# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BEHEMOTH’tan “Ben Sahar” klibi
06.04.2016

Durmayan grup.

Yeni albüm yazımına başlayan üretken grup BEHEMOTH, büyük ekmeğini yediği son albümü “The Satanist“ten “Ben Sahar”a çektiği klibi yayınladı.

  Yorum alanı

“BEHEMOTH’tan “Ben Sahar” klibi” yazısına 8 yorum var

  1. Ş. Yıldırım says:

    Muazzam… Bakalım devam klibinde neler olacak.

  2. zombikids says:

    klipten gizem fışkırıyor! çok güzel.

  3. P L A G U E says:

    Klibe izleyince ilk aklima gelen; ”begotten”

  4. deadhouse says:

    Behemoth’tan hümanist görüşlü gruplara tokat gibi bir cevap daha. Şaka bir yana Behemoth’ın kötücül, şeytani tavrını çok seviyorum.

    ismail vilehand

    @deadhouse, aga öyle diyorsun da, Nergal’in instagram adresine bir bak. bana sorsan ben hümanistim derim ama hayatım toplu taşıma olsun, iş hayatı olsun, sağa sola ana bacı sövmekle geçerken, Nergal sürekli kedi, köpek, bebek seviyor.

    Ben pek sosyal medya bilmem ama instagrama bakılırsa Nergal senden benden daha düz, daha sevecen bir insan.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Kötücül tavır derken sağa sola söven, her şeyden nefret eden, hiçbir şey sevmeyen insan anlamında söylemedim. Hayata, yaşama, varlığa, olan bitene vs karşı takınılan dünya görüşü, felsefe gibisinden. Sonuçta biliyoruz ki Nergal dediğimiz adam iyilik perisi ya da her şeye toz pembe bakan, her şeye, yerli yerinde, olması gerektiği gibi bakan biri değil. Bunu şarkı sözlerinde görebiliyoruz, samimi olduğunu düşünüyorum. Bu adam sırf imaj yüzünden bu tür şarkılar yazmıyor.

    ismail vilehand

    @deadhouse, bence Nergal işini çok iyi yapan bir adam. o kısımda kimse aksini söyleyemez ama komple samimi olduğunu düşünmüyorum. en basitinden Napalm Death veya Cattle Decapitation elemanlarının onda biri kadar insanlıktan nefret etmiyordur bence.

    Neredeyse 50 sene olacak; Black Sabbath’tan başlayıp, Slayer’la devam ederek şeytan övme işi tam gaz devam ediyor. en son Mustafa Ceceli’nin rock versiyonu olan Ghost ile zirve yaptı zaten. bence Black Sabbath ve Slayer ne kadar Satanistse, Behemoth’ta o kadar satanist.

    Nergal’in asla hayata ve yaşama büyük nefret besleyen biri olduğunu sanmıyorum. Acun Ilıcalı, Murat Boz gibi adamlar kadar hayatı çok seviyor bence. kanseri atlatması bunun büyük sebebi bu. daha fazla tatmin olmuyorsan cidden instagramına bir bak hahaha.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Napalm Death veya Cattle Decapitation elemaNları kadar değildir katılıyorum. Grindcore camiası bambaşka bir olay. Onlar bence şu anki black metal camisından daha samimiler.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.