konuda yapabileceğimiz hiç bişi yok. onun yerine Slayer’a dahil olabilecek en iyi isim olan Gary Holt geldi.

    evet, Repentless ortalama bir albümdü ama çocukluğumdan beri sevdiğim grup tek bir ortalama albüm çıkardı diye modaya uyup söveyim mi adamlara? hadi yapacakları albümleri siktir et, adamların aktif olması konser olasılığı demek. üç kere Slayer izledim, bir sonraki canlı izleme olasılığım bile büyük heyecan yaşatıyor zaten. o da gayet yeterli zaten.

    son olarak, “In Flames osursa deodorant yaparım, Opeth sıçsa bokuyla dişimi fırçalarım.” diyen adamların olduğu bir ortamda hala Slayer sevenlere romantik demek biraz abes kaçıyor cidden. neler okudum şurada sesimi çıkarmadım yani.

    x23

    @Raddor, benim de var slayer tshirt um, giyiyorum hala.<3

    northern

    @Raddor, slayer ismini “slayeeeeeeerrrrrrr” yapan en önemli şeylerden birisi grubun yaptığı işinde bir bütün olarak yaydığı samimiyetiydi bence. ya da o algı. son yıllar içinde hanneman’ın vefatı sonrası ve lombardo’nun ayrılışında king’in söyledikleri bence bu algıya ciddi bir darbe vurdu. en azından benim için. slayer’ın 2000′ler sonrası albümlerini sevemiyordum ama gruba seviyordum. son yıllardaysa megadeth gibi kendi kendisinin acıklı bir parodisi haline geldiğinden hiç ilgimi çekmiyor.

    bu açıdan o kadar laf edilen, zamanında dalga konusu olan metallica’nın uzun vadede çok daha istikrarlı, hatta daha da sağlamlaşarak devam etmesi de ilginç.

    den4x

    @Raddor, slayerı severim de albüm haberine çok da heyecanlanmadım, single yayınlanınca genelde kopuyorum ben. ama bu muhabbet üzerine, müzik dinleyecektim birşeyler yazarken, slayer olsun bari dedim iki turdan sonra slayer diye bağırarak evde koşma haline geldim ahsjdjk
    Dünyanın en büyük grubu muhabbeti goygoy tabi ama tam slayerlık muhabbet. Üstüne bir de and justice for all dinledim gidip biraz da orada dinlencilik yapayım

    post mortem

    @den4x,
    Slayer dünyanın en büyük grubu :) :)

  3. nondead says:

    Slayer yeni albümü umarım Repentless vol 2 olmaz dayanılmaz iğrenç bir albüm nasıl sevildi falan şaşırtıcı demek ki Slayer ın bildiğin hızar matkap soundlu kısmını sevmeyenler bu yeni düzeni seviyormuş. neyse lan bakalım nasıl bi denyoluk çıkıcak

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.