# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PAIN OF SALVATION bir yeni şarkı daha yayınladı
24.12.2016

Reasons.

Progresif metalin en önemli isimlerinden İsveçli grup PAIN OF SALVATION, eski şarkılarının yeni uyarlamalarından ve cover’lardan oluşan son albümü “Falling Home“un ardından, eski sound’larına dönecekleri ve grubun ilk albümlerindekine benzer, daha sert bir sound’a kayacakları “In The Passing Light Of Day“in detaylarını açıkladı.

1. ON A TUESDAY (10:22)
2. TONGUE OF GOD (04:53)
3. MEANINGLESS (04:47)
4. SILENT GOLD (03:23)
5. FULL THROTTLE TRIBE (09:05)
6. REASONS (04:45)
7. ANGELS OF BROKEN THINGS (06:24)
8. THE TAMING OF A BEAST (06:33)
9. IF THIS IS THE END (06:03)
10. THE PASSING LIGHT OF DAY (15:31)

Albüm, Daniel Gildenlöw’ün 2014 yılındaki ağır rahatsızlığı ve bu sebeple aylarca hastanede yatması ve ölümden dönmesi üzerine kurulu, epey sert, karanlık ve progresif bir yapıda olacakmış. İşte ilk single “Meaningless”.

“Reasons” da şöyle.

Teaser da var.

  Yorum alanı

“PAIN OF SALVATION bir yeni şarkı daha yayınladı” yazısına 17 yorum var

  1. kenibıl says:

    ohhh hele şükür arkadaş !

  2. Of çok iyi olsun lütfen.

  3. saw you drown says:

    Çok çok iyi bir haber.

  4. kuruntu says:

    Şahane haber. Açıklamadan çıkardığım kadarıyla önceki albümleri ile bu halleri arasında melez bir iş geleceğini düşünüyorum. Road Saltları epey seven bir Remedy Lane’ci olarak merakla bekliyorum.

    Her halükarda yeni bir PoS albümü dinleyebilecek olmak, bir de üstüne konserlerini düşünürsek heyecanlanıyorum. Geçen sefer Ankara iptal olmuştu hevesimiz kursağımızda kalmıştı.

  5. Son zamanlarda beni en çok heyecanlandıran haber bu sanırım. Road Salt 1,2′ye ve Falling Home’a bayılsam da eski sound’a dönerek nasıl bir şeyler yapacaklarını aşırı merak ediyorum.

  6. Kemal says:

    Köklere dönüş hiç bu kadar heyecanlandırmamıştı!

  7. hen says:

    hadi amk çıkarın

  8. burak35 says:

    remedy lane ayarında bir albüm olması dileğiyle

  9. Osman says:

    Kendilerini çok özlettiler. Şu 2 ay çok uzun sürecek.

  10. Godless Killing Machine says:

    Sırf Remedy Lane değil ondan önceki üç albümleri de şaheserdir. Zamanında çok dinledim, çok anıları olan bir gruptur. 2007′de gelmişlerdi Parkorman’a çok iyiydi performansları.

  11. den4x says:

    Klip Neon Demondan fırlamış

  12. deadhouse says:

    Değişik ama güzel

  13. Osman says:

    Ya abi bu adam neden böyle? Niye 4 yıllık bir şarkıyı coverlayıp bize ilk single olarak kakalıyor. Bize bişey borçlu değilsin danyal. Madem bişey yapmak istemiyorsun, o zaman yapma abi. ÖF! Sikiyim böyle köklere dönüşü.

  14. Erinç says:

    Hayatımın grubu ulan. Şarkı da çok iyi gelsin artık Ocak

  15. stromer says:

    Yalnız Daniel zamanında karısını nasıl bir aldatmışsa Beyond the Pale, Meaningless derken 14 yıldır ekmeğini yiyor. Benim bir arkadaşım zamanında sevgilisini aldattı, ayrıldılar, adam sonraki 1.5 seneyi yeni doğmuş bebek gibi ağlamak ve yemek yemek dışında hiçbirşey yapmadan geçirdi. Vermeyince Mabut, neylesin Mamut tabii.
    Bir de bizimkiler “Kokun hala üzerimde” diyince dinlemeyiz, elin İsveçlisi her wet on my lips, her taste on my fingertips falan diyince ayıla bayıla dinliyoruz. Ama adam seks, meks diyor, bizimkiler gibi mumu söndür diye üstü kapalı anlatım kullanmıyor, onun da etkisi var. İsveç tabii, sosyal demokrasi, daha rahat kafalar.
    Bütün kötü espriler bir yana, 14 yıl aradan sonra beni PoS dinlemek harici hiçbirşey yapamadığım bir şekilde felç ettin ya, büyük adamsın Daniel. Bütün albüm böyle olacaksa, ben de Remedy Lane sonrası albümleri affetmeye hazırım. Mucuks.

    stromer

    @stromer, şarkı bi de Ragnar’ın eski grubununmuş, cover’mış. Vay bana, vaylar bana.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.