# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GHOST’tan ayrılan ve kimliğini açıklayan Omega’nın grubu MAGNA CARTA CARTEL’den 2 yeni şarkı ve EP detayları
02.04.2017

The Demon King.

Geçen yıl GHOST’tan ayrılan gitarist Omega, kimliğini açıkladı ve GHOST’un ardından durdurduğu diğer grubu MAGNA CARTA CARTEL’in tekrar faaliyete geçtiğini tam 1 ay önce duyurmuştu.

Şimdi grubun yeni EP haberleri geldi. 5 Mayıs’ta çıkacak “The Demon King” EP’sinin kapağı şöyle.

EP’den “Sway” ve “The Demon King” single’ları da şöyle.

  Yorum alanı

“GHOST’tan ayrılan ve kimliğini açıklayan Omega’nın grubu MAGNA CARTA CARTEL’den 2 yeni şarkı ve EP detayları” yazısına 9 yorum var

  1. killyourselfchuck says:

    ”Bu arada söylentilere göre Papa Emeritus gruptaki tüm Nameless Ghoul’ları kovmuş ve yeni albüm yeni bir kadroyla çıkacakmış” şaşırdım baya. Umarım yeni albümde iyi olur. Son albümleri dehşet güzeldi ve böyle olaylardan dolayı umarım kötü bir albüm çıkmaz. Gerçi adamlar hakkında da (Martin dışında) neredeyse pek bir şey bilmiyoruz.

    Vertax616

    @killyourselfchuck, Bence yeni albüm için elemanların kovulması aynı Papa’nın her albüm “değiştirilmesi” gibi bir durum. Grubun sahne kimliğinin bir uzantısı gibi geliyor bana.

    killyourselfchuck

    @Vertax616, bak bu şekilde hiç düşünmemiştim. Olabilir.

  2. deatheist says:

    eğer dediği doğruysa ghost’u yöneten kişi herhangi bir grup üyesi falan değil gibime geliyor.

  3. Neon Black says:

    Niye dokunsan ağlayacak gibi duruyor eleman sanki silah zoruyla çektifmişler gibi

  4. crowkiller says:

    eski ghost üyesi röportajından çok tecavüz kurbanıyla röportaj tarzı bişi olmuş, çok madur duruyor adam

  5. Basak says:

    Bu olay bayağı çetrefilli maalesef. Die-hard Ghost hayranları bilir. Omega, Papa ve Alpha Ghost’tan önce arkadaşlardı ve aynı grupta çalıyorlardı (MCC). Hatta MCC’de artan riffler Ghost’tun ilk riffleriydi. Yani her ne kadar Ghost’u tek kişi götürüyor gibi görünse de öyle değil. Martin (Omega) ve Alpha’nın da katkıları çok fazla.

    Martin’in bu videoda bu kadar üzgün görünmesinin sebebi büyük ihtimalle Ghost’a olan katkısıydı. Adamın kollarındaki dövmelerden üçü zaten içinde bulunduğu grupların logosu (MCC, ghost – alchemy sembolleri ve Tid). Martin rol yapacak ya da “reklama ihtiyacım var” diyecek bir adam değil. Zaten aylar önceden MCC ve Tid’e olan talep acayip artmış durumdaydı. Ne hissederse onu yansıtan birisi. Büyük ihtimalle 1. Ghost’tan ayrılmanın/atılmanın acısını yaşıyor ve 2. uzun süredir arkadaşı olduğu bir adamın nasıl egoiste dönüştüğünün şoku içerisinde. Malum, Papa ve Omega uzun süredir arkadaşlardı… MCC zamanından. E haliyle böyle bi arkadaşlığın para ve şan şöhret uğruna yazık edilmesi kötü.

    MCC yeni proje değil bu arada :)) pre-Ghost gibi bişey zaten. Martin’in böyle bir şey yapması gerçekten şaşırtıcı ama artık aralarında neler döndüyse gerçekten olay düşündüğümüzden de şiddetli gibi. Ghost’u merakla bekliyoruz bakalım…

  6. şeyh hulud says:

    Magna Carta Cartel’in 2009′daki albümüyle Opus Eponymous’u karıştırınca ortaya Infestissumam çıkıyor. Denedim oldu.

  7. İbrahim ay says:

    Arkadaşlar konu çok ilgimi çekiyor ama birde değişik bir açıdan görüşlerimi söylemek istiyorum. Öncelikle konu MCC sembolleriyle ilgili dinlerken ve albüm kapaklarını incelerken benim gibi düşünenler olduğuna eminim kesinlikle düşünülmüş sembol içinde sembollü anlamlar var ve çok derin anlamlarda var ve bu konuda bilgi bulmak zor size çok ilginç bir örnek vermek istiyorum herkesin bildiği klasik magna carta cartel güneşi dikkat edin bu bir güneş tutulması ama bir gariplik var tutulma açısına bakınca birşeyler ters görünüyor dikkat ederseniz bu güneş tutulmasında ay kararmak yerine parlatılmış ve güneş ekarte edilmiş bu benim görüşüm lütfen katkıda bulunun bir diğeri ise gitarist sembolleri sadece tekinin anlamını bulabildim gitaristlerden birinin sembolü mikail meleğinin ezoterik sembolü araştıtıyorum yanlış olduğumu düşünenler düzeltsin ve nedenini açıklasın lütfen ayrıca thc şarkısında kapak remindeki molekülleri açıklayan olursa harika olur ve dikkat edin sway klip kapağında çok sembol var sanırım biri omeganın dövmesiyle aynı emin değilim ve çok merak ettiğim güneş(yada ay) sembolünün üstündeki çizgiler bir hipotezimde bu güneş tutulmasına dünyadan bakılmadığı haliyle resmedildiği çizim açısı güneşin arka tarafından bakıldığını düşündürüyor buda dünya hızasında göremediğiz ikiz dünya teoricilerini düşündürebilir bu müzik gurubu sığ bi gurup değil kesinlikle birde dikkat edin güneş sembolünün önündeki çizgiler başka albüm kapaklarında güneşin önünde değil sınırdan yükselen bir uçağın peşinden geliyor ?? lütfen katkıda bulunun teşekkürler araştırmaya devam bir makalede kullanılan ses frekanslarıyla ilgili atabilirim istek olursa daha çok konu var teşekkürler :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.