# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BENIGHTED davulcusu ABBATH’ın maskeli davulcusunun kendisi olduğunu açıkladı ve iki gruptan birden ayrıldı
11.12.2015

Karamurat benim!

Geçtiğimiz günlerde LEPROUS, BORKNAGAR, ABBATH ve daha bir dolu grubun davulculuğunu yapan süper insan Baard Kolstad’la Facebook üzerinden mesajlaşmış ve kendisinden, ABBATH’ın “The Creature” adlı maskeli davulcusunun artık kendisi olmadığı ve yaz başında gruptan ayrıldığı bilgisini almıştık.

İlk elden alınan bu sürpriz haberi tam haberleştirmek üzereydik ki, Fransız death metal grubu BENIGHTED’ın davulcusu Kevin Foley, The Creature’ın kendisi olduğunu, 22 Şubat’ta çıkacak “Abbath” albümünde davulları kendisinin çaldığını, ancak kişisel sebeplerle ABBATH’tan ayrıldığını duyurdu.

Bununla da kalmayan Foley, 10 yıldır davulculuğunu yaptığı BENIGHTED’dan da ayrıldığını açıkladı. BENIGHTED’daki müzisyenlerin hâlâ en iyi arkadaşları olduğunu söyleyen Foley, farklı bir müzikal gelecek hayaliyle BENIGHTED’dan ayrıldığını belirtmiş. Foley, grubun yakında THE BLACK DAHLIA MURDER’la birlikte çıkacağı Avrupa turnesinde çalarak grupla olan ilişkisini kesecekmiş.

Bu durumda ABBATH yakında gizli veya açıklamalı şekilde yeni bir davulcu bulmak durumunda, tabii çoktan bulmadıysa.

  Yorum alanı

“BENIGHTED davulcusu ABBATH’ın maskeli davulcusunun kendisi olduğunu açıkladı ve iki gruptan birden ayrıldı” yazısına 3 yorum var

  1. Böyle sükseli ayrılık görmedim birader. Ben de müziği bıraktığım gün Ghost gitaristi olduğumu açıklayacağım.

  2. Rashid says:

    Bunu burada söylemek istemiyordum ama şuan da “The Creature” benim :D Bu arada Benighted adına üzüldüm. Grubun en sevdiğim olaylarından biri de o vahşi davullardı.

    zombikids

    @Rashid, “the creature” ben. memnun oldum :D

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.