# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Büyük bir otobüs kazası geçiren ve tüm ekipmanı yok olan THE DILLINGER ESCAPE PLAN Avrupa turunun kalan kısmını iptal etti
14.02.2017

Ucuz atlatılmış.

Avrupa turnesinin Krakow, Polonya ayağına gitmekte olan THE DILLINGER ESCAPE PLAN, otobüsteki bir arıza nedeniyle şoförün otobüsü yol kenarına çektiği bir sırada arkadan gelen bir kamyonun duran otobüsün arkasına bağlı olan ve grubun tüm ekipmanını taşıyan karavanına çarpması sonucunda büyük bir kaza atlattı.

Grup elemanları da dâhil 13 kişinin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı olay sonucunda kimsede ağır bir yaralanma olmasa da, grubun bütün ekipmanı paramparça olmuş ve otobüsün arkası da fotoğrafta görüldüğü üzere büyük hasar görmüş. Karavan olmasaydı ve kamyon direkt otobüse çarpsaydı çok daha kötü sonuçlar doğurabilecek kazanın ardından, grup yaptığı açıklamada, ekipmansız ve böylesine moralsiz şekilde turneye devam edemeyeceklerini açıklayıp turnedeki kalan konserleri iptal ettiğini duyurdu.

Son albümü “Dissociation“ı geçtiğimiz sonbaharda çıkaran ve kariyerini noktalayacağı veda turnesinde olan THE DILLINGER ESCAPE PLAN’e geçmiş olsun diyoruz.

  Yorum alanı

“Büyük bir otobüs kazası geçiren ve tüm ekipmanı yok olan THE DILLINGER ESCAPE PLAN Avrupa turunun kalan kısmını iptal etti” yazısına 2 yorum var

  1. İlker says:

    Of be inanılmaz üzüldüm. Korkarak okudum başlığı, kazanın büyüklüğü düşünülünce yine ucuz atlatılmış.

  2. Cuma günü Budapeşte’de izlemeyi planlıyorduk. Yanında Shining de vardı. Turlayan grupların kazaya karışmasına, ekipmanının zarar görmesine baya üzülüyorum, haftaların emeği bir anda yok oluyor, ama neyse ki kimseye bir şey olmamış.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.