# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Bir süre önce hasta olduğu iddia edilen ve kaybolan AFTER THE BURIAL gitaristi ölü bulundu
22.07.2015

Huzur içinde yat.

Son dönem Amerikalı grupların en ön plandaki isimlerinden AFTER THE BURIAL’ın iki gitaristinden biri olan Justin Lowe, Wisconsin’de bir köprü yakınlarında ölü olarak bulundu.

Lowe bir süre önce grup arkadaşlarının kendisini öldürmek istediğine dair iddialarda bulunarak gruptan ayrılmış, grup üyeleri ise Lowe’un ileri düzeyde şizofreniye yakalandığını iddia etmişlerdi. Korkutucu düzeyde garip komplo teorileri öne süren Lowe, Cumartesi gününden beri kayıptı. Bugün ise gitaristin cansız bedeni, bir köprünün dibinde bulunmuş.

Bir süredir psikolojik tedavi gören Lowe, AFTER THE BURIAL ile başarılı albümlere imza atmış, son olarak da 9 telli gitar kullanmaya başlamasıyla gündeme gelmişti.

Lowe’un ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

  Yorum alanı

“Bir süre önce hasta olduğu iddia edilen ve kaybolan AFTER THE BURIAL gitaristi ölü bulundu” yazısına 11 yorum var

  1. Baya üzüldüm ya. Çok yetenekli elemandı. Resmen kitabına göre sona gitti adam. Önce şizofreni, komplo teorileri, sonra kaybolma, sonra da intihar. Neler yaşadı kim bilir içinde.

  2. Berca B. says:

    Grubu hiç bilmem, adamcağızı da 9 telli gitar videosundan biliyorum sadece ama çok üzüldüm, bu tip psikolojik rahatsızlıklar hem çok şaşırtıyor hem de baya üzüyor. Kimbilir neler olup bitti kafasının içinde. Yazık.

  3. Alper. says:

    Takip ettiğim nadir metalcore gruplarından biridir After the Burial. Son iki albümde çok fazla olumsuz eleştiriye maruz kalsalar da “Rareform”u yapabilecek kadar yaratıcı müzisyenlerden oluştuklarını kariyerlerinin başlarında kanıtlamışlardı. Justin’in yerine bir başkasını koymak sadece grup için değil, dinleyici için de çok zor olacak. Dolayısıyla çok fazla üzüldüm.

  4. ismail vilehand says:

    çok iyi müzisyendi be. acayip üzüldüm. şizofreni hakkında bilgi sahibi değilim ama madem bu derece ileri düzeyde olduğu biliniyordu, neden yakınları tarafından kontrol altına alınmadı, o baya enteresan açıkçası.

    After the Burial her yeni albümünü bir öncekinden daha fazla sevdiğim nadir gruplardan biriydi. bakalım bundan sonra neler olacak. hem grup hem de müzik camiası için büyük kayıp.

  5. bana göre güzel ama ingiliççe says:

    Justin Lowe’un gruptan ayrıldığında yazdığı açık mektubu şuraya bir yere iliştirseniz güzel olur aslında.

  6. thall says:

    Yazık oldu baya üzüldüm, yazdığı mektup da baya etkileyici. Unutulmayacaksın pi

  7. emre says:

    Lowe üstte arkadaşların bahsetmiş olduğu mektupta “küçükken cinsel istismara maruz kaldığından” söz ediyor. Ne yazık ki böyle felaket şekilde sonlanan hikayelerin temelinde bu tarz şeyler yatıyor genelde. Ayrıca yine aynı mektupta yanlış okumadıysam “geçen sonbaharda çok yakın bi arkadaşının intihar ettiğinden” bahsediyor. Cidden çok üzücü. Şu günlerde berbat haberlerle örüldü her yanımız.

    Cattle Bilmemne

    @emre, Abi internete yazdım çıkmadı. Şu mektubun linkini atar mısınız?

    emre

    @Cattle Bilmemne, Şöyle buyur; http://loudwire.com/after-the-burial-guitarist-justin-lowe-leaving-band-conspiracy/

    Sayeban

    @emre, Yönetimden ya da gönüllü birinden mektubun çevirisinin yapılmasını rica ediyorum

  8. Rashid says:

    After the Burial dinleyen birisi değilim ve Justin’i gruptan çok 8-9 telli gitar olayları bazında tanımış biriyim ama böyle haberler baya üzüyor beni. Özellikle son zamanlarda gruplar bazında böyle olayların olması iyice canımı sıkıyor. 9 telli gitarlar öksüz kaldı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.