# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NIGHTWISH’ten konser klibi
04.11.2015

Yours Is An Empty Hope.

NIGHTWISH, geçtiğimiz Mart’ta çıkardığı son albümü Endless Forms Most Beautifuldan ”Yours Is An Empty Hope”un konser videosunu yayınladı.

Albümle aynı ismi taşıyan parçaya çektiği şarkı sözü videosu da daha önceden yayınlanmıştı.

Profesör Richard Dawkins’in konuk olarak yer aldığı albümün kapağı ve şarkı listesi şöyle:

01. Shudder Before The Beautiful
02. Weak Fantasy
03. Èlan
04. Yours Is An Empty Hope
05. Our Decades In the Sun
06. My Walden
07. Endless Forms Most Beautiful
08. Edema Ruh
09. Alpenglow
10. The Eyes Of Sharbat Gula
11. The Greatest Show On Earth
12. Sagan (Bonus Track)

Grup daha önce de albümden yayınlanan ilk single olan “Élan”ın klibini yayınlanmıştı.

Single’ın kapağı ve şarkı listesi:

01. Élan (album version)
02. Élan (radio edit)
03. Élan (alternate version)
04. Sagan (non-album bonus track)
  Yorum alanı

“NIGHTWISH’ten konser klibi” yazısına 19 yorum var

  1. Mehmet says:

    Floor’un gruba katılmasıyla birlikte dinlediğim ve ağzımı açık bırakan live performanslardan sonra ( Bkz. : Ghost Love Romance ) bu single biraz sönük kaldı. Vokal çok temiz söylemiş. Bazı noktalarda rock havası dahi yakalamak zor. Anette zamanında bile Dark Passion Play diye başarılı bir parça vardı. Senfoni nerde? Bu parçada atmosferik hiçbir oluşum yoktu. Tuomas söz yazımı konusunda kalitesini yine göstermiş. Troy güzel bir hava katmış. Elbette detaylı yorum yapmak için tüm albümü dinlemek gerek. Ama single tat vermedi.

  2. serdar91 says:

    fazlasıyla “soft” bir şarkı olmuş bana göre.

  3. run run run says:

    İyice folk “metal”e yaklaşır gibi olmuş üflemelilerle, Eluveitie mode on. Diğer taraftan, koca Kai Hahto’yu Cenk Ünnü tadında kullanmışlar, ilginç, adam Swallow the Sun’da bile daha sert çalıyor.

    buğra

    @run run run, +1 cidden tam içimden geçeni yazmıssın

  4. OnurOnur says:

    Çok hoş lan. Of. :/ Nightwish’i çok seviyorum…

  5. to run says:

    floorlu Ghost Love Romance’ı dinleyin bunu sallayın. başka bir grup yapsa eyvallah ama nightwishe olmamış bence. sonuçta bir emek var tebrik etmek gerekir fakat yakışmamış. bir kere floor hanıma sanki silah zoruyla söyletiyorlarmış gibi hissettim. o after forever, hatta nightw. konserlerindeki vokalinden eser yok. neyse diğer şarkılar da elbet gösterir hünerini.

  6. Korhan Tok says:

    Arabada dinlenir sanki. Bebiş bebiş, yumoş yumoşmuş.

  7. OnurOnur says:

    2 gündür o kadar fazla kez dinledim ve sevdim ki. Epey bir süredir delicesine sevdiğim grupların yayınladıkları yeni şarkıları -heralde bi yüzde doksan beşlik bir oranla- baya seviyorum, çok mutluyum bu açıdan.
    Albüm tam istediğim gibi, her zaman ki NIGHTWISH gibi bana kendini hayran bırakıcak, eminim.
    Kai’de ne tatlı adam ya, tipe bak. Çokta benimsemiş görünüyor grubu. Troy Donockley’in flütüne, Floor’unsa sesine kurban. Koro bölümlerdeki Hietala Başkan’ın aaaaalamaları. Ulan.

    Bütün bu olanların sebebi, beyni olan Holopainen’e devasa bir minnet duyuyorum.

    (Herkese bulaştım bir Emppu’ya bulaşmadım, senide çok seviyorum Hobbit…)

  8. Serkan says:

    Nightwish’in son yıllarda yayınladığı en vasat şarkı. Resmen kötü bir I Want My Tears Back kırması olmuş. Umarım albümdeki diğer şarkılar daha iyi olur da Floor harcanmaz ve Nightwish bu şansı heba etmez. Bu arada yeni davulcu çok teknik ve ruhsuz bir adam. Jukka gibi bir davulcu bulmaları lazımdı, sırf bu yüzden yeni albüm maça 1 gol geride başlayacak…

    OnurOnur

    @Serkan, Shudder Before The Beatiful’ı Storytime’ın kötü bir kopyasına benzetince yazayım dedim, Elan’ı I Want My Tears Back’e benzetmene bayağı bir şaşırmıştım, zerre benzemiyor bence. :D Şarkı ismi doldu ahah.

  9. 2 says:

    Haha :D Bütün albüm Élan gibi olmasın diye ümit ettim ki öyle olmayacağı da gerçekten bariz. Élan kötü demiyorum hatta bence çok güzel ama söz konusu da Nightwish. Uzun uzun anlatmaya gerek yok Nightwish, Shudder Before The Beatiful ‘da elindeki tüm silahlarla vurmuş çokta güzel olmuş.

  10. OnurOnur says:

    Bunu beğenmedim sanırım. Parçanın başı kötü bir Storytime kopyası gibi olmuş(Storytime’ı aşırı severdim, tükettiğim bir şarkı olmuştu)
    Ortalara doğru klavyeden sonra giren gitar çok küçük bir parmak bal çaldı ancak özellikle klavye bölümlerini sevemedim. Neyse.

  11. progressive says:

    “Shudder Before The Beatiful” çok sevdim bu parçayı,çok güçlü. Nightwish official sayfasından indirip dinledim, youtube linkinden çok çok daha iyi, öyle dinlenmesini tavsiye ederim.

  12. Fhaelrii says:

    Bence iki şarkı da güzel, çok “oavvv” olmadım ama güzel geldi. Elan’ın bazı yerleri fena şekilde yeni dönem Amorphis’i hatırlattı. Tonlar arasında zaten benzerlik farketmiştim, ama o şekil bi folk yaklaşım olunca iyice benzemiş. Shudder Before the Beautiful da iyi bi hoparlör / kulaklık sistemiyle kopartır gibi duruyor.

  13. Evelin says:

    Hiç nightwish dinlemeyen biri olarak takip ettiğim 3 kişinin gruba girmesiyle (Kai hahto,Floor jansen, Richard Dawkins) o eski miskin metal grubundan aşırı enerji dolu inanılmaz bir albüm geldi bu gün itibari ile raflarda yerini aldı.

    Sen çok yaşa Kai sen çok yaşa floor.

    Sagan’ın folk havası gerçekten harika olmuş.

    Albüme ise denielebilecek hiç bir şey yok bu yaz çevir dur.

    Eski Nightwish’e göre yeni nightwish tüm albümleri arasındaki en iyi işi çıkarmış.

  14. OnurOnur says:

    Floor çok çekici ya ahah. (L)

  15. Korhan Tok says:

    Floor Tarja’dan bin kat çekici. (gelsin anfarovlar)

  16. Doğa says:

    Endlessly Forms Most Beatiful Storytime adlı parçalarına az da olsa benzemiş. Bir an şaşırdım yanlış parça mı açtım diye.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.